Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hayata Dair... (s?k?lmadan Okuyaca??n?za Eminim)
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
musedu
Güzel başlamıştı herşey... masallardaki gibi... esas oğlan ve esas kız bir arkadaş vasıtası ile tanışmışlardı... gel zaman git zaman kapler ısındı birbirine... ne de olsa ruh eşin olunca karşındaki hemen anlaşıyordu zaten tüm hücreler...

Artık hep beraberlerdi sadece yatmadan yatmaya ayrılıyorlardı kızı yurduna bırakırken sabahın olmasını o kadar çok istiyordu ki bizim oğlan gündüz ruh eşiyle birlikteyken zamanın donmasını istediği gibi... sürekli birliktelerdi ve o kadar zevk alıyorlardı ki bundan hiç sorun değildi onlar için kimin ne düşündüğü kimin ne dediği... onlar ruh eşlerini bulmuşlardı... esas oğlan kıza meleğim diyordu çünkü melek gibi birisiydi melek kalpliydi melek yüzlüydü melek dokunuşluydu melek sesliydi gerçekten melek gibi melekti... sorsanız esas oğlana saatlerce anlatırdı onu size hiç bıkmadan usanmadan... kız esas oğlana ne diyordu??? birşey demesine gerek yoktu çünkü yaz tatiline girerken ayrılacağı için esas oğlandan neredeyse bir haftadır uyumamıştı bile ve ağlamaktan gözleri artık açılmıyordu maviş gözleri kanlanmıştı artık... kolay değildi tabi bir vücuttan kalbi sökmek kadar zordu ayrılık onlar için her ne kadar 3 aylığınada olsa...

Garajda herkes esas oğlana bakıyordu dimdik ayaktaydı sessizdi ama yüreği feryatşar içindeydi keşke kalydı hep yanında meleğini almasalardı ondan... hemen geçmezdiki 3 ay... 1 saat bile onsuz geçiremezken 3 ay ne demekti??? dua etti bol bol Allah sabır versin diye karşılıklı sözleştiler kayıtlarda buluşmak üzere son kez öptü otobüse binmeden son kez meleğinin cennet kokusunu çekti içine...

eve gittiğinde garajda içine akıttığı göyaşlarını artık gizleyemiyordu esas oğlan heryerde o varı her odada her mekanda her an daha yarım saat önce onun bebek kokusunu hissederken şimdi çoktan uzaklardaydı... neyse Allah büyük dedi ve yattı... yattı ama uyuyamadı... sabahın ilk ışıklarında meleğinden geleni telefonu bekledi ve sabah onun sesini duyup onsuz uyumak istemesede artık uykuya yenik düştü...

haziran ve temmuz ayı geçmişti bile şimdi ağustos kaldı hele bir bitsin oda... neyse az kaldı yarısı gitmişti bile ağustos ayıda bitiyordu... ağustosun 15'iydi ona evlenme teklif etmişti esas oğlan... okul bitince askere gidecekti hemen sonra hemen iş bulup meleğiyle birleştirecekti hayatını...

O gece yine konuştular saatlerce ve artık uyumalıyım dedi melek... "Seni çok seviyorum" dediler ve uykuya çekildiler... keşke herşeyin sonu iyi olsaydı... ama şairin de dediği gibi "ayrılma vakti geldiyse bu diyardan, meçhule bir gemi kalkar bu limandan..." esas oğlan fırladı bir anda yatağından sanki bıçakla paramparça edilmiş gibiydi meleğine birşey olmuştu kesin çünkü seven kalpler birlikte atan kalpler bilirlerdi birbirlerini... hissederlerdi ruh eşiydi onlar... heme telefona sarıldı ama şebeke meşguldü birkaç kere daha denedi olmadı olmadı esas oğlanın merakına inat şebekeler onların karşısındaydı bir alo dediğini duysa rahtlıcaktı ama kalbi sıkıştı iyice esas oğlanın eziyorlar kalbini... kesin birşey olmuştu meleğine... kesin...

