?im?ek bak??l?, y?ld?r?m sözlü Ulu Atam;
Sen ki emanete ihanet etmeyen bir Türk milleti yeti?tirdin. Ben de bu asil kanl? milletin genç bir vatanda?? olarak, her gün yakamda rozetin, odamda Türk bayra?? ve her 10 Kas?m’ da seni tekrar anmak üzere sana bu mektubu yaz?yorum.
Ulu Atam, bu günün ?artlar? ve senin b?rakt???n ?artlar çok farkl?. Her gün biraz daha geli?en uzay ve bilgisayar teknolojisi ilerlememize neden oluyor. Her ?ey daha net ve kesin olarak görülebiliyor. Senin ba?latt???n e?itim seferberli?i günümüzde de sürüyor. Do?u bölgemizde okutulmayan ve nüfus kayd?na bile al?nmam?? çocuklar bulunuyor. Bu çocuklar? aileleri okutmak yerine, çal??t?rmay? uygun görüyor. Devlet büyüklerim ve temsilcilerimiz bu soruna kar?? ç?k?yor ve çare buluyorlar. Bir çok yerde e?itim üzerine seferberlik düzenleniyor ve e?itim alamayan çocuklara okuma olana?? sa?lan?yor.
Gündemde olan ve dikkatimi çeken d?? ülkelerdeki sava?lar beni çok huzursuz ediyor. Sava?larda ?ehit olanlar, ülke ç?karlar? için ölmeye mahkum kalm?? vatanda?lar, her ?eyden habersiz kundaklar?nda ölen bebekler, yana yak?la aç kald?k diyen insanlar var. Ben ise burada aya??mda terlik, elimde telefonla olup biteni izlerken, önümde yeme?im s?rt?mda kaza??m hiçbir ?ey yapam?yorken orada çaresiz insanlar ölüme mahkum beden ve ruhlar? akbabalardan kaç?yor.
Türk Silahl? Kuvvetlerimiz, senden yadigar Mehmetçikleri en mükemmel bir biçimde yeti?tirip, bizleri korumaya devam ediyor. Geni? dü?ünüp, zarar? en aza indirgiyorlar. Ellerinden gelenin en iyisini yap?p, haks?zl?klar? yok ediyorlar.
Kara, hava ve denizde askerlerimiz bizi koruyup, özgürlü?ümüzü sa?l?yorlar. Mehmetçiklerimiz görevlerini büyük bir arzu ve itina ile yerine getiriyor. ?ehit Mehmetçiklerimizin ailelerine ba? sa?l??? ve ruhuna fatiha demeyi hiçbir zaman eksik etmiyoruz.
Küçük ya??mda subay olup, vatan?m u?runa ?ehit olmay? isteyen ben, ?imdi sa? kal?p vatan?ma yararl? olmak istiyorum. Senin ayd?nlatt???n yolda elimde bayra??m ve dilimde mar??mla sonsuz tünelde ilerlemeye devam ediyorum.
Okullar?m?zda fikri hür ve senin ?????nda yürüyen gençler yeti?iyor. Yapt???n ink?laplar, yenilikler günümüzde etkisini koruyor ve geli?iyor.
Atam; elimde bayra??m, gözümde ya?, yüzümde tebessümle sana sesleniyorum: “ Sen rahat uyu! , bizler Türk gençleri olarak senin ayd?nlatt???n yoldan birbirimizin izleriyle yolumuza hep devam edece?iz.”
budur..! T?kler payla??m için
lay?k olabilsek ke?ke..ama her gün kemiklerini s?zlatacak bir ?eyler oluyo..herhalde cennette yüzüne bakamam utanc?mdan..
Yüre?ine sa?l?k karde?im.
yazarken çok a?lad?m, okurken yine bo?az?m dü?ümleniyor.Elde de?il.
te?ekkürler arkada?lar. payla?mak istedim.
yüre?ine sa?l?k; bu milleti daha ileri medeni seviyeye, refaha ula?t?rmak için elimizden geleni yapaca??z; emanete ihanet etmek yok !!
Bugün 15 ?ehit birden verdik. Ailelerinie sab?r diliyorum, hepimizin ba?? sa?olsun. Bugünün anlam? için daha önce kalemimizden de yaz?lm?? ?ehit temalar? konular? ortaya ç?kartaca??m.