Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yaz,yaz Nereye Kadar ?
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
UGUR
??te gene ba?l?yor ellerim yazmaya,hayk?ramad?klar?m? kendime okutmak için.Bunlar?n bana bir faydas? var m??Nefret ve küfür etmekten öteye gitmeyece?ini bildi?im halde niye yaz?yorum?Belki elimin çal???pta,"O" an dilimin susmas?,beynimin durmas? için..

Karalamalar yaralamadan ba?ka bir i?e yaram?yor.Daha sonra dönüp okudu?umda günlük günlük niyetine,i?te o an anl?yorum ya?ad?klar?m?z?n hepsinin gereksiz ve bo?a oldu?unu.Bir gün ölmeyecek miyiz?Ya?ad?klar?m?z belki ölüm ?eklimizi de?i?tirecek,ve belki de zaman?n?.Sonuçta her yol ölüme ç?kacak.Ne sen bundan kaçacaks?n,ne de zaman duracak."O" an geldi?inde ya?ad?klar?n film gibi gözünün önünden geçecek.Uzun metrajl? de?il bu film.Hatta belki de fragmandan bile k?sa.Sebebi;ya?ad?klar?n?n önemsiz olu?u.Bir gün arkas?ndan a?lad?klar?n,ya da bir tek sözüne-hareketine üzüldü?ün insanlar;çok de?il bir ay sonra hiç bir ?ey olmam?? gibi devam edecekler hayatlar?na.Devam edi?lerden sonra anlayacaks?n zaman?n k?ymetsizli?ini.Asl?nda hayat?m?z?n günlerden veya saatlerden olu?mad???n?.Sadece küçük küçük "an"lardan olu?an,bölük pörçük ve anlams?z.Zaman?n sahteli?ine aldan?p hayat?n gereksiz oldu?unu dü?ünerek ya?amak,insan? delirtiyor.Bunu nerden mi biliyorum?Tabi ki de kendimden,
Ya?ad???ma inanmad???m hayatta,zaman?n soyutlu?undan somutlu?una geçmek isteyen deliden.
paü vurgunu
''zaman?n sahteli?ine aldan?p hayat? gereksiz görmek''ben de çok yap?yorum bunu.güzel olmu?...
oxygen
u?ur, çok güzel olmu? tebrikler smile.gif

ALINTI
Karalamalar yaralamadan ba?ka bir i?e yaram?yor.Daha sonra dönüp okudu?umda günlük günlük niyetine,i?te o an anl?yorum ya?ad?klar?m?z?n hepsinin gereksiz ve bo?a oldu?unu.Bir gün ölmeyecek miyiz?

en az?ndan sen ya?am?n? gereksiz hale getirenlerden de?ilsin wink.gif

ALINTI
Ya?ad?klar?m?z belki ölüm ?eklimizi de?i?tirecek,ve belki de zaman?n?.Sonuçta her yol ölüme ç?kacak.Ne sen bundan kaçacaks?n,ne de zaman duracak
.
bunu bilen biri zaten hayat?n? en iyi ?ekilde de?erlendirmeye çal???yordur.
heLLb0y
Yüre?ine sa?l?k U?ur wink.gif
mnvver
guzel olmu? u?ur eline yure?ine sa?l?k
jasmiNNe
yine çok güzel...
yüre?ine sa?l?k...
jermaine
eline sa?l?k...
karantina
çok güzel olmu? U?ur eline sa?l?k...
UGUR
Dipnot:Bunlar? içimden geldi?i için yazd?m,ilham geldi?i için de?il tongue.gif
vocal
Zaman?n soyutlu?undan somutlu?una geçmek karde?im ayr?lm??s?n atomlar?na bu derinlik fena yap?yo demi bazen insan? yüre?ine sa?l?k....
???klar? takip eden adam
Ups... smile.gif
Yaz, yaz nereye kadar?..
Ben de bu soruyu çokça sormu?tum kendime...
Yaza yaza bu yaz geldi baksana... wink.gif
Yüre?ine sa?l?k U?ur wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.