mutfağa gitti su içti dolabın üstünde meleğinin giderken yazdığı "seni kocaman seviyorum" sen ağlama sakın çukulatam ben hep yanında olucam kıymetlim yazısını okudu... aa söylemeyi unuttum meleğide bizim esas oğlana kıymetlim diyordu... bir anda kalbi yine sıkıştı anlam veremiyordu ama ne olursa olsun konuşmalıydı meleğiyle yoksa olmucaktı böyle yine aramayı denedi şebeke yine meşguldü...

oyalanmak için televizyonu açtı... kanalları gezerken birden altyazılar takıldı gözüne... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

TARİH : 17 Ağustos 1999
YER: ADAPAZARI
SAAT: 03:02'de merkezi Kocaeli-Gölcük olan, Richter 7.4 şiddetinde büyük bir deprem yaşandı

Saatine baktı esas oğlan 03:30 ya meleğin birşey olduysa ya ona birşey oluysa.... çıkamadı içinden sorulardan sıyrılamadı ne yapacaktı ne yapması gerekiyordu??? hiç düşünmeden üzerini değiştirdi yanına biraz para aldı ve garajın yolunu tuttu 10 nisan karakolunun ordan garaja 15 dakikada inmişti... kan ter içinde geziyordu adapazarına bilet arıyordu... hem arıyor hemde gözyaşlarına hakim olamıyordu onu gören görevliler bir yere oturttular ve ilk otobüsün sabah olduğu söylediler... nasıl beklicekti? dakikalar geçmek bilmiyordu... ne kadarda yavaş geçiyordu zaman? meleği ne yapıyordu acaba? o pamuk ellerine tekrra dokunabilecekmiydi... kalbi sıkışıyordu... elleri titriyordu esas oğlanın... gözleri durmuştu ama kalbi ağlıyordu... derken otobüse bindi ve her tarafta tüm yurtta deprem konuşulur olmuştu... onun aklı ise meleğindeydi... iyimiydi acaba... meleğinin maviş gözlerine bakabilecekmiydi acaba... seni seviyorum diyebilecekmiydi yine???

adapazarına vardıklarında akşamüstüydü... adresi neydi ama nasıl bulacaktı meleğini??? kimi arayabilirdi kimi? babsının adı neydi??? off offf meleği nerdeydi????? derkn telefonu çaldı... karşı taraftaki en yakın arkadaşıydı ama her ikiside ağlamaktan konuşamadılar derken bulundu adres evdeki not defterinde vardı meleğinin adresi direk oraya gitti esas oğlan... ama hangi binaydı??? herkes kaos içinde etrafta yaralılar polis itfaiye ortalık ana baba günü gibi herkesi almış bir telaş... meleğine bir kavuşsaydı keşke... kalbinin atışlarını çırpınışlarını artık dışarıdan duymak mümkündü... evi buldu ama ev ki nasıl ev... 5. kat artık zemindeydi... ya meleği??? meleği nerdeydi??? mavişi??? bitanesi??? nuryüzlüsü??? etrafındakilere sordu buradan yaralı çıkarıp çıkarmadıklarını oraya şimdi bakacaklarını söylediler...

esas oğlan durmadı duramazdı... kolları sıvadı başladı kazmaya bir yandan kazıyor bir yandan bağırıyordu... ses yoktu... derken onun bu çırpınışını görüp yardıma gelen maden işçileri de başladılar kazı işine... maden işçileri deyip geçmeyin usta kazıcılardı onlar... derken apartmanın diğer tarafından bir ses duyduklarını söylediler... ve bir bayan çıkartıldı apartmandan... umutlandı esas oğlan... kadını ambulansa götürürlerken meleğini sordu kadın meleğinin üt komşusuydu o zaman meleğide aynı yerde olabilirdi... kazdılar kazdılar tırnaklarını avuçlarını parçaladı... kazdı kazdı ve kazdı...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
iTaLiaNo20
E abi devam? sad.gif
Geldi mi kollar?na mavi?inin cans?z bedeni sad.gif
musedu
derken ula?m??lard? mele?ine ama esas o?lan?n kazd??? tarafta de?ildi mele?i di?er taraftayd?... madenciler bulmu?lard? mele?ini aralr?ndan birisi gelip ald? bizim esas o?lan? ve mele?ine götürdüler onu... mele?i halen gülümsüyordu... halen o masum ifade vard? yüzünde halen seni seviyorum diyordu halen halen... ama art?k gerçek bir melek olmu?tu... meleklerle birlikteydi art?k... melekler y?kam??t? belkide onu onlar alm??t? gökyüzüne...

