Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anla Beni,anla...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
ç??l?k

Farkl? bir sahneydi bu seferki. Roller de?i?mi?ti, oyuncular al???lmad?k bir karedeydi bu sefer. Ac?n? gözya?lar? vard? perdede, ç??l?klar duvarlar çarp?p ç?nl?yordu kulaklar?mda. Bitaraft?m,ortada, öylesine,elim kolum ba?l?yd?. Cesaretim yokken konu?maya söyleyemedi?im tümceler vard?, kelimeleri ac?yla yo?rulmu? ki kan k?rm?z?ya çal?yordu rengi. Me?er ne kadar zormu? konu?mak me?er ne kadar zormu? sus bayra??n? çekmek me?er ne kadar zormu? ac?n ac?md?r diyebilmek yürekten, hissederek, me?er ne kadar zormu? can… Kelimeler dü?ümlendi birer birer yutkunamad?m, nefes alamad?m, gözlerim karard? varl?klar?n yoklu?unda, küçüldü küçüldü hiçe döndü her ?ey. Elimi uzatt?m, yoktu kayboldu varsayd?klar?m teker teker. Karanl?kt?, karanl??a kalm??t?m ayd?nl?kta. Bütün tezatl?klarda karanl?kta kald?m anlams?zl?kta. Anlams?zla?t? her ?ey anlaml? sayd?klar?m yitirdiler anlamlar?n? birer birer, anlams?zl?kta kald?m, anlaml?l???n anlams?zl???nda…

Sana döndüm sonra, tüm anlams?zl??a inatcas?na, anlaml? olan sen; anlams?zl???n ortas?na dü?tün ellerimden birden… Korktum sonra ellerim titredi, tutamad?m tekrar ellerinden. Varl???n yoklu?a döndü gözlerimin önünde. Anlams?zl???n ortas?nda kald?m anlaml?l???n anlams?zl???nda, anlaml?l???n? anlams?zla?t?r?rcas?na…

Ac?y? kusuyorum geceye, sere serpe uzanm?? anlams?zl???n içinde. Ellerim titrerken gözlerim dü?tü birer birer, tutamad?m.Ç??l?klar çarparken duvarlara, kulak zar?m? hiçe sayd? anlams?zl?k, duyamad?m…Kald?m, bitaraft?m, ortada,öylesine ama öylesine sa??r… Hayk?r??lar?m kald? susmak bilmeyen tümcelerimi ta??yan. Bir duyabilsen beni bir anlayabilsen bütün bu anlams?zl?kta ellerim titrerken, hiçe sayarken her ?ey beni, anlams?zl???n içine sürüklerken; tüm gücümle hayk?rmaya çal???yorum tümcelerimi, kelimeleri ac?yla yo?rulmu? ki kan k?rm?z?ya çalan rengiyle…

?imdi biz bu anlams?zl???n içinde savrulurken, sesim bükülüp k?vr?l?rken içimde, yüre?imde, ben öylesine ama öylesine sa??rken; sen ki hep anlaml?l???na inand???m sen ki yüre?ime can diye ekledi?im anla beni bu anlams?zl?kta, anla beni anlayamad???m her ?eye inatla… Anla beni can ac?n ac?md?r dercesine anla, zorluklarda yan?nda olmay? isteyi?imle anla, yokluklardan varl?klara umutcas?na anla, anla beni can anla tüm iyi niyetimle yan?nda olmay? isteyi?imle, derdin derdimdir, yüre?in yüre?imdir, diyebilmemle, payla?abilmeyi isteyi?imle her ?eyi bu hiçlikte, konu?abilmeyi anla, anla beni can…

Hangi dilde hangi sembollerle olursa olsun anla beni, anla, susu?umla!

Sustuklar?mla, susacaklar?mla, anla beni anla…

alev

Hangi dilde hangi sembollerle olursa olsun anla beni, anla, susu?umla![/font]
Sustuklar?mla, susacaklar?mla,anla beni anla…[/color]
[/quote]
çok güzel bir yaz? yazm??s?n gerçekten.payla??m?n için öncelikle te?ekkürler.bu kadar m? zor anlamak bende bunu merak ediyorum.ama biliyorum ki anlamayacak olan insan ne susmaktan bir ?eyler pay ediyor kendine ne konu?maktan.anlamayan anlamas?n çekip gitsin.biliyorum ki bir yerlerde anlayabilecek birileri var;ama onlar nerde? eme?ine sa?l?k... smile.gif
oxygen
gerçekten güzel olmu?, t?kler
byyoldas
güsel bir paylas?m eline sa?l?k smile.gif
ç??l?k

