Merhaba,Yine Ben..
Kapkara bir hayat?n lo? bir odas?nday?m bu gece.Tek ???k kayna??m sigaram?n ucundaki k?rm?z? ate?.?çimdeki karanl?ksa hayat?m?n karanl???ndan çok büyük asl?nda.Bu so?uk kalbi biraz olsun ?s?tan,art?k göremesem de derinliklerinde bir yerlerde hala senin oldu?unu hissetmek..
Evet sen vars?n..
So?umu? kalbimde,
Kaybetti?im akl?mda,
Unutamad???m geçmi?imde,
Bo? bir hayal olan gelece?imde..
Sen vars?n..
Uykusuz gecelerimde
Güne?siz gündüzlerimde
Çalan tüm a?k ve ayr?l?k ?ark?lar?nda
?çti?im sigarada,
Yiyemedi?im yemekte..
K?sacas? her ?eyde ve her yerde sen..
Bu nas?l bir ?ey biliyor musun? Dikenli bir tel kafese kapat?lm?? tav?an?n ,kafesinin önüne bir havuç konulmas? gibi..O tav?an o havuca asla ula?amayacak..Dahas? her ula?maya çal??t???nda bir yerleri kanayacak,yaralanacak..Ama ula?amasa da o havucun orada oldu?unu bilmek hep mutlu edecek onu.
??te ben de tam buras?nday?m bu hikayenin..
Art?k olmad???n?n,ve de hiç olmayaca??n?n fark?nda olsam da,bir yerlerde nefes ald???n? bilmek,mutlu oldu?unu dü?ünmek bile yetiyor bana.Tüm karanl???m?n en dibinde,tam ortada bir güne? beliriyor içimi ?s?tan,ayd?nlatan gülümseyi?inin hayaliyle..
Peki sen bu hikayenin neresindesin?
Hiçbir yerinde..
Çünkü a?k,art?k sadece hayalinle..

kalemimizden böülmündeki en güzel yaz?lardan biri herhelde; yüre?ine sa?l?k çok güzel olmu?

devam?n? bekleriz
guzelmi? hakkattten sabah sabah bunal?ma g?rd?m

cok te?ekkürler payla??m?n için arkada??m...
eline ve ruhuna sa?lk nsl kadr içtn yazabilyon merak ettm payla?m için saol
Çok be?endim, çok güzel olmu? yüre?ine sa?l?k....
çok güzel çok içten gerçekten...hayaldeki bir zaman sonra can ac?t?r...hiç hayallerde kalmasa ke?ke dü?lenenler...yüre?ine sa?l?k...
ALINTI
Art?k olmad???n?n,ve de hiç olmayaca??n?n fark?nda olsam da,bir yerlerde nefes ald???n? bilmek,mutlu oldu?unu dü?ünmek bile yetiyor bana.Tüm karanl???m?n en dibinde,tam ortada bir güne? beliriyor içimi ?s?tan,ayd?nlatan gülümseyi?inin hayaliyle..
Karde?im yazm??s?n...

?yi yapm??s?n, bekliyordum senden bu tarz bir yaz?.
Devamm...
Asl?nda ben kendimden beklemiyordum art?k yaz? ama bir anda ç?kt? i?te böyle

Bu arada oxygen'in iltifat?ndan ba?layarak tüm yorum yapan arkada?lara te?ekkürler
hocam tam film olacak tarzda olmu? valla fragman tad?nda, sinema mant???nda; akla gibi görünüp duygulara hitap eden bir yaz? olmu? yüre?ine sa?l?k...
Anlat?lan ac?y? insan kendi içinde hissediyor adeta,oxygen e kat?lmamak elde de?il gerçekten,
Yüre?ine sa?l?k.
ALINTI(heLLb0y @ Jun 18 2007, 04:04 PM)

Asl?nda ben kendimden beklemiyordum art?k yaz? ama bir anda ç?kt? i?te böyle

Çok güzel ç?km?? gerçekten

yüre?ine sa?l?k te?ekkürler
bence de çok güzel olmu?. ustaca ve yerinde yap?lm?? tasvirler

kalemine sa?l?k hellboy
Çok güzel bir yaz?
anlat?m?n içtenli?i içimize dokunuyor gerçektende

Payla??m için te?ekkürler
Yazd?klar?m? hissettirebildiysem do?ru yolday?m galiba

Te?ekkürler yorumlar?n?z için