peki ya azrail nas?l k?ym??t? bu masumlu?u bu güzelli?e??? ferman? veren Her?eyin üstünde bir güç tü teslim olmak gerekiyordu o nedenle... isyan etmek çare de?ildi... baksana mele?i gerçekten melek gibi gülümsüyordu... madencilerle birlikte onuda ambulansa götürürlerken mele?inin boynundan evlenme teklif etti?i gün ald??? minik kalpli kolye sallan?yordu son hat?rayd? mele?inden ve ambulansa koyduklar?nda usulca ald? onu boynunda... ne kadar güzeldi ne kadar k?ymetliydi ama art?k yoktu olm?cakt? bir daha mele?i yan?nda olam?cakt?... kalbi s?k??m??t? ama anlam??t? bir?eyler oldu?unu... kalbi parçaland? eridi... bitmi?ti art?k hayat buysa e?er dua etti mele?inin yan?na gitmek için... nas?l korkmu?tu mele?i kimbilir nas?l kaçm??t? saklanm??t? belkide aramak istemi?ti esa o?lan? ama f?rsat bulamam??t?... ama art?k yoktu mele?i...

oxygen
çok üzüldüm sad.gif
t?kler musedu paylas?m için
musedu
ne gerek vardı okumaya çalışmaya yaşamaya??? kalpsiz bir hayat hayatdeğildi ki??? nefes alıp vercekti sadece yaşamak buysa eğer... ne yapacaktı bundan sonra... heryerde herşeyde... off offf dua etti bol bol... ama inanamıyordu sabaha kadar bekledi hastanede... daha sonra meleğinin dünyaya gelmesine sebep olan annesi babası kardeşi... nasıl bir olaydı bu kalbi hiç kaldıramadı gözünü açtığında oda bir odada yatıyordu...

kolundaki seruma baktı hemşireyi çağırdı ve çıkma istediğin söyledi... serumu bitince birkaç kontrolden sonra onu çıkardılar... tam 1.5 gündür hastanede kalmıştı bedeni ve kalbi dayanamamıştı meleğinin gidişne.. hastaneye sordu meleğini defnedildiğini söylediler... heyhat... kader... nerdeydi ne düşlüyordu ama şimdi meleğinin mezarı başındaydı... artık pamuk elleri yerine toprağını avuçluyordu... ağustos ayının 19u olmuştu...

Denizli'ye döndü... ne yapacaktı??? nerdeydi meleği??? artık herşey bitmişti... dolabın üstündeki yazıyı yine okudu... yine okudu... defalarca okudu... meleği gitmişti artık... duramazdı evde heryerde onun kokusu vardı... onun hayali heryerdeydi... ne yapmalıydı... kime gitmeliydi... en yakın arkadaşını aradı... ona gitti...

NOT: devamı az sonra... smile.gif
iTaLiaNo20
?talyanca devam? morte!! Yane ben olsam öle yapard?m art?k denizli filan umrumda m? ya. sad.gif
Böle bi durumdan sonra. huh.gif
jasmiNNe
off napt?n musedu çok kötü oldum ama sad.gif çok üzüldüm ne diyebilirim kadere bak sad.gif
musedu
o adapazarındayken onu arayan arkadaşıydı... konuştular konuştular... saatlerce konuştular... gözyaşları eşlik etti onlara kalplerinin feryadıydı gözyaşlarını akıtan... ama yok artık bitmişti... ne okul ne hayat... ne yaşamak... boştu herşey hemde kocaman bir boşluk... okulu bırakma kararı aldı ve söyledi arkadaşına... meleğiyle yaptıracaktı kaydını ama meleği yoktu artık... kayıt yaptırmıcaktı o zaman... okusa ne değişecekti...

