Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Elvedaya Elveda
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
argonat
Öyle bir kelime ki en iyi arkada?lar?,aileyi,sevenleri birbirinden ay?r?r. Söylendikten hemen sonra 'Bir daha göremeyece?im!...' dü?üncesini uyand?r?r.O vakte kadar gördüklerimizin,hissettiklerimizin art?k geçmi?in bir parças? oldu?unu dü?ünmeye ba?lar?z.Ama;böyle dü?ünülmemeli bence. Geçmi?te parçalanm?? olan tüm duygu,dü?ünce ve birikimlerimizi; gelecekte eskisinden daha sa?lam bir bütün haline dönü?türmek bizim elimizde. ??te 'Elveda' bir bütün olmam?z? engelleyen bir kelime.

Dü?ünüyorumda;

En mutlu günümüze,
En mutsuz günümüze,
Dün biterken güne, Elveda dedik mi?

Yazd???m?z defterin son sat?r?na,
Yedi?imiz yeme?in son lokmas?na,
?çti?imiz suyun son damlas?na, Elveda dedik mi?

Ans?z?n sevdi?imiz birini kaybettik, Elveda diye bildik mi?

Zaman? kimse geriye çeviremece?ine göre geri kalanlar? ve en önemlisi gelece?i tek keliyme bitirmek, do?ru gelmiyor bana.

En yak?n arkada??m?za dar?lm??. Hatta sevdi?imiz insandan ayr?lm?? dahi olabiliriz. Bu onlar? 'Bir daha görmeyece?iz' anlam? ta??mamal?. Hiç ummad???m?z bir anda bizim yard?m?m?za ihtiyaçlar? olabilir. Onlar?n bize yard?m etmeyeceklerini bilsek dahi. Biz yard?m elimizi uzatmal?y?z. Yapt???m?z iyilikleri bile kar??l?k beklemeden yapmal?y?z. Geçmi? geçmi?te kals?n. Kaybedilmi? zamanlar? geride b?rakal?m. Kazan?lacak zamanlar? bir 'Elveda' kelimesiyle kaybetmeyelim.

Farkl? bir ?ehre,farkl? bir diyara gitmek zorunlulu?umuz olabilir.Bu durum, ya?anm??l?klar?n sonu de?il, ya?an?lacaklar?n ba?lang?c?d?r. Bu durumda di?er taraftaki sevdiklerimizle neden elvedala?mak zorunda kalal?m ki?

Ben kimseye 'Elveda' deme taraftar? olmasamda, di?erleri bana istedikleri kadar 'Elveda' diyebilirler. Bu onlar?n kendilerini inand?rm?? oldu?u bir Elvedad?r.

Beni tan?yan arkada?lar?m bana 'Elveda' demeyen arkada?lar?md?r.Çünkü,onlar art?k ilerde bir vakit görü?üce?imizi biliyorlard?r. Dünya san?ld??? kadar büyük görünmüyor gözüme.?mkan?m olsa 'Elveda' kelimesini sözlükten bile ç?kar?r?m. 'Elveda' kelimesini kullanma zorunlulu?um yok. O yüzden ayr? dü?tü?üm hiç bir arkada??ma,dostuma,yak?n?ma 'Elveda' demiyorum.

Ve demeyece?im...

E?er kullanma zorunlulu?um varsa bile, 'Elvedaya Elveda' diyorum...
mess_out
Çok güzel olmu?,eline yüre?ine sa?l?k te?ekkürler..
UGUR
Bu yaz?y? "elveda" sözcü?ünü çok fazla kullanan B?R?S?NE !! arma?an ediyorum.. wink.gif
monarosa
yar?na ç?kaca??m?z belli mi ya belki de bir daha görü?emeyece?iz. tongue.gif smile.gif Ama kar??daki insan? üzüyorsa bu kullanmamak laz?m tabi smile.gif
Kalemine sa?l?k..
argonat
Yorumlar?n?z için Te?ekkür ederim arkada?lar smile.gif
heLLb0y
Yüre?ine sa?l?k argonat,güzel olmu? gerçekten smile.gif
???klar? takip eden adam
'Elveda' lar? çok iyi yans?tm??s?n...
Yüre?ine sa?l?k Argonat wink.gif
argonat
heLLboy ve I??klar? takip eden adam,
sizler bu konuda benden daha tecrübelisiniz Tip-Hat.gif
Be?enmenize sevindim, sizlerede Te?ekkür ederim.
oxygen
hakl?s?n elveda kullan?m?nda çok cimri olmal?y?z
mercane
ALINTI(argonat @ Jun 30 2007, 12:34 AM) *

Öyle bir kelime ki en iyi arkada?lar?,aileyi,sevenleri birbirinden ay?r?r. Söylendikten hemen sonra 'Bir daha göremeyece?im!...' dü?üncesini uyand?r?r.O vakte kadar gördüklerimizin,hissettiklerimizin art?k geçmi?in bir parças? oldu?unu dü?ünmeye ba?lar?z.Ama;böyle dü?ünülmemeli bence. Geçmi?te parçalanm?? olan tüm duygu,dü?ünce ve birikimlerimizi; gelecekte eskisinden daha sa?lam bir bütün haline dönü?türmek bizim elimizde. ??te 'Elveda' bir bütün olmam?z? engelleyen bir kelime.

