Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Neden
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
CeRvAnTeS' Fr?eNd
Ellerimde balonlar
Bir okul bahçesinde babam?n kuca??nda
Ne kadar mutlu ne kadar ne?eli bir çocukluk...
Kendi odamda bilgisayar ba??nda yan?mda annem kar??mda sevgilim
Müthi? bir ergenlik...
Kuca??mda çocu?um, koynumda sevgilim
?ahane bir evlilik...
Bunlar do?al ?eyler de?il mi?
Ama ayn? ?ekilde ya?ayan kaç insan var?biggrin.gif

Bu ne bir ?iir ne de bir yaz? sadece duygular?m? anlatmak istedim ya do?al olan ?eylerden neden uza??z? Neden vefa kalmad? insanlarda? Neden seviyorum derken ba?ka gözler aramak? Neden can?m o?lum, k?z?m varken pi?t demek? Her?eyi t?k?r?nda ya?amak varken ço?u isteyip de elimizdekinden de olmak? Ölmek üzere olan birini b?rak?p sevgili pe?inde ko?mak insanl?k m?? Ya da sevgilinin yan?na gidip aileden kopmak?

Çok saçma bir yaz? fark?nday?m silinecekse de silinsin ama insan olarak kendimize gelelim her zaman kaybettikten sonra de?erini anlamayal?m ne ailenin, dostun, arkada??n; ne de sevgilinin... Benim bi ö?retmenim vard? her konu?mam?z da '' Vefa ?stanbul'da bir semt ismi olarak kalmas?n'' derdi. Çok gülerdim... ?imdi ise anl?yorum vefas?zl?k insan? yapayaln?z b?rak?yor... Ben de art?k herkese '' Vefa ?stanbul'da bir semt ad? olarak kalmas?n'' diyorum ?imdi onlar gülüyorlar...
asilkartal
yazd???n dü?üncelerini payla?t???n için çok te?ekkürler ama bir ?eye kat?lm?yorum o da yazd???n yaz?n?n saçma oldu?unu dü?ünmen gerçekten vefa kaybolan kültürümüzde ayakta tutulmas? gereken bir kavram bu konuya vurgu yapt???n için bir kere daha te?ekkürler
oxygen
'' Vefa ?stanbul'da bir semt ismi olarak kalmas?n''
smile.gif
t?kler
^^Crazy_Boy_^^
ke?ke NEDEN'lerine verebilecek cevaplar?m olsayd? sad.gif
???klar? takip eden adam
ALINTI
'' Vefa ?stanbul'da bir semt ismi olarak kalmas?n''

Te?ekkürler karde?im, baz? yanl??l?klar? güzel bir biçimde anlatm??s?n..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.