Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paulu.net Hikayesi
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Pages: 1, 2
UGUR
Tekrar te?ekkürler.Baz? arkada?lar?n iste?i üzerine isimleri de?i?tirdim.
2.'si yolda bekleyin... google.gif
cad?nisa
Konuyuçok önce duymu?tum ama nete giremedi?im için okuma f?rsat?m olmam??t?... Gerçekten çok ho? olmu? U?ur, 2.sini merakla bekleyenlerden biri de benim smile.gif yüre?ine dü?üncene sa?l?k K.D.O wink.gif

Devam filminde rol almak isteyen ki?iler,rol yapmadan ya?amaya devam etsinler wink.gif güzel bir noktaya de?inmi?sin ayr?ca Tip-Hat.gif
ultraslan_55
ALINTI(UGUR @ Aug 12 2007, 06:29 PM) *

Tekrar te?ekkürler.Baz? arkada?lar?n iste?i üzerine isimleri de?i?tirdim.
2.'si yolda bekleyin... google.gif

tüh be ben yokum yine me?hur olamad?k sad.gif
eline yüre?ine sa?l?k hac? güzel olmu? tebrikler
kene
?yki varm???m yada ke?ke yokmu?um diyebilece?im bir hikayenin içinde yer ald???m? dü?ündü?üm anda hikayeyi d??ardan okudu?umu farketmemi sa?layan güzel bir yaz? olmu?. Ellerine sa?l?k u?ur..

Me?hur olmu?um biggrin.gif. ?mza isteyenler lütfen özel mesaj ile ula?s?nlar biggrin.gif.
ultraslan_55
kene maç ç?k?s? taraftarlar? uzerine salcam laugh.gif
cadii
güzel olmu? eline sagl?k smile.gif
engin
te?ekkürler u?ur eline sa?l?k güzel bir çal??ma ç?karm??s?n
UGUR
2.hikaye için kendimde saçmalamaya yetecek kadar gücüm yok.
Hikaye için söz verdi?im arkadaslardan özür dilerim sad.gif

Bu Hikaye 2 bölümden olu?uyor,fakat 2. k?s?m kaybolmu?.Bir gün bulmak dile?iyle....Buldu?um vakit eski oyunculardan kimler olacak bakal?m ???
silversurfer
el?ne yureg?ne sagl?k ?ns b?zlerde b? gun a sat?rlara la?k b?rer PAulu olab?l?rz smile.gif
-vatansever-
ben?m ?sm?m?nde olmas? ?c?n nekarl?k b?r gecm?s?m olmas? gerek?yo burda sad.gif
silversurfer
he he sen?n b?z?m aram?zda olman ?c?n bura kay?tl? olman yetr be kardes?m
onlar ba?rol takma sen mml.gif ben sana bvaska b? h?kaye yazar?m tongue.gif
Z_E_U_S
Belli bir zamana ihtiyaç yok u?ur seni de ekler san?rsam yeni hikayesine biggrin.gif
-vatansever-
tesekkur ed?yorum canlar?m ben?m wub.gif
silversurfer
amn ben?m zeus kardes?m bak nas?lda ben aglam?y?m d?ye ugras?yo keh keh clap.gif sev?nd?r?k oldum biggrin.gif
?y?de bana dememi? sinki zeus sonra çakt?m olay? nese napal?m sagl?k olsun sad.gif tongue.gif
-vatansever-
ALINTI(silversurfer @ Aug 28 2007, 12:49 AM) *

amn ben?m zeus kardes?m bak nas?lda ben aglam?y?m d?ye ugras?yo keh keh clap.gif sev?nd?r?k oldum biggrin.gif
?y?de bana dememi? sinki zeus sonra çakt?m olay? nese napal?m sagl?k olsun sad.gif tongue.gif

s?lver zeus bana ded? onu ama uzuldunmu ?stersen sana dem?s olsun bana h?kaye sozu olanlar bekl?yroum clap.gif
silversurfer
fark ett?m kardes?m ya ban demems cakt?rmayal?m da s?teye kapak olmayal?m h?kayde yazar?z be nolcak dance3.gif tongue.gif
-vatansever-
ALINTI(silversurfer @ Aug 28 2007, 01:07 AM) *

fark ett?m kardes?m ya ban demems cakt?rmayal?m da s?teye kapak olmayal?m h?kayde yazar?z be nolcak dance3.gif tongue.gif

yan? rez?l olma korkusu herkeste var bosver ya koyver g?ts?n dance.gif
mavilim
U?urcum s?n?f arkada??n olarak belki torpl yapm?is?nd?r diye dü?ünmü?tüm ama bak?yom ismim yok.neyse olsun siz böyle güzel bir siteyi devam ettirin yeter..biggrin.gif
GökSeNiN
u?urcukkkk clap.gif Güncellesene ?u hikayeyi yaw tongue.gif En son yaz?n yazm??t?n bunu wub.gif
UGUR
Ne güzel günlerdi o zaman ya smile.gif
?imdi bu kadar saçmalayam?yorum.
O yüzden ara verdim film çekimlerine tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.