Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ........
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
mart?
Sessizce ba?las?n istemi?ti k?z sadece o ve kendi bilsin … sadece bu yüzden ilk ad?m? kendi att?,biliyordu ki o istese bile böyle bir hamle yapmazd? …onla ya?ad??? hiç bir ?eyden pi?manl?k duymuyordu;sadece can? ac?yodu incinmi?liklerine … o ne hissediyodu acaba … oda bunlar? dü?ünüyo muydu k?z gibi… k?z asla bunlar? bilmedi belkide sadece gün gelir döner mi ona diye …. ?unu biliyodu ; o?lan?n hala içindeydi ve bu yüzden sessizce gelmesini bekledi… bir gelse diyodu içinden k?z sessizce sadece gelse konu?sak,… sevgili?ini istemiyodu tek tarafl? ise oda isterse olurdu o … ondan kendi için arkada?l???n? , dostlu?unu özlemi?ti bütün at??malar?na ra?men … k?z belki o?lan istemiyour diye dü?ünmüyoda de?ildi… ke?ke dedi k?z … ke?ke ya bitmeseydi yada daha sonra ba?lasayd? …. KAYBETMEMEK için birbirlerini ......
chatlaq
ooo mart?? nerden gelio bu ?airanelik harikas?nn
oxygen
hüzünlü bir yazı olmuş
günümüz ilişkilerinin başta masum görünen ancak tehlikeli bir ayrıntısıdır; dostluğun gözardı edilmişliği. sevdiğiniz insanı en iyi dostunuz olarak göremiyorsanız ya da hissettiremiyorsanız bi süre sonra tehlikeli sinyaller vermeye başlıyor. kadınların sevgilerini güçlü kılan hayal güçleridir, kadın ne kadar çok hayalinde sevdiğini düşenebiliyorsa o kadar aşıktır. Kadının hayal etmesi için de yardıma ihtiyacı vardır. Örneğin kız arkadaşınızın yanına haber vermeden süpriz bir şekilde gider misiniz? ya da ne bileğim onunla tavla, tabu hatta pc oyunları oynar mısınız? ortak arkadaş grubunuza o katılamıyor diye üzülür hatta toplar arkadaş grubunu ona götürür müsünüz? ona beraber alışverişe çıkmayı önerir misiniz? sinemaya gidince ilk tercihininz diğer arkadaşlarınızla yaptığınız gibi komedi- aksiyon- macera filmi olabiliyor mu? onun kimlere nelere sinirlendiği hakkında bir bilginiz var mı? ya da en sevdiği mekanlar neresidir ezberinizde mi? bir erkek genellikle kankasının hangi sebze yemeğini sevmediğinden kimlere gıcık olduğuna, haftanın hangi günü hangi saatinde ne yaptığına kadar genellikle bilir de kız arkadaşının ki biraz daha yüzeysel kalır. Yani kankanız " şuna gıcık oluyorum "dediğinde "hıı farkındayım ismi gecince bozuluyrosun" diyip koca bir muhabbet açabilir ama kızarkadaşınız "şuna gıcık oluyorum" dediğinde " kimmiş benim güzelimi sinirlendiren madem öyle bende ona gıcık oluyorum sorarsım ben ona,hııımm" gibisinden korumayla yaklaşır ve o muhabbeti farkında olmadan o noktada kapatabilirsiniz. dediğim gibi kadınlar hayalleriyle beslenir wink.gif
biraz uzun bir cevap olmuş smile.gif
^^Crazy_Boy_^^
ALINTI(oxygen @ Jun 17 2007, 01:01 AM) *

