Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mele?im..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
h_bahar84
dünyama güne? gibi do?dun o gün. o ya?l? gözlerine bakt???mda anlam??t?m ugrunda hayat?m? verece?im tek erke?in sen olaca??n?. Anlam?yordun; konu?uyordum sen dinliyrodun. Anlatt???m masallarda beraber kayboluyorduk, gece yatarken elini tuttu?umda rüyalara beraber dal?yorduk. Uyand???mda o masum yüzünü görmek benim için her?eye bedeldi. ilk defa bir erke?e seni seviyorum diyordum; ilk defa bir erkek bu kadar can?mda oluyordu. Güne?imdin biliyordum, bu yüzden hep zamans?z batars?n diye korkuyordum; batarsa ben karanl?kta napar?m ya?ayamam diyordum. geceleri sen?n elini tutmadan yatt???mda kabuslar görüyordum; seni benden ald?klar? berbat kabuslar. Sabah uyan?r uyanmaz yan?na ko?uyordum; gö?sünü dinliyordum nefes al?yormusun diye, ate?ine bak?yordum ya hasta olmu?sa diye.. Sonra kabus deyip gülüyordum, ba?l?yordum dak?kalarca o melek yüzünü seyretmeye. Hep dua ediyordum allah?m alma mele?imi benden, her sabah kalkt???mda yan?mda oldu?unu göreyim diye.. Sen bana; sen bize verilen en büyük hediyeydin, o yüzden her sene senin geli?ini kutluyorduk 22 a?ustosta.. Her 22 a?ustosta sana bak?p gülümsüyordum, inanam?yordum sen?n kalbimde hergeçengün biraz daha büyüdü?üne.

?lk defa bir 22 a?ustosta a?l?yorum, ilk defa elini tutup s?cakl???n? hissedemiyorum. Bugün a?l?yorum mele?im yan?nda olamad???ma. Mumlar?n? üflerken dilek tutmay? unutma olur mu mele?im. hersene oldu?u gibi ellerini aç?p 'beni ailemden hiç ay?rma ' demeyi unutma.

SEN? ÇOK SEV?YORUM ABLASI, YANINDA OLAMADIM AMA MERAK ETME BENDE BURDA ÜFLED?M MUMLARI. NE M? D?LED?M? 'allah?m 22 a?ustos 1993 te hediyelerin en güzelini vardin bize, herkese bu mutlulu?u bu sevinci ya?at, mele?imi meleklerine emanet ediyorum onu yeryüzündeki bütün kötülüklerden korusunlar' dedim. wub.gif wub.gif

(karde?iniz varm? bilmiyorum ama olanlar bilir karde? sevgisi o kadar ba?ka bir duyguki onlars?z biran bile geçmiyor. yar?n sabah bu mektubu burdan okusun istedim.. hemde karde?ini biran olsun unutan varsa ne kadar yüce bi duygu oldugunu tekrar hat?rlas?n diye...) wub.gif wub.gif
CeRvAnTeS' Fr?eNd
ALINTI(h_bahar84 @ Aug 22 2007, 12:19 AM) *

dünyama güneş gibi doğdun o gün. o yaşlı gözlerine baktığımda anlamıştım ugrunda hayatımı vereceğim tek erkeğin sen olacağını. Anlamıyordun; konuşuyordum sen dinliyrodun. Anlattığım masallarda beraber kayboluyorduk, gece yatarken elini tuttuğumda rüyalara beraber dalıyorduk. Uyandığımda o masum yüzünü görmek benim için herşeye bedeldi. ilk defa bir erkeğe seni seviyorum diyordum; ilk defa bir erkek bu kadar canımda oluyordu. Güneşimdin biliyordum, bu yüzden hep zamansız batarsın diye korkuyordum; batarsa ben karanlıkta naparım yaşayamam diyordum. geceleri senın elini tutmadan yattığımda kabuslar görüyordum; seni benden aldıkları berbat kabuslar. Sabah uyanır uyanmaz yanına koşuyordum; göğsünü dinliyordum nefes alıyormusun diye, ateşine bakıyordum ya hasta olmuşsa diye.. Sonra kabus deyip gülüyordum, başlıyordum dakıkalarca o melek yüzünü seyretmeye. Hep dua ediyordum allahım alma meleğimi benden, her sabah kalktığımda yanımda olduğunu göreyim diye.. Sen bana; sen bize verilen en büyük hediyeydin, o yüzden her sene senin gelişini kutluyorduk 22 ağustosta.. Her 22 ağustosta sana bakıp gülümsüyordum, inanamıyordum senın kalbimde hergeçengün biraz daha büyüdüğüne.