artık ne yemek yemek geliyordu içinden ne yaşamak... intihar etmeyi düşündü esas oğlan... ama intihar ederse ebedi cehenneme gidecekti hiç göremezdi meleğin... vazgeçti kocaman bir boşlukta tek başınaydı... odasındaki aynanın üstüne asmıştı meleğinin boynundan aldığı kolyeyi... ne güzel duruyordu onun narin boynunda... prensesler kıskanırdı meleğini o zamanda yaşasalardı, uğruna düelloların yapıldığı, savaşların yapıldığı prensesler meleğini görse kıskanırdı... çatlarlardı hasedinden...

kayıtlar gelmişti arkadaşı yine aradı... ama gitmicekti kayıtlara... kalktı ayanaya baktı neredeyse 1 aylık sakallarını kaşıdı ve çıktı dışarı... arkadaşının yanına gitti... yine konuştular...arkadaşı anlattı durumu ona vazgeçmemesi gerektiğini söyledi, vazgeçerse meleğinin ne kadar üzüleceğini söyledi ama nafile... kafasına koymuştu bir kere... boşlamıştı herşeyi hiçbişey umrunda değildi... evine döndü tekrar arkadaşının ondan habersiz onun kaydını yaptırdığını bilmeden...

2 hafta sonra açıklayabilmişti ona durumu kaydını yaptırdığını çükü esas oğlan evden çıkmıyordu birde sigaraya başlamıştı... az içiyordu belki ama o sigarayı değil sigara onu içiyor hayatını emiyordu... çökmüş bir halide 20 yaşındaydı ama aynada 30'un üstünde görünüyordu...

zorlada olsa arada bir derslere uğramaya başladı esas oğlan ama okulda herkesin ona acıyarak bakmasından nefret ediyordu... birkaç derse girip hemen eve dönüyordu... kimseyle konuşmadan dinlemeden... umrunda değildi ki hiçkimse.... kalbi yoktu artık esas oğlanın.. çok uzaklardaydı...

yine böyle bir gece telefonu çaldı esas oğlanın.. arayan arkadaşıydı... saat 00:30'du ve acilen hastaneye gelmesini istiyordu kaza geçiren birisi için kana ihtiyaç vardı... reddetti esas oğlan... hastane demek meleği ve 17 ağustosu hatırlamaktı onun için... tekrar yaşamaktı olayları... arkadaşı tekrar aradı ama meşgule düşürdü esas oğlan... gitmek istemedi... tekrar aradı arkadaşı yine meşgul meşgul meşgul....

kalktı geldi eve arkadaşı artık kızmıştı iyice... kolunda tuttuğu gibi odasına götürdü ve üzerini değiştirmesini istedi... hastaneye vardıklarında saat 01:30 olmuştu... kan vermeden önce birkaç test gerekiyordu... testler yapıldı kan alma işlemi için esas oğlan gözlerini kapatarak uzandı koltuğa... arkadaşının hatırınaydı herşey... tek destekçisi o kalmıştı hayatta... bir kan vermişti çokmu? derken hemşirenin kalkabilirsiniz demesiyle uzattığı meyve suyu ve çikolatayı reddetti... hastaneden çıkarken arkadaşı kolundan tuttu ve teşekkür etti... senden son birşey daha istiyorum dedi ve onunla gelmesini söyledi...

birlikta yukarı çıktılar ve odaya girdiler... onları görünce ayağa kalkan bayan kızın annesiydi... minnettar gözlerle bakıyordu esas oğlana çok teşekkür etti ve ayla sonra esas oğlan ilk kez tebessüm etti... arkadşı ona kızı gösterdi ve yüzüne dikkatli bakmasını söyledi... esas oğlan kıza usul usul baktı dakikalarca... sanki birisi kulağına birşeyler fısıldıyordu esas oğlanın...
"seni kocaman seviyorum kıymetlim"
---
meleğiydi fısıldayan... yanlız bırakmamıştı onu hep takip ediyordu ve esas oğlanın yaptığından memnun kalmışcasına kulağına fısıldamaya devam etti...
---
meleği kadar güzel olamazdı hiçkimse... meleği kadar candan onun kadar melek onun kadar masum... olamazdı belki ama...

