Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hayata Sesleni?..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
heLLb0y
Bir varm??,bir yokmu?..

Hep bu sözle ba?lard? çocuklu?umun masallar?.Her masal birbirinden farkl?yd? ku?kusuz,ama hepsinin ortak yanlar? da vard?.Mesela;hepsinde önce kötü ?eyler olur,fakat tümünün sonu güzel biterdi.Bir ba?ka benzerli?i de : Ben olurdum hepsinin kahraman?..

Bu konunun da kahraman? benim.Ancak bu masal,di?er masallar?n hepsinden farkl?..

S?cak bir a?ustos günü ba?lam??t? her?ey.Hem o kadar saçmayd? ki ba?lay???.Hiç beklemedi?im bir anda,hiç beklemedi?im bir mesajla.Anlam veremedi?im cümleler,anlamak istedi?im hislere bir duvar örüyordu sanki.Benim çoktan içimde eritip,parçam haline getirdi?im ac?lar?,karamsarl??? sen inad?na atlatmaya çal???yordun.Ucunu çoktan b?rakt???m hayata,sen sar?lmak için çabal?yordun belli ki..Belki de buydu beni sana çeken.Birkaç ayd?r konu?uyorduk ama,en fazla birkaç haftad?r tan?yordum seni.Hiç tahmin etmemi?tim karanl???ma bir ???k,karamsarl???ma bir umut olabilece?ini..Kapatt???m kap?lardan içeri girmek için gereken anahtar?n senin kalbin oldu?unu.

Hiç beklemedi?im ?eyler,beklemedi?im bir anda,beklemedi?im bir ?ekilde gerçekle?ti.Ama çok çabuk farkettirdin,as?l bekledi?imin sen oldu?unu.Çok uzun zamand?r berabermi?iz gibi,Gözümü dünyaya açt???m ilk
gün sen vard?n sanki..

Y?llar önce pe?ini b?rakt???m hayat?m,birden belirdi ellerimde.Me?er sende gizliymi? varl???m,anlam kazanm?? gözlerinde..

Ve senin sayende yükseldi sesim..

Seslendim,daha önce kaçmak istedi?im hayata :

Bir çift gözde,bir küçük gülücükte buldum seni..Ey Hayat,BEN GELD?M ! !
tatlicadi_20_86
çok güzel hellboy her insan?n kendini ba?kas?nda bulabilmesi en güzel ?ey in?allah sen de buldu?un bu güzellikleri kaybetmessin arkada??m smile.gif wub.gif
the_reason
YAA bende benden bahsedyosun sanm??t?m biggrin.gif
Gerçekten güzel olmu? yüre?ine sa?l?k
sidemkay
yüre?ine sa?l?k HeLLb0y süper olmu? google.gif bunu çok be?enecek birini tan?yorum biggrin.gif
symbol
payla??m?n için saol hellboy.?nsan?n ümidini kaybetmi?ken,çaresizken,yeniden hayat bulmas? böyle bir?ey olsa gerek
sherrylady
ellerine yüre?ine sa?l?k arkada??m...
mess_out
Bu çok içten hatta kalbinin içinden bir sesleni? olmu? tongue.gif ama bir o kadar da güzel,yüre?ine sa?l?k...
???klar? takip eden adam
ALINTI
Bir çift gözde,bir küçük gülücükte buldum seni..Ey Hayat,BEN GELD?M ! !

Kutlayal?m bu dönü?ü...
Hem kalemimizdene , hem hayata bu ani dönü?ünü. smile.gif

Karanl???na ???k,karamsarl???na umut olan bu anahtar? kaybetmemen dile?imle.
(!)MoRYeL_20(!)
Bazen yitip gitsede, ucu çengelli i?ne misali hayat,tak?l?yor birilerine.Can?n? bile ac?tm?yor belki.Belki de o birileri bizim yitirdi?imiz hayatla hayat bulup ya?ad???n? hissediyor tekrardan.Ya?ad???n? hissedip hayat ipinin öbür ucunu çekiyor kendine.Ve i?te kurtuluyor iki can...Ve hayat ipinin tam ortas?na da a?k deniyor... wub.gif
Te?ekkürler heLLb0y smile.gif
gözlerinyeter
çok güzel olmu? ellerine yüre?ine sa?l?k hayat bazen istedi?in güzellikleri sunmaz inasna ve içinden gelenler böyle kaleme aktar?l?nca süper ?eyler ç?k?yor......
argonat
Mutlu sonla biten masallar?n azalmaya ba?lad??? ?u dünyada,
Gülücüklerle seni kar??layan hayat?n,
Gülücüklerle getirdi?i mutlulukla ve gözlerindeki ilham?yla, her zaman yan?nda olur umar?m. wink.gif
Yüre?ine sa?l?k. wub.gif
heLLb0y
Hayat i?te tongue.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.