Dü?ünüyorumda;

En mutlu günümüze,
En mutsuz günümüze,

Zaman? kimse geriye çeviremece?ine göre geri kalanlar? ve en önemlisi gelece?i tek keliyme bitirmek, do?ru gelmiyor bana.

En yak?n arkada??m?za dar?lm??. Hatta sevdi?imiz insandan ayr?lm?? dahi olabiliriz. Bu onlar? 'Bir daha görmeyece?iz' anlam? ta??mamal?. Hiç ummad???m?z bir anda bizim yard?m?m?za ihtiyaçlar? olabilir. Onlar?n bize yard?m etmeyeceklerini bilsek dahi. Biz yard?m elimizi uzatmal?y?z. Yapt???m?z iyilikleri bile kar??l?k beklemeden yapmal?y?z. Geçmi? geçmi?te kals?n. Kaybedilmi? zamanlar? geride b?rakal?m. Kazan?lacak zamanlar? bir 'Elveda' kelimesiyle kaybetmeyelim.

Farkl? bir ?ehre,farkl? bir diyara gitmek zorunlulu?umuz olabilir.Bu durum, ya?anm??l?klar?n sonu de?il, ya?an?lacaklar?n ba?lang?c?d?r. Bu durumda di?er taraftaki sevdiklerimizle neden elvedala?mak zorunda kalal?m ki?

Ben kimseye 'Elveda' deme taraftar? olmasamda, di?erleri bana istedikleri kadar 'Elveda' diyebilirler. Bu onlar?n kendilerini inand?rm?? oldu?u bir Elvedad?r.

Beni tan?yan arkada?lar?m bana 'Elveda' demeyen arkada?lar?md?r.Çünkü,onlar art?k ilerde bir vakit görü?üce?imizi biliyorlard?r. Dünya san?ld??? kadar büyük görünmüyor gözüme.?mkan?m olsa 'Elveda' kelimesini sözlükten bile ç?kar?r?m. 'Elveda' kelimesini kullanma zorunlulu?um yok. O yüzden ayr? dü?tü?üm hiç bir arkada??ma,dostuma,yak?n?ma 'Elveda' demiyorum.

Ve demeyece?im...

ALINTI(argonat @ Jun 30 2007, 12:34 AM) *

Dü?ünüyorumda;

En mutlu günümüze,
En mutsuz günümüze,

Ve demeyece?im...

siz edebiyatç?lar süpersiniz
hayata farkl? bakmak için nap?yosunuz bilmem.Yaz? konusunda ba?ar?lar?n?n devam?n? dilerim(bu arada benin türkçem kötüdür.siz iyi e?iticiler olun türkçeyi güzel ö?retin.Yeni nesil bari kurtulsun zulümden.SAYGILAR... DOSTÇAKALIN
ekserelik?z
En yak?n arkada??m?za dar?lm??. Hatta sevdi?imiz insandan ayr?lm?? dahi olabiliriz. Bu onlar? 'Bir daha görmeyece?iz' anlam? ta??mamal?. Hiç ummad???m?z bir anda bizim yard?m?m?za ihtiyaçlar? olabilir. Onlar?n bize yard?m etmeyeceklerini bilsek dahi. Biz yard?m elimizi uzatmal?y?z. Yapt???m?z iyilikleri bile kar??l?k beklemeden yapmal?y?z. Geçmi? geçmi?te kals?n.

YÜRE??NE SA?LIK ÇOK GÜZEL OLMU?.
argonat
oxygen,mercane, ekserelikız değerli yorumlarınız için teşekkür ederim smile.gif

ALINTI
siz edebiyatçılar süpersiniz

Ben edebiyatçı değilim. Eğer,kastettiğin sanatçılıksa sanatçı hiç değilim. 'Ben edebitaçıyım'desem, Yazı işine gönül vermiş,içtenlikle ve Türkçemize uygun olarak yazan diğer arkadaşlarıma saygısızlık etmiş olurum. Benimde Türkçem çok iyi değil. Yazarken dikkat etmeye çalıştım,ama yinede bilemediğim hatalarım vardır.

Hayata farklı bir yönden bakmak için diğer yönden önce bir geçmemiz gerekiyor belkide wink.gif
cadii
demiyom bundansonra elveda falan
^^Crazy_Boy_^^
Elveda kelimesini ayn? ki?iye 2 defa kullanmak bize ters wink.gif

te?ekkürler karde? paylat???n için biggrin.gif
argonat
Çok do?ru demi?sin crazy karde?im wink.gif Tip-Hat.gif
björk
güzel yaz? olmu? yaa. ad?n neydi bakiim senin? nerdensin sen?? biggrin.gif biggrin.gif
argonat
sende mi Brütüs? tongue.gif Te?ekkürler smile.gif
asena_alperen
tek keliyme bitirmek, do?ru gelmiyor bana.

, ya?anm??l?klar?n sonu de?il, ya?an?lacaklar?n ba?lang?c?d?r.
kalemine sa?l?k:) clap.gif
argonat
Te?ekkürler Tip-Hat.gif
dooris
elveda meyhanec? art?k kalam?yorum tongue.gif biggrin.gif her ne olursa olsun vedalasmak gerek bence wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.