?imdi sat?rlar dolusu ve sat?rlar aras? yaln?zl?klar var ceplerimde.. ceplerki cekets?z.. ceketlerki astar?ma ,asl?ma yama olamayan.. i?te öyle delik ceplerim. ve öyle delik de?ik bedenim... dostum hiç su içince koltukaltlar?ndan bo?ald?m? içlendikler?n.. terled?m? yaln?zl???n be?i?inde ellerin ve gözlerin..
susmak kötü bir eylemdir en sessizken ve hiç bi konu?ma ödünç bile verilmemi?ken.. sustu ve yine yeniden sustu.. ayr?l??a pusu duran b? namlu g?b? bak?yor gozler? ve susuyor sözleri..
biliyormsun dost ben hiç gal?p gelmen?n hazz?na kavusamad?m.. uzakt?,?rakt?,yak?nd?..
hep matlup,hep ma?lupum.. yenile yenile yenilmeyi de unutuyor ?nsan.. ba?ar?s?zl?klar büyük ba?ar? ?le kars?mda duruyor.. en ba?ar? yenilmi?li?imken hang? s?nava ba?vurmal? dost..
b?l?yorsun dost
?imd? ya?ad?klar?m ya?ayamad?klar?m?n en k?sa özeti.. öznesi ben olamam??;en kest?rme yolu kaybetmeye ç?kan bir 'ben' öyküsü.. ben öyküsü d?yorum dost... masallar m?? la kurulur bense ?imd?lerdey?m..
benim dü?lerim vard? dost.. dü?leyemece?i dü?lerim ve dü?ü?lerim.. oysa ben gerçekle hayal aras?nda mekik dokuyormusum,kar??t?rm?s?m dü?le gerçe?i.. ?imd? fark?nday?m.. dü? dedi?in ?eyin ad? dü?mektir asl?nda ve sen hep kend?ne dü?erken, kend?ne kalkam?yorsun hiç b? zaman.. kalksanda ayak durmak yaban duruyor.. ?s?r?yor..
?imdi anl?yorumki dost;
kelam?m?nda dili sürçermi?.kan?m? donduram?yor cümlelerim..oysa dillendirmek istedi?im yüre?imin ötesi de?ildi ki. tek bir i?aretle,selamla ba?layan saklanbaç oyunlar?yd? ?stey?p ?stemed?g?m .kimse oyunu bozmaya cesaret etmezken korkakl?kla su?lanmakta ne... adil de?il hiçbi?ey..
benim heybemde ac? var.. asl?nda dost b?l?yormusun yüzünü dönüp ac?m? payla?mak istemek daha beteri. .kimkime destek olsun ki. toplu mezar gibiyim ..bir dua bana yarayacak sanki.hep beraber kend?me yol alaca??m..
hep ayn? harflerden cümle kurmaya çabalamak ne zor..'üzülme iyi oldu' daha önce defalarca kullanm?sken , nas?l teselli edilecek öksüz çocuk gibi ruhum, yüzüme dönük suretim,siluetinin siluetini..
bastan savma kend?ne ?y? baklar? beceremedig?m?zden bu kadar y?t?g?z gal?ba..
ögrenecek çok sey var dost..hiç bisey ogrenemem?sken..
ayakta kalmak için yitirmek gerek galiba yürekleri..
söze baslarken bir kerede umut dillensin istemistim dost.. ama i?te! yine ayn? kanamaya tampon yapt?m ac?lar?m?..
bir gün bir kö?ede b?rakm?st?m onu.. dönsem ayn? yerdem?d?r?
..kalkmak için düsmek gerekiyorsa ,ayn? kald?r?mda kanas?n dizlerimiz..elimizden tutup kald?ran olmazsa oturup aglamas?n?da biliriz..
eyv.. (hay?rl?s? hay?rs?zl???m?n)