Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Merdivende
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
oxygen
Kader; karde?i al?nyaz?s?na dönerek gülümser;
-"ne dersin; onlar için art?k zaman gelmedi mi? Hakk izin verirse ba?las?n m? art?k? Emir büyük yerden.."
Al?nyaz?s? kimlerden bahsedildi?ini anlam??t?.
-"Evet" dedi karde?ine ; "peki nas?l olacak? Birbirlerini hiç tan?m?yorlar; nas?l ortak yol buldurup kar??la?t?raca??z?"
Kader daha öncekilerde nas?l yapt?ysak gene öyle yapar?z der gibiydi:
- "Sen k?z?n elinden tut bende o?lan?n; sonra ortak bir yerde kar??la?t?ral?m. H?mm; merdivene ne dersin?"
Al?nyaz?s? karde?ine:
- "tamam; ama ramazan günü ne diye insinki k?z kantine ; bahçede arkada?lar?yla gezmek isteyecektir."
Kader: "Ona bakarsan o?landa pek tela?l?; ak?ama arkada?lar?yla iftara gitmeyi planl?yor ; bir yandan onun ayarlamas? bir yandan yapmas? gereken bir sürü i?i dü?ünüyor. Alt kap?dan ç?k?p gider"
Al?nyaz?s?:"eee, nas?l olacak peki?"
Kader :"benim ad?m Kaderse; Allah'?n izniyle; bir yol buluruz.Bak o?lan?n birine telefon etmesi laz?m; acaba alt katta telefon çekmese mi; yukar? ç?kmak zorunda m? kalsa?"
Al?nyaz?s? anlaml? anlaml? karde?ine gülümseyerek:
- "peki ya k?z?"
-"d??ar?da ya?mur ba?lam??; "saç?m ?slan?rsa düzeltemem" diye merdivenden inmek isteyecektir" dedi Kader; sonras?nda ba??n? sevimlice iki yana sallay?p "k?zlar i?te" diye m?r?ldand?."peki"dedi Kader; "do?ru ki?iler mi?"
Bu kez de al?nyaz?s? gülümsedi :
-"isimleri onlar ana rahmindeyken gelmi?ti bana; in? hay?rl? bir çift olurlar ve hay?rl? bir ?ekilde sonuna kadar gider"
-"in?allah" dedi Kader; "hadi o?lan dersten ç?k?yor; vakti az oldu?u için fazla durmayacakt?r"
-"tamam" dedi Al?nyaz?s?. "k?z da merdiven ba??nda d??ar?ya m? ç?kay?m , a?a??ya m? ineyim diye dü?ünüyor; yan?nda arkada?lar? var"
-"tamam o zaman" dedi Kader heyecanla; "hadi tut k?z?n elinden; ben o?lan? getiriyorum"
merdivende dersten ç?kan ; derse girmek için acele eden; a?a?? inen ve yukar? ç?kan bir sürü genç vard?r; kalabal?kt?r.Derken bir grup genç merdivenin ortas?nda durur.
Arkada?: "aa; merhaba o?lan. Nas?ls?n?"
O?lan: "te?ekkür ederim;dersten ç?kt?m, eve gidece?im. siz ?"
arkada?:" biz de dersten ç?kt?k ; d??ar? ç?kal?m dedik ama ya?mur ya??yor; sonradan a?a?? inmeye kara verdik. Aa, bak bu geçen gün ad? geçen arkada??m?z"
K?z : merhaba; siz .. s?n?z?
O?lan :"evet; sizin ad?n?z neydi?"
K?z: madem ad?m geçmi? siz tahmin edin"
O?lan: "h?mm; ...?
K?z gülümseyerek: " evet, tan??t???m?za memnun oldum"
O?lan da gülümseyerek: " bende , ama ?imdi gitmeliyim, daha sonra görü?mek üzere arkada?lar"
K?z ve arkada?lar?:"görü?mek üzere"
O?lan yukar? kata ç?kar ve telefon görü?mesini yapar; k?z da a?a??ya inmi? arkada?lar?yla oturmaktad?r. Merdiven sakinle?mi?; insanlar azalm??t?r. Merdiven de sadece iki isim vard?r: Kader ve Al?nyaz?s?..
-"ne dersin Kader; bundan sonra ne olacak?"
Kader:
-"Allah bilir; ikisi içinde hay?rl?s? olsun; biz bizden istenileni yapt?k."
-"evet; hay?rl?s? olsun" dedi Al?nyaz?s? karde?ine göz k?rparak..
-"hadi karde?im" dedi Kader; "daha yapmam?z gereken pek çok i?imiz var" diye ça??rd? karde?ini.
-"tamam" dedi Al?nyaz?s?; "gidelim"
...
heLLb0y
biggrin.gif ho? gerçekten..

Kaderiniz ve al?nyaz?n?z hep hay?rl? ve güzel i?lerde ortaya ç?kar umar?m wink.gif
oxygen
genelde amatörce deneme ve ?iir yazmaya çal???yorum ama son günlerde hikaye tarz? da ho?uma gitmeye ba?lad?; bir kaç hikaye çal??mas? yapmak istiyorum. Konu olarak ta böyle ilginç bir?ey seçmek istedim.
yorumun için t?kler smile.gif
UGUR
Güzel bir deneme olmu?.Gerçek mi acaba?
nucleuSSon_59
cok guzel yaa
tatlicadi_20_86
gerçekten çok ho?uma gitti wub.gif
beni de bulun kader ve al?nyaz?s? blush.gif tongue.gif biggrin.gif
sen yazd?n san?r?m oxygen öleysee ellerine sa?l?k wink.gif
karantina
çok güzel olmu? gerçekten, çok be?endim...
konu da çok ilginç ve ho?mu?, gecenin bi yar?s? uyku sersemli?ini al?p yüzüme bir tebessüm b?rakt? te?ekkürler...
(!)MoRYeL_20(!)
Konu çok ilginç olmu? ama çok güzel bir yaz? olmu?. blush.gif Yüre?ine sa?l?k oxygen clap.gif
serpilo?
clap.gif clap.gif
?Y? ?? BA?ARDILAR.
???klar? takip eden adam
ALINTI(oxygen @ May 24 2007, 03:31 PM) *

genelde amatörce deneme ve ?iir yazmaya çal???yorum ama son günlerde hikaye tarz? da ho?uma gitmeye ba?lad?; bir kaç hikaye çal??mas? yapmak istiyorum. Konu olarak ta böyle ilginç bir?ey seçmek istedim.
yorumun için t?kler smile.gif

Biz de sab?rs?zl?kla bekliyoruz Oxygen... wink.gif
Her ?ey istedi?in gibi olsun...
Tek kelimeyle harika bir yaz?yd?... Bu an? ya?ama f?rsat? tan?d???n için ne kadar te?ekkür etsem az kal?r...
wub.gif
N?LSU
Çok farkl? ve güzel olmu? smile.gif bu i?de çok ba?ar?l?s?n gerçekten,yüre?ine sa?l?k..
ihtiyar
Te?ekkürler. Güzel bir yaz?, in?allah devam? gelir. clap.gif
Nur_Tuana
tasaduf d?ye bir?ey yoktur tevafuk vard?r bunu bana birkez daha hat?rlatt?g?n için te?ekkür ederim YÜREG?NE VE ELLERINE SAGLIK
?eribon
Her zaman ki gibi çok güzel olmu?.Kader ve al?nyaz?s? i?te nerede ne zaman kar??m?za ç?kacaklar? hiç belli olmuyor.
byaslan
gerçekten güzel olmu? eline ve kalemine sa?l?k...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.