Camdan ya?an ya?muru izlemeyi hep sevmi?tim. Her zaman güzel gelmi?ti ya?an ya?mur ben içeriden, s?cac?k evimden d??ar?y? izlerken. Ya?mur bir h?zlan?r, bir yava?lar, arada diner arada co?ard?. Damlalar?n hepsi sanki bir?eyler ta??yorlar, bir?eyler f?s?ld?yorlard?. Hepsi birlik olmu? vuruyorlard? topra?a. Bilmiyorlarm?yd?ki delemeyeceklerdi onu ? Yok yok bilmiyorlard? san?r?m çünkü her seferinde ayn? ?eyi deniyorlard?. Sonra aniden ya?mur kesilir güne? açard? gökyüzünde. Rengarenk bir gökku?a?? görürdüm, s?cac?k güne?in ?s?tan ilk ???nlar? vururdu yüzüme.
Nerden bilebilirdimki bir gün ya?mur ya?arken d??ar?da olaca??m?. Evet ya?mur ya??yordu ve ben d??ar?dayd?m. Sanki izledi?imden daha sinirliydiler, o kadar sert vuruyolard?ki bana. Hava so?uktu, rüzgarda kat?lm??t? onlara. Ü?üyordum ama farketmezdi nas?l olsa güne? do?acak, gökku?a?? ç?kacak, güne?in o beni ?s?tan ???nlar? gene vuracakt? surat?ma. Zaman geçmiyor gibiydi, ne zaman dinecekti bu ya?mur? ?liklerime kadar ?slanm??t?m. Hani o topra?a vurup onu delemeyen damlalar beni adeta delik de?ik etmi?ler içime kadar i?lemi?lerdi. Hani bir?eyler f?s?ld?yolar, bir?eyler ta??yorlar demi?tim ya. ?imdi duyuyordum ne söylediklerini, anl?yordum ne ta??d?klar?n?.
Yanl?zl?kt?, ayr?l?kt?, sensiz bir hayatt? ta??d?klar?. Her damla sensizlik, biraz ayr?l?k, biraz yanl?zl?k ta??yordu. F?s?ldad?klar? ise O gelmeyecek art?k tek ba??nas?n, hep ?slanacaks?n, hep ü?üyeceksindi.
Ne demek istiyorlard?? Açmayacakm?yd? güne?, göremeyecekmiydim gökku?a??n? bir daha?
Do?ru söylüyolard? ama ben hep içerden izlemi?tim ya?murlar?. ?lk defa ?slan?yordum ?imdi alt?nda.
Hayat?m?n gökku?a?? olan seni bir daha göremeyecektim, beni ?s?tan sevdan güne? bir daha hiç do?mayacakt?. Hep yanl?zl?k, ayr?l?k ta??yan ya?mular, hep senin gelmeyece?ini f?s?ldayan damlalar olacakt?.
Sevmiyordum art?k ya?murlar?, istemiyordum izlemek dü?en damlalar?. Yoktu bir mutlu son art?k sonunda o ya?murlar?n.
?zlemiyordum art?k camdan o ya?murlar?. Ç?k?yordum her ya?mur ya?d???nda d??ar?ya. Yanl?zl???, sensizli?i yenebilece?imi, her ya?murun sonunda güne?in açaca??n? ve o güne? açt???nda oralarda yeni bir gökku?a?? görebilece?imi umdu?um için ç?k?yordum ya?murlarda ?slanmaya.
Elbet bir gün bulaca??m o güne?i ve gökku?a??n? biliyorum. Ama neden hala a?l?yorum her ya?mur ya?d???nda? Sevinçtenmi? Üzüntüdenmi? Bende bilmiyorum asl?nda....
payla??m için te?ekkürler...
ALINTI
Nerden bilebilirdimki bir gün ya?mur ya?arken d??ar?da olaca??m?. Evet ya?mur ya??yordu ve ben d??ar?dayd?m. Sanki izledi?imden daha sinirliydiler, o kadar sert vuruyolard?ki bana. Hava so?uktu, rüzgarda kat?lm??t? onlara. Ü?üyordum ama farketmezdi nas?l olsa güne? do?acak, gökku?a?? ç?kacak, güne?in o beni ?s?tan ???nlar? gene vuracakt? surat?ma. Zaman geçmiyor gibiydi, ne zaman dinecekti bu ya?mur? ?liklerime kadar ?slanm??t?m. Hani o topra?a vurup onu delemeyen damlalar beni adeta delik de?ik etmi?ler içime kadar i?lemi?lerdi. Hani bir?eyler f?s?ld?yolar, bir?eyler ta??yorlar demi?tim ya. ?imdi duyuyordum ne söylediklerini, anl?yordum ne ta??d?klar?n?.
çok güzel ifade etmi?sin, t?kler
ALINTI(kene @ Jan 24 2007, 04:42 PM)