birlikte çıktılar dışarı konuşmadan eve kadar yürüdüler arkadaşıyla konuşmuyolardı belki ama kalpleri konuşuyordu yeniden atmaya başlamıştı sanki kalbi... meleği fısıldamıştı ona... küsmemek gerekti hayata... sarılmak lazımdı dört elle... bir meleğini kaybetmişti ama başka birisinin meleğine hayat vermişti...

eve gittiklerinde hemen yattı ve sabah kalkar kalkmaz traş oldu... ve arkadaşına defalarca teşekkür etti...

esas oğlan şimdi nerdemi??? 2002 yılında mezun oldu şu anda çok iyi bir geliri ve işi var... meleğiyle halen birlikteler evlenmedi ve evlenmeyide düşünmüyor çünkü meleğiyle zaten evlenmişti onlar... arkadaşına gelince... şu anda bu yazıyı size yazıyor... bedenler ayrı olsa bile kalpler ve gönüller bir olsun yeter...

NOT: ne zamandır aklımdaydı anca fırsat oldu... sabır gösterip okuyanlara çok teşekkürler... wub.gif flowers.gif
umudunuzu yitirmeyin, herşeye rağmen hayat devam ediyor smile.gif wub.gif
semifi
gerçek bir hikaye ve kahramanlar?ndan biride sensin.payla?t???n için te?ekkürler musedu.
monarosa
wub.gif s?k?lmadan sonunu bekledim gerçekten.. dokunakl? bir kesit.. süpermen museduyu tebrik etmek laz?m.. smile.gif te?ekkürler payla??m için..
umudunuzu asla yitirmeyin google.gif
matahari
çoookk güzel gerçekten payla?t???n için çok te?ekkürler
(((?irine)))
offfffffff ya çok üzüldüm.aglamamak elde de?il sad.gif tessekkürler musedu sad.gif
musedu
te?ekkür ederim arkada?lar... sizde sa?olun... wub.gif
google.gif
mR. talha incélér
gerçekten çok güzel..arada tüylerim diken diken oldu...çok te?ekkürler...
jasmiNNe
ben b?rakt?m göz p?narlar?m doldu ta?t?...böyle güzel bi o kadarda hüzünlü bi hikayede a?lanmazda neyde a?lan?r sad.gif
imhotep1907
te?ekkürler musedu smile.gif

te?ekkürler musedu smile.gif
pacch
abartm?yorum, tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu, yüzümü defalarca a?lamakl? buldum.. yok, böyle a?klar var m?yd? gerçekten? sadece film senaryolar? haricinde olabilir miydi böyle ?eyler?

hazin ama sonu süper bit(me)mi?.. hala devam eden bir a?k.. süperdi ya..

te?ekkürler musedu, bizimle payla?t???n için..
(!)MoRYeL_20(!)
çok kötü oldum ya gerçek a?k? allah hepimize nasip etsin

te?ekkürler musedu
?eribon
Böyle ac? olaylar?n ya?anmas? ve sonunun ise bu ?ekilde bitmesi yada devam etmesi bizlerinden bundan ders almam?z için san?r?m. sad.gif smile.gif Ayr?ca o ki?i her ne olursa olsun ?ansl?ym??,hayat?nda birden fazla melekle?e sahip oldu?u için.

Te?ekkürler Musedu.Ellerine sa?l?k.

