ALINTI(oxygen @ Jun 17 2007, 01:01 AM)

hüzünlü bir yaz? olmu?
günümüz ili?kilerinin ba?ta masum görünen ancak tehlikeli bir ayr?nt?s?d?r; dostlu?un gözard? edilmi?li?i. sevdi?iniz insan? en iyi dostunuz olarak göremiyorsan?z ya da hissettiremiyorsan?z bi süre sonra tehlikeli sinyaller vermeye ba?l?yor. kad?nlar?n sevgilerini güçlü k?lan hayal güçleridir, kad?n ne kadar çok hayalinde sevdi?ini dü?enebiliyorsa o kadar a??kt?r. Kad?n?n hayal etmesi için de yard?ma ihtiyac? vard?r. Örne?in k?z arkada??n?z?n yan?na haber vermeden süpriz bir ?ekilde gider misiniz? ya da ne bile?im onunla tavla, tabu hatta pc oyunlar? oynar m?s?n?z? ortak arkada? grubunuza o kat?lam?yor diye üzülür hatta toplar arkada? grubunu ona götürür müsünüz? ona beraber al??veri?e ç?kmay? önerir misiniz? sinemaya gidince ilk tercihininz di?er arkada?lar?n?zla yapt???n?z gibi komedi- aksiyon- macera filmi olabiliyor mu? onun kimlere nelere sinirlendi?i hakk?nda bir bilginiz var m?? ya da en sevdi?i mekanlar neresidir ezberinizde mi? bir erkek genellikle kankas?n?n hangi sebze yeme?ini sevmedi?inden kimlere g?c?k oldu?una, haftan?n hangi günü hangi saatinde ne yapt???na kadar genellikle bilir de k?z arkada??n?n ki biraz daha yüzeysel kal?r. Yani kankan?z " ?una g?c?k oluyorum "dedi?inde "h?? fark?nday?m ismi gecince bozuluyrosun" diyip koca bir muhabbet açabilir ama k?zarkada??n?z "?una g?c?k oluyorum" dedi?inde " kimmi? benim güzelimi sinirlendiren madem öyle bende ona g?c?k oluyorum sorars?m ben ona,h???mm" gibisinden korumayla yakla??r ve o muhabbeti fark?nda olmadan o noktada kapatabilirsiniz. dedi?im gibi kad?nlar hayalleriyle beslenir

biraz uzun bir cevap olmu?

daha ne yorum yap?labilir ki bunun üstüne

benim birikimim yetmez yorum yapmaya
Söylediklerini hayat?ma uyarmaya çal??aca??m oxgen ii ki vars?n