Camdan ya?an ya?muru izlemeyi hep sevmi?tim. Her zaman güzel gelmi?ti ya?an ya?mur ben içeriden, s?cac?k evimden d??ar?y? izlerken. Ya?mur bir h?zlan?r, bir yava?lar, arada diner arada co?ard?. Damlalar?n hepsi sanki bir?eyler ta??yorlar, bir?eyler f?s?ld?yorlard?. Hepsi birlik olmu? vuruyorlard? topra?a. Bilmiyorlarm?yd?ki delemeyeceklerdi onu ? Yok yok bilmiyorlard? san?r?m çünkü her seferinde ayn? ?eyi deniyorlard?. Sonra aniden ya?mur kesilir güne? açard? gökyüzünde. Rengarenk bir gökku?a?? görürdüm, s?cac?k güne?in ?s?tan ilk ???nlar? vururdu yüzüme.
te?ekkürler çok güzel olmu?
?zlemiyordum art?k camdan o ya?murlar?. Ç?k?yordum her ya?mur ya?d???nda d??ar?ya. Yanl?zl???, sensizli?i yenebilece?imi, her ya?murun sonunda güne?in açaca??n? ve o güne? açt???nda oralarda yeni bir gökku?a?? görebilece?imi umdu?um için ç?k?yordum ya?murlarda ?slanmaya.
Elbet bir gün bulaca??m o güne?i ve gökku?a??n? biliyorum. Ama neden hala a?l?yorum her ya?mur ya?d???nda? Sevinçtenmi? Üzüntüdenmi? Bende bilmiyorum asl?nda....
Giden bir gitti mi ard?nda her ya?murda ac?yacak bir yürek b?rak?yor belki,ama beklemeli insan her an güne?i...
Güne?i ve ard?ndaki gökku?a??n? bulmak dile?iyle,
yüre?ine sa?l?k..
Güne? oralarda bir yerlerde elbet ama ne zaman ortaya ç?kacak bilinmez. Güne? ç?kt???nda gökku?a?? ç?kacakm? oda bilinmez. Ç?ksada ben görebilecekmiyim o gökku?a??n? gene bilinmez. Ben beklemeye devam edece?im ama ömrüm yetermi oda bilinmez...
ALINTI(kene @ Jan 25 2007, 08:01 PM)

Güne? oralarda bir yerlerde elbet ama ne zaman ortaya ç?kacak bilinmez. Güne? ç?kt???nda gökku?a?? ç?kacakm? oda bilinmez. Ç?ksada ben görebilecekmiyim o gökku?a??n? gene bilinmez. Ben beklemeye devam edece?im ama ömrüm yetermi oda bilinmez...
ALINTI
BELK? SADECE YA?MUR YA?DI?I ?ÇND?R karde?m ne dersin
Belki biz de s?rf gökyüzü topra?? ?slat?yo diye yanaklar?m?z? ?slatma gereksinimi duyuyoruzdur.Ya da ya?mura e?lik etmi? olmak içndir gözya?lar?m?z..
Gözya?lar?na mutlu oldu?un zamanlar d???nda ihtiyac?n olmamas? dile?iyle karde??
kalemine yüre?ine sa?l?k çok güzel olmu?
gercekten cok mükemmel ellerine saglik
ALINTI
Sevmiyordum art?k ya?murlar?, istemiyordum izlemek dü?en damlalar?. Yoktu bir mutlu son art?k sonunda o ya?murlar?n.
Bu sözlerde kendimi buldum arkada??m. Sanki beni anlatm??s?n bu sözlerle. Ne diyebilirim ki...
Nedenini bende bilmiyorum asl?nda...
Yüre?ine sa?l?k...
te?ekkürler kene senden beklemezdim ama neyse ...
hayat birden bizi s?cac?k evimizden tutup ya?murun alt?na at?veriyor daha "nereye" diyemeden.. birden deli gibi ya?an ya?murun alt?nda islan?yorsun hatta "bu kadar uzun sürmezdi daha bitmeyecek mi" demeye varmadan birde bak?yorsun ki ya?an ya?mura gözya?lar?n da kar??maya ba?l?yor. umar?m birgün güne?ini ve gökku?a??n? bulursun. umar?m birgün bu kadar ya?mur alt?nda ?slanman?n mükafat?n? al?rs?n...
Yalan inanm?yorum sana, bo?una ?slan?yoruz diyor bana hep yan?mdaki arkada??m. B?rak art?k ?u inad?, hadi ç?kmayal?m art?k ya?murlara. Yalan söylüyorlar sana inanma onlara yok o güne?ten bir daha, yok gitti diyor bana.
Nas?l inan?r?m dostum sana, nas?l derim hepsi koca bir yalan dü?lerimin? Nas?l ç?kmam o ya?murlara. Biliyorum a?l?yorum her ya?mur ya?d???nda, biliyorum s?zl?yor içim her damla sana çapt???nda.
Islanaca??z dostum ?slanaca??z umutlar?m biterse bende biterim sende. Onun için ?slanaca??z.
Bitmemek, tükenmemek, ya?amak için ?slanaca??z. Her bize vuran damla büyütecek bizi, ö?renece?iz hayat? böyle ya?amay?.
Mecbur oldu?umuzdan de?il, böyle ya?amay? seçti?imizden, o güne?e olan inanc?m?zdan...
kene golll gooool goollll
jene goal gool goolll
abi süper yazm??s?n yaff ellerine sa?l?k
Üzerimize düşen yağmurlarla akıp gider mi yüreğimizdeki sevda
Yoksa her yağmur,inadına daha da mı sokar O'nu aklına ?
Bu 2 satır oluştu yüreğimde,yazını okuyunca
Yüreğine sağlık..
ALINTI

Bazen ya?murlar mutluluk olur ya?ar,bazende sel olup yer yüzündeki tüm mutluluklar? silip süpürür.
Senin tüm ya?murlar?n?n sana mutluluk getirmesi dile?iyle,
Yüre?ine sa?l?k.
Ne kadar kafan? delip beynine i?lemek isteselerde,
Ne kadar seni ?slat?p hasta etselerde
Yagmurlar? hep severiz,fark?nda olmasakta
Her bir damlas? ya?am kayna??
?çti?inde sana hayat veren
ALINTI(kene @ Jan 24 2007, 04:42 PM)

i?te buralarda mest oldum.oldum olas? bende çok sevmi?imdir ya?muru.bamba?ka bir olgu.bamba?ka bir duygu.gönlüne sa?l?k...te?ekkürler...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.