Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paulu.net Hikayesi
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Pages: 1, 2
UGUR
Her ?ey bir kurtcuk ile ba?lad?.Sab?rla bekledi, ekti?i tohumun mavi bir kelebek olmas?n?. ?natç?yd?, inançl?yd?, kendinden emindi.Az zaman geçti, çok yagmurlar ya?d?.Paulu.Net gülleri açt? sahile yak?n bir yerde. Denizz kenar?nda açan tek bir gülün (monarosa) yan?nda sedeff çiçe?i ve yasemin(JasmiNNe) vard? tomurcuklanan Beyza’yla birlikte. Oxyjen’e ihtiyaç duydular. Karanl?k gecelerde I??klar? Takip Etti Adam , gizemli bir aziz gibi..O Gök Senin bu gök benim dola?t? melekler.Sabah oldugunda asil bir kartal uçuyordu,yerde gölgesini b?rakarak.A?a??da sava? vard? 20italyan bir yeniçeriye kar??.Pesimist de?ildi Ç?lg?n Çocuk(Crazy_Boy),Efeler geldi Türk diyar?ndan,cehennem çocugu(hellb0y) kabuss gördü.?ekeradam (sugarman) ikileme dü?tü engin hayallerde.

Zeus güldü gökten,UGURsuz cad?lara (cad?nisa,tatl?cad?),kene gibi yap??t? sekiz aya??yla ankebut,hayalsizlik avuttu (pacch) hayalperesti ,platonikti sevdalar eski m?s?rda ?mhotep’te bile.Sava?lar k?sa sürdü subaylar sehit,?ehitler gazi oldu.Karantinaya al?nd? ya?amlar, esen mor yel haber haber verdi felaketi.Vi?ne a?açlar?ndan çald? bereketi.Her ?eye ra?men gülümse smile.gif ,gevezeli?e vur kahkahalar?.Zaman?n? bo?a geçirme,bir ?ekilde de?erlendir.Gözlerini aç?k tut,t?p ki kalbin gibi.Her gün yeni bir güne? do?uyor,batanlar?n?n yerine.Gözünde ???k gördüklerinle in,taa en derine.Seni mutlu edenlerle hep beraber ol…

Bu forum sayesinde hayat?ma giren herkese te?ekkür ediyorum.Herhangi bi s?ralama olmaks?z?n benim için de?erli olan ki?ilerden bir hikaye yazmak istedim.Kimi yerleri saçma olsa da içinde bulunmas?n? istedim isimlerinizin.Baz? ki?ileri içine dahil edemedim.(Örn: Musedu,Sidemkay……. ) Etmeme de gerek yok zaten.Onlar biliyordur nerde olduklar?n?. Ayr?ca bu hikaye bitmez biz ya?ad???m?z sürece.Belki baz? isimler silinir,ya da gezmeye gider;daha sonra dönmek üzere.Ya da yerlerine ba?kalar? gelir,roller de?i?ir.Her ?eye ra?men bu film çekilmeye devam ediyor.Tekrar? yok o yüzden iyi seyredelim..

flowers.gif

Z_E_U_S
Te?ekkürler ismim geçiyor benimde me?hur oldum biggrin.gif
horozkentli_89
merak etmi?tim ii ki bu konuyu açt?n te?ekkürler... smile.gif
sidemkay
çok güzel olmu? U?UR yüre?ine sa?l?k clap.gif dedi?in gibi bu hikayenin içinde ismimiz gözükmese de biz de var?z smile.gif
aziz
çok güzel ugur ya özgünlük diye buna derim ben tongue.gif