eyvallah yüre?i güzel insan...demekki zormu? anlamak ya da anlamak istemek...bilmiyorum ama hepimizin hayat?nda olmu?tur böyle anlar...ne kadar zordur de?il mi? ne kadar ac? verir insana?anlatabilmek...anlamak istemek...te?ekkür ederim payla??mlar?m?z için...eyvallah..... smile.gif
k?rm?z?
offfffff harika bir yaz? yaaa buu gercekten içten kutluyormm senii bu yaz? için...insan? al?p götürüyo ya?ad?mm sankii wub.gif
alev
ALINTI(ç??l?k @ Jul 19 2007, 12:00 AM) *

eyvallah yüre?i güzel insan...demekki zormu? anlamak ya da anlamak istemek...bilmiyorum ama hepimizin hayat?nda olmu?tur böyle anlar...ne kadar zordur de?il mi? ne kadar ac? verir insana?anlatabilmek...anlamak istemek...te?ekkür ederim payla??mlar?m?z için...eyvallah..... smile.gif

öyle zordur ki bazen kar??ndaki insana güzel bir ?ey söylersin ama o bunun fark?nda bile olmaz.çünkü kafas?ndakilere inan?r hep.demez bir kere ya ne diyor bu insan bir dinleyeyim diye.anlamay? bilmek için dinlemek,dinlemeyi bilmek için sab?r gerekir bence
ç??l?k
ALINTI(alev_olcay @ Jul 19 2007, 12:08 AM) *

öyle zordur ki bazen kar??ndaki insana güzel bir ?ey söylersin ama o bunun fark?nda bile olmaz.çünkü kafas?ndakilere inan?r hep.demez bir kere ya ne diyor bu insan bir dinleyeyim diye.anlamay? bilmek için dinlemek,dinlemeyi bilmek için sab?r gerekir bence

hakl?s?n...sabitle?tirmi?tir fikirlerini art?k nekadar do?ru söylesende onun do?ruluk s?n?rlar?na ula?amaz kelimelerin...dedim ya anlamak istemez belki de...oysa ne kadar kolayd?r anlamaya çal??mak kar??dakinin yerine koyabilmek kendini birazc?kta olsa...en az?ndan deneyebilmek...eyvallah...

ALINTI(k?rm?z? @ Jul 19 2007, 12:00 AM) *

offfffff harika bir yaz? yaaa buu gercekten içten kutluyormm senii bu yaz? için...insan? al?p götürüyo ya?ad?mm sankii wub.gif

eyvallah smile.gif te?ekkür ederim payla??mlar?m?z için...hayat?n içinden,bizden,yüre?imizden...
^^Crazy_Boy_^^
te?ekkürler wink.gif
argonat
ALINTI
Anlams?zla?t? her ?ey anlaml? sayd?klar?m yitirdiler anlamlar?n? birer birer, anlams?zl?kta kald?m, anlaml?l???n anlams?zl???nda…

Güzel bir anlat?m. Yüre?ine sa?l?k wink.gif
Payla??m için te?ekkürler Tip-Hat.gif
t@yfunnn
ALINTI
Sana döndüm sonra, tüm anlams?zl??a inatcas?na, anlaml? olan sen; anlams?zl???n ortas?na dü?tün ellerimden birden… Korktum sonra ellerim titredi, tutamad?m tekrar ellerinden. Varl???n yoklu?a döndü gözlerimin önünde. Anlams?zl???n ortas?nda kald?m anlaml?l???n anlams?zl???nda, anlaml?l???n? anlams?zla?t?r?rcas?na…

buras? ho?uma gitti
te?ekkür wink.gif
ç??l?k
yorumlar?n?z için çok te?ekkür ederim arkada?lar...oxygen, alev&olcay, byyolda?, k?rm?z?, crayzboy, argonat, tayfun....eyvallah...payla??mlar için... smile.gif
odrik
Yar?ns?zl?kla özetlenen bir hikâyedesin. Aynalardan korkuyor kalbin. Nereye sürüklesen gözlerini yine sus kal?yorsun korkular?n a?k yan?na. Cümlelerle örülü dingin bir susu?la ba?lam??s?n dilini. Harfler inad?na çelimsiz. ?çten içe çözülüyor kendine kay?ts?zl???n. Yar?na umutsuzlu?un dökülüyor ellerinin s?cakl???ndan. Küçük bir k?z çözüyor yüzünün gerisinde biriken ac?y?: Susacak var!

Kendine perdesin. Gri kentler ortas?nda ç??l?k ç??l??as?n. Sol yan?nda a?za al?nmayacak suskular?n bo?lu?u. Yas?n? m?r?ldan?yor ?iirin: Susacak var!

Harlad? kirpiklerinde ya?lanan gözya?lar?n avuçlar?nda kalan kelimelerin devrikli?ini. Sustun, ?iir oldu yaln?zl???n. Konu?tun, uykusuzlu?u yand? harflerin. Hadi konu?/sana... Konu?sana alt?nda mart? le?lerini saklad???n yast???na yüzün gömerek. Hadi susarak konu?sana ac?n?n mecaza çarp?p kentlerde kaybolan karanl???n?. Susmalar? duyacak var!

