Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ya?ayan Bir Ölünün Failine Mektubu..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
heLLb0y
Merhaba,Yine Ben..

Kapkara bir hayat?n lo? bir odas?nday?m bu gece.Tek ???k kayna??m sigaram?n ucundaki k?rm?z? ate?.?çimdeki karanl?ksa hayat?m?n karanl???ndan çok büyük asl?nda.Bu so?uk kalbi biraz olsun ?s?tan,art?k göremesem de derinliklerinde bir yerlerde hala senin oldu?unu hissetmek..

Evet sen vars?n..

So?umu? kalbimde,

Kaybetti?im akl?mda,

Unutamad???m geçmi?imde,

Bo? bir hayal olan gelece?imde..

Sen vars?n..

Uykusuz gecelerimde

Güne?siz gündüzlerimde

Çalan tüm a?k ve ayr?l?k ?ark?lar?nda

?çti?im sigarada,

Yiyemedi?im yemekte..

K?sacas? her ?eyde ve her yerde sen..

Bu nas?l bir ?ey biliyor musun? Dikenli bir tel kafese kapat?lm?? tav?an?n ,kafesinin önüne bir havuç konulmas? gibi..O tav?an o havuca asla ula?amayacak..Dahas? her ula?maya çal??t???nda bir yerleri kanayacak,yaralanacak..Ama ula?amasa da o havucun orada oldu?unu bilmek hep mutlu edecek onu.

??te ben de tam buras?nday?m bu hikayenin..

Art?k olmad???n?n,ve de hiç olmayaca??n?n fark?nda olsam da,bir yerlerde nefes ald???n? bilmek,mutlu oldu?unu dü?ünmek bile yetiyor bana.Tüm karanl???m?n en dibinde,tam ortada bir güne? beliriyor içimi ?s?tan,ayd?nlatan gülümseyi?inin hayaliyle..

Peki sen bu hikayenin neresindesin?

Hiçbir yerinde..

Çünkü a?k,art?k sadece hayalinle..

oxygen
clap.gif kalemimizden böülmündeki en güzel yaz?lardan biri herhelde; yüre?ine sa?l?k çok güzel olmu? smile.gif devam?n? bekleriz
silversurfer
guzelmi? hakkattten sabah sabah bunal?ma g?rd?m smile.gif cok te?ekkürler payla??m?n için arkada??m...
mart?
eline ve ruhuna sa?lk nsl kadr içtn yazabilyon merak ettm payla?m için saol smile.gif
cad?nisa
Çok be?endim, çok güzel olmu? yüre?ine sa?l?k....
h_bahar84
offff offff sad.gif
jasmiNNe
çok güzel çok içten gerçekten...hayaldeki bir zaman sonra can ac?t?r...hiç hayallerde kalmasa ke?ke dü?lenenler...yüre?ine sa?l?k...
???klar? takip eden adam
ALINTI
Art?k olmad???n?n,ve de hiç olmayaca??n?n fark?nda olsam da,bir yerlerde nefes ald???n? bilmek,mutlu oldu?unu dü?ünmek bile yetiyor bana.Tüm karanl???m?n en dibinde,tam ortada bir güne? beliriyor içimi ?s?tan,ayd?nlatan gülümseyi?inin hayaliyle..

Karde?im yazm??s?n... biggrin.gif
?yi yapm??s?n, bekliyordum senden bu tarz bir yaz?.
Devamm... smile.gif
heLLb0y
Asl?nda ben kendimden beklemiyordum art?k yaz? ama bir anda ç?kt? i?te böyle wink.gif

Bu arada oxygen'in iltifat?ndan ba?layarak tüm yorum yapan arkada?lara te?ekkürler smile.gif

aylinn
cidden cok güzelmi? wub.gif devam?n? bekleriz
kabuss_1
hocam tam film olacak tarzda olmu? valla fragman tad?nda, sinema mant???nda; akla gibi görünüp duygulara hitap eden bir yaz? olmu? yüre?ine sa?l?k...
N?LSU
Anlat?lan ac?y? insan kendi içinde hissediyor adeta,oxygen e kat?lmamak elde de?il gerçekten,
Yüre?ine sa?l?k.
mess_out
ALINTI(heLLb0y @ Jun 18 2007, 04:04 PM) *

Asl?nda ben kendimden beklemiyordum art?k yaz? ama bir anda ç?kt? i?te böyle wink.gif

Çok güzel ç?km?? gerçekten biggrin.gif yüre?ine sa?l?k te?ekkürler smile.gif
monarosa
bence de çok güzel olmu?. ustaca ve yerinde yap?lm?? tasvirler wub.gif kalemine sa?l?k hellboy
argonat
Çok güzel bir yaz? clap.gif
anlat?m?n içtenli?i içimize dokunuyor gerçektende wub.gif
Payla??m için te?ekkürler wink.gif
heLLb0y
Yazd?klar?m? hissettirebildiysem do?ru yolday?m galiba smile.gif Te?ekkürler yorumlar?n?z için wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.