daha önce hiç bi yaz?da geçmemi?ti ad?m pek ??mard?m laugh.gif laugh.gif
asilkartal
eline yüre?ine sa?l?k u?urcum çok güzel olmu?. smile.gif
yagmur
çok güzel olmu? u?ur havaland?m biraz clap.gif dance3.gif dance.gif mml.gif tongue.gif
heLLb0y
?una bak ya cehennem çocu?u diye bahsetmi? benden ranting.gif tongue.gif Çok güzel olmu? U?ur,gerçekten site ortam?n? da yans?tm?? smile.gif
karantina
ellerine sa?l?k u?ur çok güzel olmu?. clap.gif clap.gif bende ??mard?m bak biggrin.gif
kurtcuk
Her?ey benle ba?lad? tongue.gif Çok güzel olmu? ellerine sa?l?k u?ur wink.gif
argonat
biggrin.gif biggrin.gif Çok güzel olmu? U?UR. Ellerine sa?l?k clap.gif clap.gif
gizemli
ellerine sa?l?k u?ur çok güzel olmu?... smile.gif
paulu.net hikayesinde benim ismime de yer verdi?in için çok te?ekkürler arkada??m... smile.gif
Y@$?N
Hocam bi sonraki hikayede yeni isimler gormek isterizz devam? vard?r i?allah bi düzeltmeyle coming soon yaz istersen smile.gif
???klar? takip eden adam
Pek de ??mard?m valla dance.gif mml.gif dance3.gif
Son halini merak ediyordum, dün de soracakt?m ama bugüne nasipmi?...
Gayet güzel olmu?, bekliyoruz nicelerini biggrin.gif
tatlicadi_20_86
vay bee ben de var?m me?hur oldum iyice dance.gif mml.gif te?ekkürler u?ur eline sa?l?k senin yerin de bizim için apayr? bazen anla?amasak da canili?in tutsa da içindeki güzelli?i biliyorum wink.gif wink.gif
N?LSU
Dedi?in gibi U?ur, tekrar? yok o yüzden iyi seyretmeli bu filmi.
yüre?ine,eme?ine sa?l?k smile.gif
musedu
valla süper olmu? U?UR kalemine sa?l?k... flowers.gif friends.gif 3 kere okudum emin ol... tekrar tekrar te?ekkürler...
efeturk
Vay UGUR eline sa?l?k karde?iim tongue.gif biggrin.gif
gülümse
çok te?ekkürler u?ur çok tatl? olmu? smile.gif dance3.gif mml.gif
GökSeNiN
Süpersin ya u?urcan. takipçi bir daha o göksenin bu gökbenim gezme ona göre biggrin.gif Gökler benim biggrin.gif biggrin.gif hehe

U?ur yüre?ine , kalemine sa?l?k akada??m . ??martt?n bizleri kucak dolusu sevgiler friends.gif flowers.gif
Nur_Tuana
yuregine sagl?k guzel olmu? me?hur olamasakta yaz?nda olsun bu sitedeyiz ya tongue.gif
CeRvAnTeS' Fr?eNd
çko güzel olmu? özgünlük budur smile.gif
Janissary
s.a

karde?im süper olmu? .. 1 numara... Janissary(yeniçeri)'ninde gücünü görmü? olur herkes... tongue.gif

selametle...
nil__
pau ya elebilsem de gelemesemde siznle olmak gerçekten çok güzel ve ben hep bu sitede olmak istiyorum.art?k beni de eklersin u?ur 'nil gibi akp? giderken zaman' die bi cümle kurabilirsin mesela tongue.gif ?aka bi tarafa ad?m geçse de geçmese de ben de bu hikayedeyim ve mutluyum smile.gif
GökSeNiN
ALINTI(Janissary @ Jul 30 2007, 11:55 AM) *

s.a

karde?im süper olmu? .. 1 numara... Janissary(yeniçeri)'ninde gücünü görmü? olur herkes... tongue.gif

selametle...

1 Türk dünyaya bedeldir karde?im.. smile.gif
Janissary
smile.gif göksenin akl?ma ?u yaz? geldi smile.gif

Bir TÜRK amerikaya bedeldir.
11 türk için dünyay? feth ederiz smile.gif
GökSeNiN
ALINTI(Janissary @ Jul 30 2007, 12:30 PM) *

smile.gif göksenin akl?ma ?u yaz? geldi smile.gif

Bir TÜRK amerikaya bedeldir.
11 türk için dünyay? feth ederiz smile.gif

ettikte karde?im. in? ak?c?lardan olaca??z bizde ilerde... rock.gif
Janissary
tongue.gif hedef büyük yanii..

