Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Seversen..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
oxygen

- bak bak geliyor seninki
+ öyle deme ya utan?yorum
- ama ho?una da gidiyor
+ sus , ?imdi duyacak bizi
- güldürme beni, o bizi duyamaz ki
* günayd?n küçük fidanlar?m, h?mm, çam kokusu.. misler gibisiniz bugün yine. Bakal?m bugün benimle misiniz yoksa yolcu mu edece?im sizi kök salaca??n?z topraklara. Al bakal?m bu su senin için .. tamaamm.. bu da senin için ufakl?k, sen çok güzelsin. Hadi bakal?m , ben de bir simit çay söyleyeyim de ?öyle kar??l?kl? bir kahvalt? yapal?m.
- gidiyor
+ çok zarif de?il mi?
- nesini seviyorsun sen bu adam?n, nerde görülmü? ki bir çam fidan?n?n bir insana böyle ba?land????
+ öyle çok yönü var ki, temizli?i , her zaman bak?ml? olmas?, kelimeleri seçerken ki titizli?i..
- seninle konu?mas?na bay?l?yorsun de?il mi? yapraklar?n bile ???l ???l oluy?r o konu?urken
+ konu?mak, birinin seni önemsemesi , dinlemesi, zaman ay?rmas?; kar??l??? hiç bir maddeyle ölçülemeyecek kadar de?erli de?il mi sence de?
- ohoo uçtun sen yine
+ sadece konu?mas? de?il asl?nda; dürüstlü?ü , ç?karlar? aleyhine de olsa do?ru bildi?ini uygulamas?
- fazla iyi niyetli de?il misin
+ hay?r , de?ilim. ??ine de önem veriyor, bak hepimiz sa?l?kl?, p?r?l p?r?l?z. Dünkü bayan mü?teri bay?ld? bize, neredeyse hepimizi sat?n alacakt?
- evet, bahç?vana iltifatlar ede ede bir kald?, o ne yapt? , utanc?ndan k?pk?rm?z? oldu, ya yapsana reklam?n? , utanman?n s?ras? m??
+ utanmak.. bugün dünya üzerindeki i?lerin suçlar?n temel g?das? ars?zl?k de?il mi? adam gözünün içine baka baka sana , mal?na , vatan?na , inanc?na zarar veriyor , sonra da pi?kinli?e vurup gidiyor. B?rak birileri de utans?n, zaten çok az kald?lar, b?rak onlara hakketti?i sayg?y? gösterelim. Hem biliyor musun, yanaklar? pembe pembe olup ba??n? öne e?di?inde sanki ruhu yüceliyor
- eyvah eyvah, sen baya ilerletmi?sin durumunu
+ evet , onu seviyorum
- hiç bir zaman sevginin fark?nda olmayacak , olsa da ne yapabilir ki ? a?açs?n sen..
+ onu sevmem için beni farketmesine gerek yok, sevilmeyi haketti?i için seviyorum, ben biliyorum ya, vars?n fark?nda olmas?n
- ??t, son romantik, sen dellendin iyice, bugün yar?n sat?laca??z, kimbilir nerelere dikilece?iz, onu bir daha nas?l göreceksin
+ görmeden sevilmez mi, uza??nda durup da kalbine girilmez mi, a?k sab?r i?idir, vefa i?idir
- peki ona nas?l ula?acaks?n, ne olmas?n? isterdin, anlat da ben de ö?reneyim
+ belli mi olur, varsa kaderde bulu?uruz elbet
- sen niye normal çamlar gibi hayal kurmazs?n ki? mesela ben, önce güzel bir bahçeye dikilmek istiyorum, ?öyle göl manzaral? bir bahçe.. Geceleri dolunay?n yans?mas?n? izleyebilece?im. K???n karlar birikecek üzerimde.. Sonra ya?lan?nca bir marangoza sats?nlar beni; güzel bir mobilya olmak istiyorum, hatta bir çeyiz sand??? , i?lemeli oymal? falan.. Y?llarca an?, hat?ra diye üzerime titresinler.
+ in?allah istedi?in gibi olur
- sen ne dü?ünüyorsun, hayalin ne ?
+ gene dalga geçeceksin
- oras? kesin, hayalinin sonu mutlaka bahç?vana ula??yordur
+ evat..
- nas?l olacak peki?
+ beni bir ka??t fabrikas? sat?n als?n istiyorum, önce bahçesine diksin, büyümemi beklerken onlar ben her gün dualar edeyim bahç?vana, Rabbim ona s?hhat versin, Gündüz onun nefesindeki karbondioksiti alay?m, tüm hücrelerimde hissedeyim , özümseyeyim onu.. Binbir gülücük, bir selam ekleyip oxygene döndüreyim; b?rakay?m havaya, gitsin bulsun onu.. Girsin ci?erlerine, kar??s?n selam?m kan?na.. Gülümcü?üm yar olsun tüm hücrelerine..
- ?iir gibi konu?tun be, sonra?
+ sonras?.. ne zaman ki ya?land?m , als?n beni fabrika , ka??t yaps?n. O ka??t da gitsin matbaaya sat?ls?n. Üzerime harf harf sevgi sözcükleri i?lensin, ?u an duyuramad???m sesimi roman olarak duyursun, duygular?m? dile getirsin. Bilirsin o kitaplar? çok sever. Özenle okur, parmaklar? dola??r kitab?n sayfalar?na. Kitab? bitirip bir kö?eye f?rlatmaz. Koyar kitapl???na , aradan süre geçti mi döner tekrar okur, ne kitaplar?n? ne de beni terketmez.
- ?a??rt?yorsun beni.. Ka??t olmak için çok eziyet çekeceksin; önce parçalayayacaklar, k?ym?k haline getirecekler, sonra ezecekler , sularla dövüp hamur yapacaklar, yetmeyecek inceltecekler, ate?lee at?p pi?irecekler, sonra da kesileceksin, ve sonra, sonra, sonra..
+ sonunda onunla yeniden bulu?mak varsa ; de?er..
-belki de
+ sesin titriyor senin, a?l?yor musun?
- hay?r , sana öyle gelmi?tir, sen önüne dönsene , geveze..
+ bak o geliyor..
* merhaba küçüklerim, az önce sizi haketti?iniz fiyata bir ka??t fabrikas?na satt?m. Onlar?n bahçesinde konaklayacaks?n?z art?k, sizlere çok al??m??t?m, kimbilir belki birgün yeniden bulu?uruz...
jasmiNNe
büyüleyici..nas?l bu kadar yarat?c? olup bu kadar güzel i?leyebiliyorsun..bizlere hissettirebiliyorsun ?a??yorum bazen..günümüzde insanlar?m?zda kalmayan,pek görülmeyen özellikler...a?açlar bile özler olmu?...yüre?ine sa?l?k oxygen..yine de?i?ikti yine güzeldi...

