Bir varm??,bir yokmu?..
Hep bu sözle ba?lard? çocuklu?umun masallar?.Her masal birbirinden farkl?yd? ku?kusuz,ama hepsinin ortak yanlar? da vard?.Mesela;hepsinde önce kötü ?eyler olur,fakat tümünün sonu güzel biterdi.Bir ba?ka benzerli?i de : Ben olurdum hepsinin kahraman?..
Bu konunun da kahraman? benim.Ancak bu masal,di?er masallar?n hepsinden farkl?..
S?cak bir a?ustos günü ba?lam??t? her?ey.Hem o kadar saçmayd? ki ba?lay???.Hiç beklemedi?im bir anda,hiç beklemedi?im bir mesajla.Anlam veremedi?im cümleler,anlamak istedi?im hislere bir duvar örüyordu sanki.Benim çoktan içimde eritip,parçam haline getirdi?im ac?lar?,karamsarl??? sen inad?na atlatmaya çal???yordun.Ucunu çoktan b?rakt???m hayata,sen sar?lmak için çabal?yordun belli ki..Belki de buydu beni sana çeken.Birkaç ayd?r konu?uyorduk ama,en fazla birkaç haftad?r tan?yordum seni.Hiç tahmin etmemi?tim karanl???ma bir ???k,karamsarl???ma bir umut olabilece?ini..Kapatt???m kap?lardan içeri girmek için gereken anahtar?n senin kalbin oldu?unu.
Hiç beklemedi?im ?eyler,beklemedi?im bir anda,beklemedi?im bir ?ekilde gerçekle?ti.Ama çok çabuk farkettirdin,as?l bekledi?imin sen oldu?unu.Çok uzun zamand?r berabermi?iz gibi,Gözümü dünyaya açt???m ilk
gün sen vard?n sanki..
Y?llar önce pe?ini b?rakt???m hayat?m,birden belirdi ellerimde.Me?er sende gizliymi? varl???m,anlam kazanm?? gözlerinde..
Ve senin sayende yükseldi sesim..
Seslendim,daha önce kaçmak istedi?im hayata :
Bir çift gözde,bir küçük gülücükte buldum seni..Ey Hayat,BEN GELD?M ! !