Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ayr?l?k Vakti
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
heLLb0y
Ayr?l?k Vakti

Zaman,virgüllerle birbirine ba?lanm?? s?ral? cümlelerin sonuna nokta koyma zaman?.Daha ne kadar uzatabilirsin ki yara alm??,günü geçmi? sevdalar?.Daha ne kadar üç noktal? cümleler kurars?n yar?m kalm?? umutlar?na dair.

Kalbindeki duygular,dü?üncelerin ve mant???nla çeli?mektedir art?k.Daha kaç tane soru i?areti koyabilirsin bu çeli?kilere.Ya da kaç ünlem daha,korkular?n?n sonuna.

Üç nokta,soru i?areti ve ünlem.Biri yar?m kalm??l???n,bir di?eri çeli?kilerin,di?eri ise korkular?n ifadesi.Tüm bu hislerin birarada allak bullak birbirine kar??t??? kaç cümleyi ba?laryabilirsin virgüllerle.

Sonunun ayr?l?k oldu?unu bildi?in bir sevgiyi ya?ayabilir misin tüm benli?inle?

Peki ya,yar?m kalm?? bir?eylerin oldu?u,çeli?ki ve korkular?n k?skac?nda olan bir hayat?? O hayat senin hayat?n m?d?r,yoksa daha önce kendine çizdi?in bir ?ablon mudur ya?ad?klar?n?

Dili,dini,?rk? ne olursa olsun,olsun ya da olmas?n,tüm insanlar?n amac?d?r mutlu olmak.Sen mutlu olabilir misin,kendini hapsetti?in bir ?ablonun içinde?

K?sa ve öz cümleler kurmal?y?m art?k hayatta,kesin ve kararl?...

?nsan gitmeyi de bilmeli.Ama önemli olan nerede,ne zaman ve nas?l gidece?ini bilmek.

Çok sevsen de,çok sevilsen de,de?er versen de,yoklu?u can?n? yakacak ve onsuz olamayacak olsan da yapabilmeli.E?er sonunun ayr?l?k oldu?unun fark?nda ve bundan eminsen uzatmamal?.Çünkü geç kald???n her saniye,günü gelip her?ey bitti?inde çok daha fazla yakacakt?r can?n?.

Dedim ya,

Vakit art?k, AYRILIK VAKT? sad.gif

heLLb0y
çerkez
payla??m için te?ekkürler......
--lithium--
çok güzel,te?ekkürler...
gs_1905
te?ekkürler
jasmiNNe
yaz? harika....çok güzel i?lenmi? duygular...insan?n yüre?ine dokunan kar??s?ndakine hissetiren bi anlat?m...yine çok be?endim...t?kler...
?ahing
çk güzel bir yaz? te?ekkürler!
heLLb0y
okuyup yorumlad???n?z için t?kler arkada?lar wink.gif
pacch
bitecek olduktan sonra ne üç nokta, ne soru i?areti, ne ünlem fayda eder çaresiz sonlara..

ifadeler çok ho?. t?k.ler.
heLLb0y
Çok t?k ederim pacch..
kene
Sözler bu günler için söylenmezler, sadece noktalama i?aretlerimi dedi birisi? San?r?m güzel dedi ama virgülle benim aram kötüdür ba?lamam ben üç nokta, ünlem, soru i?aretlerini. Her i?aret ayr? bir tat b?rak?r hayat?nda.. Onun için b?rak ayr? kals?nlar. Virgüller sdece mutlulu?u, ne?eyi , sevinci ba?las?nlar...
^^Crazy_Boy_^^
vakti geldi ayr?l??n ne yapsan bo?
kurtulamaz bu sevda amans?z rüzgardan
TÜRKÇEC?
çok güzel bi yaz? 10 üzerinden 10 verdim gitti.okullar aç?l?nca benim kompozisyon ödevlerimede el atarsan sevinirim bu konuda oldukça iyisin.ifadelerindeki ak?c?l?k insan? etkiliyor.senden yaz?n?n devam?n? bekliyoruz.ah ah ke?ke sendeki ?u yazma kabiliyetinin biraz?da bende olsayd?...
gs_1905
payla??m için te?ekkürler......
heLLb0y
Getir yazal?m Türkçeci wink.gif
ç??l?k
ALINTI(heLLb0y @ Mar 13 2007, 06:45 AM) *

Ayr?l?k Vakti
Zaman,virgüllerle birbirine ba?lanm?? s?ral? cümlelerin sonuna nokta koyma zaman?.Daha ne kadar uzatabilirsin ki yara alm??,günü geçmi? sevdalar?.Daha ne kadar üç noktal? cümleler kurars?n yar?m kalm?? umutlar?na dair..

" vay abi ya hellboy um napt?n sen da??tt?n beni valla... eyvallah "
asena_alperen
ALINTI(heLLb0y @ Mar 13 2007, 03:45 PM) *

Ayr?l?k Vakti

Zaman,virgüllerle birbirine ba?lanm?? s?ral? cümlelerin sonuna nokta koyma zaman?.Daha ne kadar uzatabilirsin ki yara alm??,günü geçmi? sevdalar?.Daha ne kadar üç noktal? cümleler kurars?n yar?m kalm?? umutlar?na dair.

Kalbindeki duygular,dü?üncelerin ve mant???nla çeli?mektedir art?k.Daha kaç tane soru i?areti koyabilirsin bu çeli?kilere.Ya da kaç ünlem daha,korkular?n?n sonuna.

Üç nokta,soru i?areti ve ünlem.Biri yar?m kalm??l???n,bir di?eri çeli?kilerin,di?eri ise korkular?n ifadesi.Tüm bu hislerin birarada allak bullak birbirine kar??t??? kaç cümleyi ba?laryabilirsin virgüllerle.

Sonunun ayr?l?k oldu?unu bildi?in bir sevgiyi ya?ayabilir misin tüm benli?inle?

Peki ya,yar?m kalm?? bir?eylerin oldu?u,çeli?ki ve korkular?n k?skac?nda olan bir hayat?? O hayat senin hayat?n m?d?r,yoksa daha önce kendine çizdi?in bir ?ablon mudur ya?ad?klar?n?

Dili,dini,?rk? ne olursa olsun,olsun ya da olmas?n,tüm insanlar?n amac?d?r mutlu olmak.Sen mutlu olabilir misin,kendini hapsetti?in bir ?ablonun içinde?

K?sa ve öz cümleler kurmal?y?m art?k hayatta,kesin ve kararl?...

?nsan gitmeyi de bilmeli.Ama önemli olan nerede,ne zaman ve nas?l gidece?ini bilmek.

Çok sevsen de,çok sevilsen de,de?er versen de,yoklu?u can?n? yakacak ve onsuz olamayacak olsan da yapabilmeli.E?er sonunun ayr?l?k oldu?unun fark?nda ve bundan eminsen uzatmamal?.Çünkü geç kald???n her saniye,günü gelip her?ey bitti?inde çok daha fazla yakacakt?r can?n?.

Dedim ya,

Vakit art?k, AYRILIK VAKT? sad.gif
heLLb0y

kalemine kuvvet karde?
sidemkay
ben bu yaz?n? okumam??t?m san?r?m ya da okudu?umda bu kadar etkilememi?ti beni ,soru i?areti ve üç noktalar? çok da kullan?r?m asl?nda tongue.gif huh.gif yüre?ine sa?l?k çok be?endim smile.gif google.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.