veli
musedu gercekten harika yazmışsın kelime kelime okudum...
Cok duygulandırdınız bizi...
Tesekkurler clap.gif
aziz
ben gibi buzdolab? gibi bi insan?n bile gözlerinin doldurdun ya musedu google.gif
çok etkileyici bi?ey te?ekkürler musedu wub.gif
oxygen
of ya bizimo?lan da??ld?m ben burda.. sad.gif
sonu güzeldi ama okurken kendimi o?lan?n yerine koydum, c?k, o?lanca??z iyi dayanm??..
t?kler
musedu
te?ekkürler... bir gün denizliye gelecek olursa tan??t?r?r?m ama denizli ve adapazar? yok art?k onun türkiye haritas?nda... smile.gif wub.gif
pisikomaniak
Süper yazm??s?n yaa Te?ekkürler musedu. S?k?lmadan okudum sonuna kdr.Di?er yaz?lardan bunu ay?ran en önmli yan? san?r?m gerçek olmas?.?n?alah kimsa ya?amaz böyle bir?ey sad.gif
ankebut_35
wub.gif wub.gif Ne s?k?lmas? abi ya,bir roman gibi okudum...tüm içtenli?imle okudum,gözlerimden ya? eksilmeden okudum...çok güzel bir yaz? olmu?,çok te?ekkürler wub.gif
alonegirl86
çok duyguland?m yaa.. allah kimseye göstermesin böyle sad.gif .. te?ekkürler
shine dalgarno dizisi
filmlerde ya?an?r san?rd?m böyle ?eyler hep ama gördümki gerçek hayatttada olabiliyomu? sad.gif
iTaLiaNo20
Yok böyle a?klar,böylesine delirtecek a??klar be yaw sad.gif
Sonu benim istedi?im gibi olmasa da güsel bitmi? sad.gif
T?kler tekrar baba. wink.gif
kewo_can
duygulanmamak mümkün de?il.çok te?ekkürler bize unuttu?umuz a?klar? hat?rlatt???n için.me?er böyle duygulardan ne kadar uzak kalm???z sad.gif
musedu
te?ekkürler arkada?lar wub.gif birde günlü?ümü bulabilirsem erzincan hat?ras? yaz?cam ama bulamad?m bir türlü huh.gif acaba memlekettemi kald? blink.gif? sad.gif
subay_sehit
eminsin ve do?rudur s?k?lmadan okudum.
içinde olan için fazlas?yla zor olan bu an?n? payla?t???n için çok te?ekkür ederim.

seviyorum diye defalarca ba??ras?m geldi.gözlerim doldu ve hala dolu.. bo?az?m hala dü?ümlü..

hissedersin ya yan?nda de?ilken onu, konu?urken bile ellerin titrer ya.. gözünü kapad???nda hep o gelir ya gözünün önüne..

sesi kula??nda,öpü?ü akl?ndad?r hep...

yüre?ine sa?l?k musedu... çok te?ekkür ederimm...

hayata nas?l bakarsak öyle görürüz arkada?lar.. hep mutlu ve UMUTLU bakman?z dile?iyle smile.gif smile.gif
arsenik
off tüylerim diken diken oldu yawf sad.gif

ne yaz?cam sas?rd?m kald?m valla sad.gif

sevdi?in insanlarla yapacag?n seyleri hic bir zaman ertelemiceksin ; ahh keske dememelisin günün birinde ah keske sunuda yapsayd?k sad.gif hayat bu bugun var?z yar?n yokuz sad.gif hiç birseyi ertelemiceksin tüm duygular? doyas?ya yas?caks?n...

esas oglan?n hayata dört elle yeniden sar?lmas? çok guzel ama her seyde akl?na sevgilisi gelcek içinde her zaman bir burukluk olcak belki onun kadar birisini birdaha sevemicek ama umar?m çok sevecegi birisiyle yeniden kars?las?r...

Tüm benliginle sevdigini unutmak mumkun degildir umar?m tum benliginizle sevdiginiz hep yan?n?zda olur hep mutlu ya?ars?n?z...

Musedu tesekkurler
demokratx
eline sa?l?k musedu..allah kimseye böyle ac? göstermesin..
???klar? takip eden adam
Kalemine sa?l?k Musedu..Çok etkileyici bir ya?ant?...
Pek fazla bir ?ey yazamayaca??m, bi haller oldu bana... blink.gif ohmy.gif
Erzincan hat?ras?n? da bekliyorum sab?rs?zl?kla...
musedu
wub.gif te?ekkürler arkada?lar... erzincan hat?ras?n?da bulucam en k?sa zamanda smile.gif
Helm
payla??m için te?ekkürler. Hayat her?eye ra?men devam ediyor.

