ALINTI(h_bahar84 @ Aug 22 2007, 12:19 AM)

dünyama güneş gibi doğdun o gün. o yaşlı gözlerine baktığımda anlamıştım ugrunda hayatımı vereceğim tek erkeğin sen olacağını. Anlamıyordun; konuşuyordum sen dinliyrodun. Anlattığım masallarda beraber kayboluyorduk, gece yatarken elini tuttuğumda rüyalara beraber dalıyorduk. Uyandığımda o masum yüzünü görmek benim için herşeye bedeldi. ilk defa bir erkeğe seni seviyorum diyordum; ilk defa bir erkek bu kadar canımda oluyordu. Güneşimdin biliyordum, bu yüzden hep zamansız batarsın diye korkuyordum; batarsa ben karanlıkta naparım yaşayamam diyordum. geceleri senın elini tutmadan yattığımda kabuslar görüyordum; seni benden aldıkları berbat kabuslar. Sabah uyanır uyanmaz yanına koşuyordum; göğsünü dinliyordum nefes alıyormusun diye, ateşine bakıyordum ya hasta olmuşsa diye.. Sonra kabus deyip gülüyordum, başlıyordum dakıkalarca o melek yüzünü seyretmeye. Hep dua ediyordum allahım alma meleğimi benden, her sabah kalktığımda yanımda olduğunu göreyim diye.. Sen bana; sen bize verilen en büyük hediyeydin, o yüzden her sene senin gelişini kutluyorduk 22 ağustosta.. Her 22 ağustosta sana bakıp gülümsüyordum, inanamıyordum senın kalbimde hergeçengün biraz daha büyüdüğüne.
İlk defa bir 22 ağustosta ağlıyorum, ilk defa elini tutup sıcaklığını hissedemiyorum. Bugün ağlıyorum meleğim yanında olamadığıma. Mumlarını üflerken dilek tutmayı unutma olur mu meleğim. hersene olduğu gibi ellerini açıp 'beni ailemden hiç ayırma ' demeyi unutma.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ABLASI, YANINDA OLAMADIM AMA MERAK ETME BENDE BURDA ÜFLEDİM MUMLARI. NE Mİ DİLEDİM? 'allahım 22 ağustos 1993 te hediyelerin en güzelini vardin bize, herkese bu mutluluğu bu sevinci yaşat, meleğimi meleklerine emanet ediyorum onu yeryüzündeki bütün kötülüklerden korusunlar' dedim.
(kardeşiniz varmı bilmiyorum ama olanlar bilir kardeş sevgisi o kadar başka bir duyguki onlarsız biran bile geçmiyor. yarın sabah bu mektubu burdan okusun istedim.. hemde kardeşini biran olsun unutan varsa ne kadar yüce bi duygu oldugunu tekrar hatırlasın diye...)

Kardeş sevgisi

Kardeşim benim hayatımdaki en değerli varlık. Ama her gün ilaç kullanması gerekio ömrünün sonuna kadar kullanacak

Allah'a çok şükür her hangi bi sorunu yok ama onun o her gün ilaç içmek için dışardan eve gelip anne ilacımı ver gidecem hemen diye nefes nefese kapıda beklemesi bile kahredio beni, hele bazen ters bişi yapınca istemeden canını yakınca şakalaşırken canını yakınca kendimden nefret ediyorum şimdi yanmda da değil daha çok özlüyorum

Canım kardeşim Furkan'ım benim seni çok seviyorum ben abicim

Paylaşımın için çok saol kardeşinin doğum günü kulu olsun... Nice mutlu yıllara...