İlk defa bir 22 ağustosta ağlıyorum, ilk defa elini tutup sıcaklığını hissedemiyorum. Bugün ağlıyorum meleğim yanında olamadığıma. Mumlarını üflerken dilek tutmayı unutma olur mu meleğim. hersene olduğu gibi ellerini açıp 'beni ailemden hiç ayırma ' demeyi unutma.

SENİ ÇOK SEVİYORUM ABLASI, YANINDA OLAMADIM AMA MERAK ETME BENDE BURDA ÜFLEDİM MUMLARI. NE Mİ DİLEDİM? 'allahım 22 ağustos 1993 te hediyelerin en güzelini vardin bize, herkese bu mutluluğu bu sevinci yaşat, meleğimi meleklerine emanet ediyorum onu yeryüzündeki bütün kötülüklerden korusunlar' dedim. wub.gif wub.gif

(kardeşiniz varmı bilmiyorum ama olanlar bilir kardeş sevgisi o kadar başka bir duyguki onlarsız biran bile geçmiyor. yarın sabah bu mektubu burdan okusun istedim.. hemde kardeşini biran olsun unutan varsa ne kadar yüce bi duygu oldugunu tekrar hatırlasın diye...) wub.gif wub.gif

Kardeş sevgisi sad.gif Kardeşim benim hayatımdaki en değerli varlık. Ama her gün ilaç kullanması gerekio ömrünün sonuna kadar kullanacak sad.gif Allah'a çok şükür her hangi bi sorunu yok ama onun o her gün ilaç içmek için dışardan eve gelip anne ilacımı ver gidecem hemen diye nefes nefese kapıda beklemesi bile kahredio beni, hele bazen ters bişi yapınca istemeden canını yakınca şakalaşırken canını yakınca kendimden nefret ediyorum şimdi yanmda da değil daha çok özlüyorum sad.gif Canım kardeşim Furkan'ım benim seni çok seviyorum ben abicim smile.gif

Paylaşımın için çok saol kardeşinin doğum günü kulu olsun... Nice mutlu yıllara...
^^Crazy_Boy_^^
BEn söyleyecek bir?ey yapacak yorum bulam?yorum.Çok ama çoooooook derinlerde bir yaraya b?çak saplad? sanki bu yaz?.Kalemine yüre?ine sa?l?k abla. sad.gif sad.gif wub.gif
jasmiNNe
çok güzel wub.gifgüzel yüre?ine sa?l?k...ben de iki gün sonra görcem mele?imi,çok özledim...t?kler...
ç??l?k
wub.gif fazla söze gerek yok bence...
yüre?ine sa?l?k
eyvallah
oxygen
çok güzel olmu?, karde? bu , didi?ip dursan da eksikli?ini hemen hissedersin smile.gif
tatlicadi_20_86
karde?im yok ama olsun hep istemi?imdir bir kaç kuzenin karde?im gibi olsa da gerçek bir karde?in yerini

tutamaz elbetteki wub.gif eline sa?l?k çok güzel yazm??s?n te?ekkürler wink.gif
Nur_Tuana
cok güzel dile get?rm?ss?n karde?ine olan sevgini insan ayr? olunca daha b? anl?yo k?ymet?n? wub.gif Yüregine sagl?k karde?im meleg?n?n de dogum gunu kutlu olsun beraber n?ce y?llara ula?man?z dilegimle....
h_bahar84
ALINTI(Nur_Tuana @ Aug 26 2007, 02:54 PM) *

cok güzel dile get?rm?ss?n karde?ine olan sevgini insan ayr? olunca daha b? anl?yo k?ymet?n? wub.gif Yüregine sagl?k karde?im meleg?n?n de dogum gunu kutlu olsun beraber n?ce y?llara ula?man?z dilegimle....

te?ekkür ederim allah herkese sevdikleriyle birlikte ya?ayacaklar? bir ömür versin wub.gif
???klar? takip eden adam
Karde? sevgisi ba?kad?r...
Benim öz karde?im yok, ama çok de?erli karde?lerim var.
Onlarda hissederim ben karde? sevgisini.

Yüre?ine sa?l?k...
Sevgi i?te her ?eye yak???yor. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.