hadi bakal?m 2. birisi mi geliyor ne smile.gif
PentaHan
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rock.gif
(!)MoRYeL_20(!)
U?ur yüre?ine sa?l?k,çok güzel olmu? ya;meraklanmama de?di yani tongue.gif
?ehit gazi
u?ur eline sa?l?k çok güzel olmu?. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . yarat?l?k çok iyi
oxygen
kalemine sa?l?k u?ur, güzel olmu?, devam?n? da bekleriz
UGUR
Dedi?im gibi hayat bir film tekrar? yok.Ama 2. - 3. devam filmleri var.Onlara hep yeni oyuncular eklenecek.?lk filmdeki gibi bütün oyuncular?n ba?rol oynayaca?? bir film olmas? dile?iyle..
nil__
U?ur dediim gibi beni unutma bak devam filmlerinde tongue.gif
^^Crazy_Boy_^^
BEnim ismim türkçe olarak yay?nlanm?? BEnde unv okuyorum BEnde google.gif çocu?uyum BEni de al?n aran?za bende ünlü olmak istiyorm tongue.gif tongue.gif
pacch
düzeltmeler yap?lm?? =) her ne kadar ilkten bu ne falan desemde onlar?n hepsi i?in ?akas?yd? u?urcan smile.gif süper olmu?.. hepimizin s??d???/s??aca??, kocaman yüre?ine sa?l?k smile.gif
UGUR
?tiraf ediyorum biggrin.gif Bu hikaye daha güzeldi.Pacch'?n sayesinde baz? isimleri de?i?tirildi.Bütün suç onun tongue.gif
pacch
ALINTI(UGUR @ Jul 30 2007, 08:51 PM) *

?tiraf ediyorum biggrin.gif Bu hikaye daha güzeldi.Pacch'?n sayesinde baz? isimleri de?i?tirildi.Bütün suç onun tongue.gif

sus sus biggrin.gif isimlerin "Türkçele?tirece?im" diye ne hallere geldi?ini bizzat gördüm ben biggrin.gif cümlelerde de ne demek istedi?ini anlam?yorduk ba?ta tongue.gif böyle daha güzel olmu? biggrin.gif
monarosa
çok ?irin ve çok özgün olmu?.. kalemine, kocaman yüre?ine sa?l?k u?ur flowers.gif
?eribon
Ben yokum diye k?skand?m sakin.gif secret.gif ama ben senin hayat?na de?il sen benim hayat?ma girdin ne de olsa.9 ay 10 gün boyunca da 4 gözle beklemi?tim seni. tongue.gif Neyse ama çok güzel yazm??s?n.Yüre?ine ve ellerine sa?l?k
???klar? takip eden adam
ALINTI(GökSeNiN @ Jul 30 2007, 02:38 PM) *

Süpersin ya u?urcan. takipçi bir daha o göksenin bu gökbenim gezme ona göre biggrin.gif Gökler benim biggrin.gif biggrin.gif hehe

U?ur yüre?ine , kalemine sa?l?k akada??m . ??martt?n bizleri kucak dolusu sevgiler friends.gif flowers.gif

Göklerin hakimi benim diyorsun yani biggrin.gif
Tamam kabul gökler senin biggrin.gif Bir yeryüzüne anla?al?m derim ben tongue.gif biggrin.gif
GökSeNiN
ALINTI(???klar? takip eden adam @ Jul 30 2007, 08:10 PM) *

Göklerin hakimi benim diyorsun yani biggrin.gif
Tamam kabul gökler senin biggrin.gif Bir yeryüzüne anla?al?m derim ben tongue.gif biggrin.gif

ha?aaa ne demek . biggrin.gif clap.gif
jasmiNNe
paulu. net bitmesini hiç istemedi?im bir film.süper olmu? u?ur yüre?ine sa?l?k wub.gif yarat?c?l???n? takdir ettim tongue.gif flowers.gif biggrin.gif
UGUR
Yorumlar için çok te?ekkürler arkada?lar.
Devam filminde rol almak isteyen ki?iler,rol yapmadan ya?amaya devam etsinler wink.gif
heLLb0y
ALINTI(UGUR @ Aug 2 2007, 01:08 PM) *

Devam filminde rol almak isteyen ki?iler,rol yapmadan ya?amaya devam etsinler wink.gif

Konunun en can al?c? noktas? victory.gif

t@yfunnn
yarat?c?l?k harika tongue.gif
subay_sehit
yüre?ine, ya?ad?klar?na ve ya?atanlar?n hepsinin can?na sa?l?k in?allah.. herkes bir oyuncu,bir rol var bize de. Dedi?in gibi yapmac?k ya?ayan insanlardan ?slah olal?m.Te?ekkürler sitemizin UGUR' u wink.gif
TÜRKÇEC?
güzel yaz? payla??m için te?ekkür...
denizzz
u?ur harikas?n ya.. gerçekten çok de?i?ik bi tarz?n var smile.gif süper olmu?.. bu site hepimize ne çok ?ey katt?.. iyi ki var?z smile.gif
dumanist_girl
bak çok üzüldüm ?imdi benim ad?m geçmemi? napar?m ben ?imdi tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.