ihtiyar
Eline, yüre?ine sa?l?k, payla??m için te?ekkürler. Bundan sonraki yaz?lar?nda/an?lar?nda a?latma bizleri ya. Ö?len ö?len koptum iyice, gelde çal?? ?imdi.
hayat_bir_oyun

Ah Musedu! Okurken hiç s?k?lmad?m ama kötü oldum sen içindeyken kimbilir nas?ld?n.
Ve as?l esas o?lan? hiç dü?ünemiyorum. Hayat?n?n geri kalan?na umar?m mutlu devam eder wub.gif
ankebut_35
ALINTI(subay_sehit @ Mar 19 2007, 07:43 PM) *

hissedersin ya yan?nda de?ilken onu, konu?urken bile ellerin titrer ya.. gözünü kapad???nda hep o gelir ya gözünün önüne..

sesi kula??nda,öpü?ü akl?ndad?r hep...

hayata nas?l bakarsak öyle görürüz arkada?lar.. hep mutlu ve UMUTLU bakman?z dile?iyle smile.gif smile.gif

subay valla bu yaz?lar bile bana çok ?ey hat?rlat?yor,özellikle son k?sm? bitirici darbedir hep saat 00:00 dedi?inde

nerde o eski vesaire günleri bee biggrin.gif
asilkartal
nice umutlar nice sevdalar göçüklerin alt?nda kald? yar?na dair hayaller planlar... çok dokunakl? bir hikaye te?ekkürler musedu....
CeRvAnTeS' Fr?eNd
?u anda ihtiyac?m olan yaz?lardan biriydi sad.gif Çok üzüldüm ama her ne olursa olsun hayat devam ediyor her zaman insan yeni mutluluklar ya?amak için yeni sebepler bulmal? ellerine sa?l?k...
nil__
ALINTI(CeRvAnTeS' Fr?eNd @ Aug 16 2007, 03:28 PM) *

her ne olursa olsun hayat devam ediyor her zaman insan yeni mutluluklar ya?amak için yeni sebepler bulmal?

çok do?ru asla y?lmaml? ve bulmaya çal??mal? yeni tutunacak dallar?!!sava?mal? hayatla inatla o ne kadar umutlar?m?z? elimizden alsa da...hayallerimiz y?k?lsa da yeniden kurmaya çal??mal?!!! payla??m için te?ekkürler bazen insan bilse de baz? ?eyleri hat?rlamak insan? kendie getirior ve k?ymetini anl?or insan bi kez daha yan?ndakilerin...
paulu seril
payla??m için t?kler!
argonat
sad.gif sad.gif Tüylerim diken diken oldu. ohmy.gif
Etkileyici,dü?ündürücü,hem dünyan?n en büyük ac?s? hemde dünyalara bedel bir a?k?n gerçek hikayesi wub.gif sad.gif

Yaz? ekleneli çok olmu?. Okumakta tam 16. A?ustos'ta nasip oldu. Öncelikle konuyu buraya açan musedu'ya,sonrada konuyu tekrar canland?ran asilkartala te?ekkürler. smile.gif wub.gif

musedu
te?ekkürler arkada?lar... Allah bir daha böyle ac?lar ya?atmaz in?allah...
sidemkay
ya?anm?? olmas? ve bu a?k?n ve olay?n ?ahidi olan biri taraf?ndan yaz?lamas? etkileyicili?ini artt?rm??.gözya?lar?m? tutamad?m ben de sad.gif te?ekkürler musedu Allah bir daha böyle ac?lar ya?atmas?n smile.gif umudumuzu ve mele?imizi kaybetmememiz dile?iyle....
musedu
ALINTI(sidemkay @ Aug 16 2007, 06:15 PM) *

umudumuzu ve mele?imizi kaybetmememiz dile?iyle....

amiinnnn....
CeRvAnTeS' Fr?eNd
umutlar ve melekler bazen elden sadece böle uçmuyor. Meleklerimizi de iyi seçmemiz laz?m yoksa bizim azrailimiz olabilirler...
Mehmet G.
cok güzel bir yaz? payla??m için saol
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.