Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Benim Ad?m Gri !
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
heLLb0y
Benim Adım Gri ! ! !

Bazen Siyah´ım,bazen beyaz.Ama sanırım,ikisinden de var bende biraz..

An gelir gözlerimden okursunuz içimi.Hani beyaz bir kağıdı ışığa tuttuğunuzda arkasını görürsünüz ya kağıdın,işte öyle..Gözlerimin ışıltısında kalbim görünür kimi zaman.Sevincim,coşkum çocuklaştırır yüreğimi,dudaklarım genişler,koca bir tebessüm yaratır.O tebessüm büyüdükçe büyür gönlümde.Kabıma sığamam.Bazen çılgınca hareketler yaptırır bana,bazense küçücük,masum bir öpücük olur sevdiklerimden birinin yanağına.Beni ve etrafımdakileri ısıtan bir güneş doğmaktadır içimde.Mutluyumdur..

Kimi zaman ise karanlığa bürürüm hayatımı.Çünkü gecenin rengidir siyah ve gecede saklanır herşey en iyi şekilde.Yatağıma uzandığımda umudumu sararım geceye,ya da umutsuzluğumu..Belki hayallerimi,belki de hayal kırıklıklarımı..Ama çoğu zaman da yalnızlığımı..

Hayatında biri olsa da,olmasa da kafanı o yastığa koyduğunda yalnızsındır.Yalnız olmayı sen değil,yalnız olmanı gece istemiştir.Gecenin kollarında bulursun kendini,sımsıkı sarmıştır bedenini ve ruhunu da sıkmaktadır artık.Kurtulamazsın.Çünkü gece,her ne kadar özleneni getirse de aklına,yine de paylaşamaz seni onunla.

Zaman geçsin istersin,güneş doğsun.Gözünü kaparsın uyumak için,uyuyamazsın.Çünkü karanlık devam eder gözlerinin içinde de,ve devam etmektedir gözünü kapadığında da karanlığı delip geçen,gölge rengindeki hatıralar,hayaller.Gözlerin seçemez karanlığın içinde.Ama aklın,aklın kapattığın gözlerine inat,gecenin karanlığına inat,getirir ve tam önüne koyar artık görmek istemediğin,hissetmekten nefret ettiğin şeyi.

Yüreğin basar çığlığı,aklın baş kaldırır geceye ama yine de duyulmaz isyanının sesi.

İşte bu yüzden griyim ben..

Duman kaplamıştır ortalığı.Bazı noktaları görürsün,bazı noktalara ise kör bakarsın.Çünkü parça parçadır anlam verebildiğin görüntüler.İstesen de birleştiremezsin onları.

Bazen bırakırım kendimi,bana bakan gözlere.Hissetmeye çalışırlar içimdekileri.Önce aklımı okumaya niyetlenirler,sonra kalbimdekileri görmeye.Yok denecek kadar azdır bunu başaran insanlar.

Bazen birden çekilir sis bulutları önünüze.Sisin arkadasından,içimdekilere dair bir şeyler görürsün.Görürsün ama anlamazsın ne olduğunu.Anlam veremezsin gördüklerine.Kendince tahminler yürütmeye çalışırsın,boş bir şekilde.O tahminlere göre hareket edersin ama yanılırsın.

Çünkü,sadece benim size,beni tanıma fırsatı verdiğim kadarıyla tanırsınız beni.

Çünkü griyim ben,

Tıpkı SiS gibi ! ! !

YaZaN : heLLb0y
???klar? takip eden adam
Te?ekkürler... Ho? bir anlat?m...
Devam?n? dilerim...
jasmiNNe
hellboydan cennetlik bi anlat?m desem...çok etkileyici ve güzel...yüre?ine sa?l?k.... smile.gif
heLLb0y
Çok t?kler okuma zahmetine katland???n?z için..???klar? takip eden adam ve jasmiNNe wink.gif
pacch
çok güzel ifade etmi?sin.. devam?n? bekleriz. t?kler.
heLLb0y
t?kler pacch wink.gif
pinkluck
bravo :clap:bu kadar etkileyici ve ho? bi biçimde anlatman güzel kendinle bar???ks?n clap.gif
kimsebilmez
ALINTI(heLLb0y @ Mar 10 2007, 10:50 PM) *

Bazen birden çekilir sis bulutlar? önünüze.Sisin arkadas?ndan,içimdekilere dair bir ?eyler görürsün.Görürsün ama anlamazs?n ne oldu?unu.Anlam veremezsin gördüklerine.Kendince tahminler yürütmeye çal???rs?n,bo? bir ?ekilde.O tahminlere göre hareket edersin ama yan?l?rs?n.

Çünkü,sadece benim size,beni tan?ma f?rsat? verdi?im kadar?yla tan?rs?n beni.

Çünkü griyim ben,

T?pk? SiS gibi ! ! !

Ben en çok buras?n? be?endim.

Aram?za yeni yeni ?iir/yaz? sevenler geliyor ne kadar güzel.

Paylam??lar?n?n daimi olmas? dile?imle. smile.gif
(((?irine)))
çok güzel olmu? tesekkürler hellboy wink.gif
heLLb0y
Yorumlar?n?z için t?kler pinkluck,kimsebilmez ve ?irine smile.gif
oxygen
yaz?n? yeni farkettim, gayet ba?ar?l?, tebrik ederim

ALINTI
Yüre?in basar ç??l???,akl?n ba? kald?r?r geceye ama yine de duyulmaz isyan?n?n sesi.

??te bu yüzden griyim ben..

..

Çünkü,sadece benim size,beni tan?ma f?rsat? verdi?im kadar?yla tan?rs?n?z beni.

Çünkü griyim ben,

T?pk? SiS gibi ! ! !

clap.gif devam?n? da bekleriz ama smile.gif
karantina
devam hellboy çok güzel yüre?ine sa?l?k
monarosa
son k?s?mlar? ayr? bir güzel olmu?. Kalemine sa?l?k hellboy bigwink.gif
gülay?e
Yüre?ine sa?l?k heLLbOy. Gerçekten çok güzel olmu? clap.gif Umar?m devam? gelir smile.gif
argonat
ALINTI
Yüre?in basar ç??l???,akl?n ba? kald?r?r geceye ama yine de duyulmaz isyan?n?n sesi.

Cümlelerin hepsi bir birinden güzel. Bu k?sm? tam benlikmi? biggrin.gif
Çok ba?ar?l? bir anlat?m clap.gif
Payla??m için te?ekkürler
heLLb0y
T?k ederim arkada?lar,be?enmeniz mutlu etti beni smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.