güne? kavuruyordu tenimi, yorulmu?tum, kanatlar?mda bir yük vard? sanki. ne gidicek yerim vard?, ne gelmesini istedi?im biri. nereye kadar sürecekti bu anlams?z hayat, kanatlar?m daha ne kadar ta??yabilecekti kalbimin ve ruhumun a??rl???n?. benim için bir anlam? yoktu ama ba?lamal?y?m bir yerlerden, her canl? kötü olamaz ya inanmal?yd?m buna. son damla gücümle b?rakt?m kendimi a?a??ya. yorgundum... hemde çok yorgundum. bir cam?n kenar?na konuverdim. kanatlar?m titriyordu, ufac?k kalbim sanki bedenimi delip ç?kacakm?? gibi at?yordu. neydi bu ? yorgunluktanm?yd?, yoksa hayata olan korkumdanm?yd?. nefesim daral?yordu, etraf?ma bi umut bulmak için bak?n?yordum. camdan içeri bakt???mda öle s?cak bir gülü? gördümki, hissetmiyordum art?k bedenimi. korkunun yerini alan heyecan, dahada çok etkilemi?ti bedenimi. gel, diyordum içimden; gelde al beni avucuna , ne gücüm var nede cesaretim sana gelmeye... gel al beni avucuna. o kadar yürekten söylemi?imki, bir çift göz deydi bir anda gözlerime, sonra s?cac?k güven dolu bir el. korkuyla bakan gözlerim y?ld?z y?ld?z olmu?tu. kalbim senindi art?k.. hergün o camda seni beklerken ya?ad???m heyecan? , geç kald?g?nda ya?ad???m tela??, yüzün as?k oldu?unda duydu?um korkuyu çok çok seviyordum. sanki dün gibiydi beni avuçlar?na al???n; ama aylar geçmi?ti.. nas?lda ba?lanm??t?m sana, nas?lda sevmi?tim seni... k?? gelmi?ti art?k, beyaz karlar?n içindde güne? gibi parl?yordun... ve ben senin her gidi?inde dönü?ününde oldu?unu bilmeyi çok seviyordum.
kapkara bulutlar vard? o gün , gökyüzü birinin ac?s?na a?l?yordu sanki... nas?l gelmi?tin eve o gün... ne sesin ç?kyordu nede hareket ediyordur. içimi bir anda korku kaplam??t?; beni avuçlar?na ald???n günden beri unutmu?tum bu duyguyu. neydi bu? neden böyleydin? bir konu?abilsem bir konu?abilsemde sorsam neler oldu?unu dedim.. biranda yerinden kalkt?n cam? açt?n, beni avuçlar?na al?p uç uzkla? burdan dedin. neden diye hayk?r?yordum, b?rakma beni, ölürüm ya?ayamam diyordumda sen beni duymuyodun.. beni ç?kard?n cam? kapatt?n.. bilmiyordunki uçamazd?m, gidemezdim. ben sensiz nefes almay?, sensiz uçmay? unutmu?tum. bilmiyordunki ben ?imdi yar?md?m. kanatlar?m? kald?rmaya ça?l??t?m olmad?, sana seslendim duymad?n, bir kere bile camdan bakmad?n bana, beni merak etmedin.. biliyordum uçsamda ölecektim, cam?n önünde seni beklesemde ölecektim..
ama ölüm bile güzel olmal?yd?, en güzeli seni beklerken ölmekti. hergün umutlar?m art?cak, umutlar?m artt?kça gücüm azal?cakt?, senin cam?nda ölücektim... o gün konu?may? becerememi?tim ya sevgilim ölmeyide beceremedm, kanatlar?m k?r?k, gücüm yok, umutlar?m tükendi ama hala ya??yorum. eger bir gün seninde kanatlar?n? k?rarlarsa, kanatlar?n olabilmek için ya??yorum....