Bu arada;

-Ka??t olmak için çok eziyet çekeceksin; önce parçalayayacaklar, k?ym?k haline getirecekler, sonra ezecekler , sularla dövüp hamur yapacaklar, yetmeyecek inceltecekler, ate?lee at?p pi?irecekler, sonra da kesileceksin, ve sonra, sonra, sonra..
+ sonunda onunla yeniden bulu?mak varsa ; de?er..

bitirdi... wub.gif
RaMbO!!
Çok güzel olmuş oxygen özellikle de sonu çok güzell emeğine sağlık... wub.gif
smile.gif
karantina
ellerine, yüre?ine sa?l?k oxygen... çok güzel ve de?i?ik bir tarz?n var...
hayallerinin pe?inden gitrmeli; ne kadar zor, imkans?z gibi gözükse de hayallerine sar?lmal? ve umutla beklemeli...
(ben bugüne kadar hayalleri kaybetmemek, umutlu olmak vb. tarz?nda bir çok yaz?, kitap... okudum ama beni bu derece ikna edebilen 2-3 yaz?dan birisi de bu oldu. konuyu ele al?? tarz?n çok güzel...) tekrar te?ekkürler...
pacch
müthi? olmu? ya kendimi bir anda hikayenin içinde, bir solukta, yüzümde bariz bir gülümsemeyle onlar? izleyen bir fidan olarak buluverdim desem yeridir wub.gif ayakta alk??lamaya de?er bi yaz? olmu?... wub.gif
heLLb0y
Söyleyecek kelime bulam?yorum wub.gif

Yüre?ine sa?l?k wink.gif
imkansiz_ask_020
eline yüegine sagl?k kardes cook farkl? ve cok mükemmel olmus!..
oxygen
blush.gif güzel yorumlar?n?z için t?k ederim, anlat?lan?n iki çam fidan? bir bahç?vandan öte çok daha farkl? bir?ey oldu?unu hissetmeniz sizin bu duygular? ya??yor olman?z?n göstergeci, ya?amasayd?n?z oradaki umudu yakalayamazd?n?z. Marifet yazabilmek te de?il, marifet görebilmek de..
ben t?k ederim
$ule
Eline sagl?k çok etkileyici bir hikaye gerçekten çok etkilendim.Ke?ke hayat?m?zda kar??la?t?g?m?z sevgiler de bu kadar anlaml? ve gerçekçi olabilse... wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.