Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Neyi Sevdim?
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
CeRvAnTeS' Fr?eNd
Sonu olmayan bir rüyaday?m sanki
Gitti?im yollar hep sana ç?k?yor
Bakt???m her yerde bir silüetin
Her yerde senden bir yans?ma!
Sen misin beni sana köle yapan yoksa;
Benim sana yükledi?im anlamlar m??
Sen misin sevilen yoksa;
As?l sen de görülen öz güzellik mi?
Ben gözlerinde gördü?üm ay?
Sözlerindeki duay?
Özündeki belki de sana ait olmayan sevgiyi sevdim!
Sen bunlar? ta??rken benli?ini yitirmi?tin
Sadece sana verilenler vard? sende
Kendinden hiç bir ?ey yoktu içinde!
Ne sen ne sendekiler
Beni sana a??k eden sadece bendekiler...
CeRvAnTeS' Fr?eNd
sad.gif bu ?iirden sonra anlad???m o ki ?iirlerimi biraz de?i?tirmeliyim çok demode oldum smile.gif Neyse k?sa bir ara ?iirlere o zaman...
ekserelik?z
ALINTI(CeRvAnTeS' Fr?eNd @ Aug 6 2007, 11:50 AM) *

sad.gif bu ?iirden sonra anlad???m o ki ?iirlerimi biraz de?i?tirmeliyim çok demode oldum smile.gif Neyse k?sa bir ara ?iirlere o zaman...

neden öle dü?ünüyosun ya laf olsun diye sölemiyorum gayet güzel olmu? devam et ara verme bence tongue.gif
argonat
ALINTI
Sadece sana verilenler vard? sende
Kendinden hiç bir ?ey yoktu içinde!
Ne sen ne sendekiler
Beni sana a??k eden sadece bendekiler...

Ara verme bencede cool.gif Tip-Hat.gif
Payla??m için sa? ol Tip-Hat.gif
dySARIKAYA
Bencede ara verme çok güzel yaz?yosun. smile.gif payla??m?n için te?ekkürler...
?ronarmy
Güzel bence aynen devam et.Çok harika hatta ?imdi spacesime koycam wink.gif
oxygen
benim görü?üm ne kadar önemli ya da de?erlidir bilmiyorum ama uzun süredir karalay?n? takip edenler bilirler, birkaç ki?iye "usta" lakab?n? takt?m; ve samimi olarak söylüyorum senin "ustal???na" az kald? smile.gif çok güzel yaz?yorsun, ivmeni alm??ken h?z?n? kesme ; çok güzel ilerliyorsun
heLLb0y
Duygular? anlatma arac? olarak yaz?yorsun,sadece bir yaz? ortaya ç?ks?n diye de?il..?çindekiler bunlarsa birbirlerine benzemesi do?al zaman zaman..

Benim gibi yazas? gelmeyenler ne yapmal? smile.gif
B?rakma bence de wink.gif Yüre?ine sa?l?k clap.gif

???klar? takip eden adam
ALINTI(CeRvAnTeS' Fr?eNd @ Aug 6 2007, 02:50 PM) *

Bana sorarsan yap?lan yorum say?s?na göre hareket etme derim...
Ustal?k konusunda da Oxygen'e kat?l?yorum, ivmeyi bozma... smile.gif
Yüre?ine sa?l?k karde?im harika bir ?iir daha... flowers.gif
oxygen
yap?lan yorum say?s? de?il yaz?n?n ak?c?l???, anlam bütünlü?ü, Türkçe kurallar?na uygunlu?u , söz sanatlar? yaz?y? de?erlendirir glass_shades.gif
karantina
ALINTI(CeRvAnTeS' Fr?eNd @ Aug 6 2007, 11:50 AM) *

bencede yazmay? b?rakma güzel yaz?yorsun çünkü. ilgi görmeyi, be?enilmeyi herkes ister ama nice ?airler, yazarlar vard?r ki de?erleri ne yaz?kki çok çok sonralar? anla??labilmi?tir ki; bu senin de?il insanlar?n kayb?d?r.
(sana bi tavsiye; konuyu sitede insanlar?n çok oldu?u bi zamanda aç tongue.gif )
CeRvAnTeS' Fr?eNd
ALINTI(karantina @ Aug 6 2007, 09:40 PM) *

bencede yazmay? b?rakma güzel yaz?yorsun çünkü. ilgi görmeyi, be?enilmeyi herkes ister ama nice ?airler, yazarlar vard?r ki de?erleri ne yaz?kki çok çok sonralar? anla??labilmi?tir ki; bu senin de?il insanlar?n kayb?d?r.
(sana bi tavsiye; konuyu sitede insanlar?n çok oldu?u bi zamanda aç tongue.gif )

Ben kimse okumuo die yazm?cam demedim ki. Ben her okudu?um ?iir de ayn? kavramlar ayn ?anlat?m tarz? biraz daha geli?tirmem gerekiyor diye söyledim yoksa bu ?iirden sonra onlarca ?iir yazd?m sadece kendimi geli?tirmem gerekti?ini söylemek istemi?tim smile.gif Ama iyi oldu herkes bir tepki koyuyor sevindim buna tongue.gif
mess_out
ALINTI(CeRvAnTeS' Fr?eNd @ Aug 5 2007, 11:44 PM) *

Sonu olmayan bir rüyaday?m sanki
Gitti?im yollar hep sana ç?k?yor
Bakt???m her yerde bir silüetin
Her yerde senden bir yans?ma!
Sen misin beni sana köle yapan yoksa;
Benim sana yükledi?im anlamlar m??
Sen misin sevilen yoksa;
As?l sen de görülen öz güzellik mi?

De?i?tirip de?i?tirmemek senin karar?n ama bu haliyle de güzel,te?ekkürler..
alonegirl86
bencede çok güzel olmu? yoluna devam et derim yüre?ine sa?l?k smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.