‘’Ac?n? b?rak da git’’ diyorsun. Oysa ac? biriktirildi?inde a?lanabiliyor ve a?lanarak y?kanan ac?n?n hükmü sarf?nazar edilemiyor. Akl?m har?mdan öte fikrime kar???yor..

Sus.
Pus..
Ne sesini duymak istiyorum ne sessizli?ini...
eyv..

ç??l?k
ALINTI(odrik @ Jul 20 2007, 03:29 AM) *

Yar?ns?zl?kla özetlenen bir hikâyedesin. Aynalardan korkuyor kalbin. Nereye sürüklesen gözlerini yine sus kal?yorsun korkular?n a?k yan?na. Cümlelerle örülü dingin bir susu?la ba?lam??s?n dilini. Harfler inad?na çelimsiz. ?çten içe çözülüyor kendine kay?ts?zl???n. Yar?na umutsuzlu?un dökülüyor ellerinin s?cakl???ndan. Küçük bir k?z çözüyor yüzünün gerisinde biriken ac?y?: Susacak var!
Kendine perdesin. Gri kentler ortas?nda ç??l?k ç??l??as?n. Sol yan?nda a?za al?nmayacak suskular?n bo?lu?u. Yas?n? m?r?ldan?yor ?iirin: Susacak var!
Harlad? kirpiklerinde ya?lanan gözya?lar?n avuçlar?nda kalan kelimelerin devrikli?ini. Sustun, ?iir oldu yaln?zl???n. Konu?tun, uykusuzlu?u yand? harflerin. Hadi konu?/sana... Konu?sana alt?nda mart? le?lerini saklad???n yast???na yüzün gömerek. Hadi susarak konu?sana ac?n?n mecaza çarp?p kentlerde kaybolan karanl???n?. Susmalar? duyacak var!
‘’Ac?n? b?rak da git’’ diyorsun. Oysa ac? biriktirildi?inde a?lanabiliyor ve a?lanarak y?kanan ac?n?n hükmü sarf?nazar edilemiyor. Akl?m har?mdan öte fikrime kar???yor..
Sus.
Pus..
Ne sesini duymak istiyorum ne sessizli?ini...
eyv..

sus ( um ), pus ( um )...
ne sesimi duy,ne de sessizli?imi...
duymas?n kim ( se )... susacak yok, duyacak yok...
eyvallah can...
tatlicadi_20_86
ALINTI
?imdi biz bu anlams?zl???n içinde savrulurken, sesim bükülüp k?vr?l?rken içimde, yüre?imde, ben öylesine ama öylesine sa??rken; sen ki hep anlaml?l???na inand???m sen ki yüre?ime can diye ekledi?im anla beni bu anlams?zl?kta, anla beni anlayamad???m her ?eye inatla… Anla beni can ac?n ac?md?r dercesine anla, zorluklarda yan?nda olmay? isteyi?imle anla, yokluklardan varl?klara umutcas?na anla, anla beni can anla tüm iyi niyetimle yan?nda olmay? isteyi?imle, derdin derdimdir, yüre?in yüre?imdir, diyebilmemle, payla?abilmeyi isteyi?imle her ?eyi bu hiçlikte, konu?abilmeyi anla, anla beni can…

Hangi dilde hangi sembollerle olursa olsun anla beni, anla, susu?umla!

Sustuklar?mla, susacaklar?mla, anla beni anla…

sad.gif wub.gif
mavi_ada
çok etkileyici eme?ine sa?l?k.in?allah bigün anlarlar seni.....
ç??l?k
" te?ekkürler arkada?lar tekrardan...
umar?m anlarlar bir gün...eyvallah wink.gif "
Nur_Tuana
cok güzel olmu? yüregine sagl?k wub.gif wub.gif
ç??l?k
ALINTI(Nur_Tuana @ Sep 15 2007, 12:58 PM) *

cok güzel olmu? yüregine sagl?k wub.gif wub.gif

"Te?ekkür ederim Nur_Tuana smile.gif
okuyup be?endi?in için..
eyvallah..."
argonat
Odrik senin yaz?nda çok ho?mu?,tebrikler...
Tip-Hat.gif
ikigözüm
Farkl? bir sahneydi bu seferki. Roller de?i?mi?ti, oyuncular al???lmad?k bir karedeydi bu sefer. Ac?n? gözya?lar? vard? perdede, ç??l?klar duvarlar çarp?p ç?nl?yordu kulaklar?mda. Bitaraft?m,ortada, öylesine,elim kolum ba?l?yd?. Cesaretim yokken konu?maya söyleyemedi?im tümceler vard?, kelimeleri ac?yla yo?rulmu? ki kan k?rm?z?ya çal?yordu rengi. Me?er ne kadar zormu? konu?mak me?er ne kadar zormu? sus bayra??n? çekmek me?er ne kadar zormu? ac?n ac?md?r diyebilmek yürekten, hissederek, me?er ne kadar zormu? can…

daha anl?yamad?k de?il mi..duymass?n bu ?ark?lar sana?belkide biz ne kadar sus bayra??n? çekmek istesekte o anlamak istemedikten sonra...
SeN AnlaRsIN.