hüzünlü bir yaz? olmu?
günümüz ili?kilerinin ba?ta masum görünen ancak tehlikeli bir ayr?nt?s?d?r; dostlu?un gözard? edilmi?li?i. sevdi?iniz insan? en iyi dostunuz olarak göremiyorsan?z ya da hissettiremiyorsan?z bi süre sonra tehlikeli sinyaller vermeye ba?l?yor. kad?nlar?n sevgilerini güçlü k?lan hayal güçleridir, kad?n ne kadar çok hayalinde sevdi?ini dü?enebiliyorsa o kadar a??kt?r. Kad?n?n hayal etmesi için de yard?ma ihtiyac? vard?r. Örne?in k?z arkada??n?z?n yan?na haber vermeden süpriz bir ?ekilde gider misiniz? ya da ne bile?im onunla tavla, tabu hatta pc oyunlar? oynar m?s?n?z? ortak arkada? grubunuza o kat?lam?yor diye üzülür hatta toplar arkada? grubunu ona götürür müsünüz? ona beraber al??veri?e ç?kmay? önerir misiniz? sinemaya gidince ilk tercihininz di?er arkada?lar?n?zla yapt???n?z gibi komedi- aksiyon- macera filmi olabiliyor mu? onun kimlere nelere sinirlendi?i hakk?nda bir bilginiz var m?? ya da en sevdi?i mekanlar neresidir ezberinizde mi? bir erkek genellikle kankas?n?n hangi sebze yeme?ini sevmedi?inden kimlere g?c?k oldu?una, haftan?n hangi günü hangi saatinde ne yapt???na kadar genellikle bilir de k?z arkada??n?n ki biraz daha yüzeysel kal?r. Yani kankan?z " ?una g?c?k oluyorum "dedi?inde "h?? fark?nday?m ismi gecince bozuluyrosun" diyip koca bir muhabbet açabilir ama k?zarkada??n?z "?una g?c?k oluyorum" dedi?inde " kimmi? benim güzelimi sinirlendiren madem öyle bende ona g?c?k oluyorum sorars?m ben ona,h???mm" gibisinden korumayla yakla??r ve o muhabbeti fark?nda olmadan o noktada kapatabilirsiniz. dedi?im gibi kad?nlar hayalleriyle beslenir wink.gif
biraz uzun bir cevap olmu? smile.gif

daha ne yorum yap?labilir ki bunun üstüne wink.gif benim birikimim yetmez yorum yapmaya

Söylediklerini hayat?ma uyarmaya çal??aca??m oxgen ii ki vars?n wink.gif google.gif
musedu

hüzünlü bir yaz? olmu?
günümüz ili?kilerinin ba?ta masum görünen ancak tehlikeli bir ayr?nt?s?d?r; dostlu?un gözard? edilmi?li?i. sevdi?iniz insan? en iyi dostunuz olarak göremiyorsan?z ya da hissettiremiyorsan?z bi süre sonra tehlikeli sinyaller vermeye ba?l?yor. kad?nlar?n sevgilerini güçlü k?lan hayal güçleridir, kad?n ne kadar çok hayalinde sevdi?ini dü?enebiliyorsa o kadar a??kt?r. Kad?n?n hayal etmesi için de yard?ma ihtiyac? vard?r. Örne?in k?z arkada??n?z?n yan?na haber vermeden süpriz bir ?ekilde gider misiniz? ya da ne bile?im onunla tavla, tabu hatta pc oyunlar? oynar m?s?n?z? ortak arkada? grubunuza o kat?lam?yor diye üzülür hatta toplar arkada? grubunu ona götürür müsünüz? ona beraber al??veri?e ç?kmay? önerir misiniz? sinemaya gidince ilk tercihininz di?er arkada?lar?n?zla yapt???n?z gibi komedi- aksiyon- macera filmi olabiliyor mu? onun kimlere nelere sinirlendi?i hakk?nda bir bilginiz var m?? ya da en sevdi?i mekanlar neresidir ezberinizde mi? bir erkek genellikle kankas?n?n hangi sebze yeme?ini sevmedi?inden kimlere g?c?k oldu?una, haftan?n hangi günü hangi saatinde ne yapt???na kadar genellikle bilir de k?z arkada??n?n ki biraz daha yüzeysel kal?r. Yani kankan?z " ?una g?c?k oluyorum "dedi?inde "h?? fark?nday?m ismi gecince bozuluyrosun" diyip koca bir muhabbet açabilir ama k?zarkada??n?z "?una g?c?k oluyorum" dedi?inde " kimmi? benim güzelimi sinirlendiren madem öyle bende ona g?c?k oluyorum sorars?m ben ona,h???mm" gibisinden korumayla yakla??r ve o muhabbeti fark?nda olmadan o noktada kapatabilirsiniz. dedi?im gibi kad?nlar hayalleriyle beslenir wink.gif

+1234567890 Süpersin bizimk?z eline sa?l?k smile.gif wub.gif
mart?
yorumlar?n?z için te?ekkürler hepinize be?enmenize sevndim ama oxygen yaz?m?n ne oldu?unu anlatm?? eksiklerinide gidermi?sin sa?ol:)
heLLb0y
Tek ba??na yazd?klar?n?z da güzel ama siz beraber yaz?n bence oxygenle tongue.gif Yüre?inize sa?l?k arkada?lar wink.gif
jasmiNNe
mart? güzel yaz?n için t?kler...

hüzünlü bir yaz? olmu?

oxygen gerçekten döktürmü?sün ve harika ifade etmi?sin sana da t?kler wub.gif
oxygen
est. blush.gif mart? söylemi? ben de ona kat?ld?m, ben size t?k ederim
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.