biliyormusun kalbimdeki sen nas?l? hani sabah güne? do?arken içini bir umut kaplar ya, sen hergüne do?an umudumsun; hani bahar s?ca??nda ya?mur çiseler ya, sen yang?n olmu? yüre?imin suyusun. sen nefesimsin , ilkimsin ve sonumsun... seni o kadar çok seviyorum ki, sensiz kald???m? dü?ününce yüre?im s?k???yor, ellerim titriyor, sesim k?s?l?yor, senden ayr? kalman?n dü?üncesi bile içimi yak?yor.. sak?n gitme .. ne olursa olsun sak?n gitme.. e?er ömürse istedi?in al benimki senin olsun, e?er cennetse istedi?in yüre?im cennetin olsun ama sen sak?n gitme.. sen herkesten farkl?s?n, herkesten s?cak, herkesten yak?n, ve beni herkesten çok seversin. dü?sem elimden tutan , a?lasam gözya??m? silen, ac? çeksem ac?m? dindiren hep sen olursun. bu yüzden gitme sak?n, kimseler sen olamaz, senin gibi kokamaz, senin gibi dokunamaz, kimseler senin yerini dolduramaz bu yüzden sak?n gitme...
e?er bir gün gitmeye karar verirsen, gitmek zorunda kal?rsan, beni bekle senden önce ben gideyim. arkandan a?layan olmaya dayanamam, cehennemde olsa sonumuz yan?nda yanay?m.
sak?n sak?n gitme babac?m, ömürse istedi?in al benimki senin olsun, cennetse istedi?in yüre?im cennetin olsun
SEN? ÇOK AMA ÇOOOOOK SEV?YORUM ?LK VE SON A?KIMMMM.....
A?latt?n ya,bugün babalar günüydü ve ben onunla de?ildim

yüre?ine sa?l?k gerçekten.te?ekkürler
bende babamla küsüm daha do?rusu o bana küs
Çok güzel,gerçekten a?latacaks?n.Onlara k?r?lsakta onlar bize k?r?lsada her?eyi bizim için yap?yorlar.Bizim için sabah?n köründe kalk?p i?e gidiyorlar,bizim için pazarlar?n? dahi çal??mak için harc?yorlar.Belki ço?u zaman onlara sevgimizi gösteremiyoruz ama onlar? her?eye ra?men çok seviyoruz.
Babac?m seni çok seviyorum.
ALINTI(^^Crazy_Boy_^^ @ Jun 17 2007, 08:55 PM)

nie qi ??
okulu yine uzatt?m diye konu?muyo benimle..

ben istemedmki böyle olmas?n?
bnce sadce k?rlm??t?r 2 gün sonra konu?r çok üzme kendini ama baban için yazd???n yaz? çok özeel onada bunu okutmal?s?n

dayanamayacakt?r;) ruhuna ve eline sa?l?k
çok dokunaakl? olmu? ya te?ekkürler
?u anki duygular?ma tercüman olmu?sun..can?m babam bu nankör o?llun bilmiyoru senin de?erini ..
babam?n benim için ne kadar önemli oldu?unu bir kez daha ?u ç?lg?n yüre?ime hat?rlatt???n için te?ekkür ederim gerçekten çok güzel olmu?...::::
merak etme bir süre sonra bar???r sen ona sayg?l? ve sevgiyle yakla?maktan vazgeçme

yaz?n çok güzel olmu?, t?kler
ALINTI
nie qi ??
bu ne'ce?

bu dili ilk defa duyuyorum
ALINTI(mart? @ Jun 18 2007, 04:11 PM)

bnce sadce k?rlm??t?r 2 gün sonra konu?r çok üzme kendini ama baban için yazd???n yaz? çok özeel onada bunu okutmal?s?n

dayanamayacakt?r;) ruhuna ve eline sa?l?k
Beni ilgilendirmez ama,bu yaz?y? babana okuttun mu?
Yüre?ine sa?l?k...
Güzeldi ...