ßuguN B?raz Gerg?n?m y?Ne..

$e$?m deG?s?k Geleb?l?R b?raz..

aMa seN aNlaRs?n..

ßana katLan?Rs?n..

TuhaF LafLaR debiLiriM..

seN? beLK? uzeB?L?rm..

ama seN susaRs?n..

cUNku beN? taN?rs?n..

Ne kadar susulacaksa o kadar sustum!
kendimle konu?uyorum ?imdi yaln?z...
yaln?z yüre?imle dokunuyorum sesime
kimse duymuyor...
sustum
sustu duda??mdaki ?ark?, gözlerimdeki ?iir
yaralar? yalayan rüzgar
sokaklar?nda kahroldu?um ?ehir
gözlerim konu?uyor yaln?z!

bazen kendi yüre?ini dinle.....ki,mseye bakma belki bu daha iyidir

sustum!
bin ah sürüp dudaklar?ma
ne kadar susulacaksa o kadar sustum!
sustu benimle deniz,
sustu deli dalgalar, sustu mart?lar...
umutlar?m? sar?p rüzgarlara
uzaklara savuruyorum her gece
y?ld?z yap?p serpiyorum gökyüzüne
kimse görmüyor...

dönmek çare olmuyor bazen...anlaml?l?k ta kalm?yor belki ama...senin ki belki bir temenni,bir umut

eyvallah can eyvallah böyle güzel yaz?lar okumak benide duyguland?r?yor..kalemine yüre?ine can?na sa?l?k..en son ben okuyorum ama kusura bakma....

aloneboy23
çok güzel bi yaz?...t?k ederim bizimle payla?t???n için.......
ç??l?k
ALINTI(ikigözüm @ Sep 17 2007, 11:33 AM) *

eyvallah can eyvallah böyle güzel yaz?lar okumak benide duyguland?r?yor..kalemine yüre?ine can?na sa?l?k..en son ben okuyorum ama kusura bakma....

" neresinden al?nt? yapsam bilemedim sad.gif parçalayamad?m
ya ne yapm??s?n sen iki gözüm, çok güzel olmu? gerçekten ya clap.gif
eyvallah can eme?ine ,yüre?ine sa?l?k...bu arada (fark?nda olmadan belki de)
öyle bir ?ark? eklemi?sin ki budur yani,tam olmu?... wub.gif resimlerle daha bi güzel olmu?
sanki ?u hüzünlü k?z bana benziyor galiba tongue.gif eyvallah can,eyvallah "
ikigözüm
ALINTI(ç??l?k @ Sep 18 2007, 12:07 AM) *

sanki ?u depre?ik k?z bana benziyor galiba tongue.gif eyvallah can,eyvallah "

SEN M? YOK YA... huh.gif sima olarak m?, karekter olarak m?? ( mml.gif depre?ik yani..)..bu arada depre?ik ne ? sad.gif

can be ba?ka varsa bi yaz? eklede okuyal?m... çok s?k?l?yorum...i? git gel..ayn?
mercane
[color=#FF0000]eline yüre?ine sa?l?k son paragraf? çok be?endim ben.insanlar hep anla??lmay? bekler ama bazen sadece beklerler ya çok do?run karde?.yaz?lar?n?n devam?n bekleriz.ba?arar.
ç??l?k
ALINTI(ikigözüm @ Sep 18 2007, 02:32 AM) *

SEN M? YOK YA... huh.gif sima olarak m?, karekter olarak m?? ( mml.gif depre?ik yani..)..bu arada depre?ik ne ? sad.gif
can be ba?ka varsa bi yaz? eklede okuyal?m... çok s?k?l?yorum...i? git gel..ayn?

" k?z bunal?m tak?l?yor ya ondan demi?tim...
bu aralar ben de kötüyüm biraz da ruh halini benzettim wink.gif
depre?ik kullan?lan bir kelime de?il asl?nda kullanmamam gerekiyordu
ama i?te dedim o kadar kolay olmuyor dikkat etmeye çal??sam da
konu?tuklar?m yazd?klar?ma kar???yor arada...de?i?tiriyorum can kusura bakma
gözümden kaçm??...eyvallah wink.gif "
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.