Suskunlu?umdun sen, her nefes al???mda yutkundu?umdun,diledi?im bir nefestin belki al?nmas? zor, muhtaçl???mda… Anlayamad?m anlams?zl???n? anlamland?rmaya çal???rken, çabalarken.Kavrayamad?m varl???n?,yoklu?unu,yoklu?unun varl???n?. Dü?tün dü?ümde,dü?lerken gördü?üm… Dü?lerimden bir bir dü?erken gecelerin birinde, ans?z?n uyand?m hiçe sayarken yoklu?unu.Varl???nda yürek ac?s?yd?,yoklu?unda.Çaresizli?in cevab? bu olsa gerek dedim dü?lerimden bir bir dü?erken ans?z?n.
Cevaps?z sorular b?rakt?n dü?lerime kayg?s?zca.Cevaps?zl?ktan da öteydi bo?luk doldurmal? tümcelerim, eksiltili kal?yordu tüm çabalar?m?za ra?men, heceler dü?tü bir bir önce kelimelerden,tutunamad? tümcelere kelimelerim,bir daha birdaha dedim içimden, yutkundu?um çaresizli?imle! Yok dedi,daha, yok dedi; eksiltili kald? tümcelerim buru?turup att???m zihnimde…
Suskunlu?um kald? yan?ma bir tek; susturdu?um suskunluklar?mla, susmalar?na cevap kald? birde eksiltili tümcelerim…
Yüre?ine sa?l?k suskun ç??l?k...
ç??l?k
sende ne cevherler varm?? ablac?m ya yüre?ine sa?l?k diyorum ba?ka da yorum yapam?yorm
süpersin
ALINTI
Suskunlu?um kald? yan?ma bir tek; susturdu?um suskunluklar?mla, susmalar?na cevap kald? birde eksiltili tümcelerim…

Suskunluk kimi zaman soru,kimi zaman cevap

Yüre?ine sa?l?k.
Payla??m için te?ekkürler
Dü?lerimden bir bir dü?erken gecelerin birinde, ans?z?n uyand?m hiçe sayarken yoklu?unu.Varl???nda yürek ac?s?yd?,yoklu?unda...
te?ekkürler
Çok güzel betimlemelerin var [
eksiltili kald? tümcelerim buru?turup att???m zihnimde ], ancak baz?lar? ise mana kaybetmi?, bu da dikkatli okuyunca ciddi rahats?zl?k veriyor, bu noktada dikkat edersen çok daha güzel olacak kanaatimce.
ALINTI
eksilti: Anlat?mda kolayl?k sa?lamak üzere bir kelimedeki eklerin veya bir cümledeki kelimelerin azalt?larak kullan?lmas? olay?
Eme?ine sa?l?k.
ALINTI(kurtcuk @ Aug 28 2007, 02:39 PM)

Çok güzel betimlemelerin var [ eksiltili kald? tümcelerim buru?turup att???m zihnimde ], ancak baz?lar? ise mana kaybetmi?, bu da dikkatli okuyunca ciddi rahats?zl?k veriyor, bu noktada dikkat edersen çok daha güzel olacak kanaatimce.
Eme?ine sa?l?k.
eyvallah,patron 
uyar?lar?n? dikkate alaca??m
yeni yeni yaz?yorum daha adam ak?ll?
sa?olas?n abi ya
vay be ç??l?k sonunda yaz?nla kar??la?ma f?rsat? buldum.daha nediyim..ama yüre?ime su serpemedin hala yan?yor ve hala ü?üyorum..yanl?? anlam?yas?n yaz?n çok güzel olmu?.yüre?ine sa?l?k..biraz geç oldu ama kusura bakmayas?n....devam?n? bekliyorum.....
eyvallah abi
Yüre?ine sa?l?k Ç??l?k...
Betimlemeler güzel.
çok güzel yazm??s?n, yüre?ine sa?l?k
yaln?z odrik nickli üyemizin tarz?na çok benzettim, belki de be?endiniz edebi tarz ayn?d?r
de?er verip okudu?unuz için
te?ekkür ederim arkada?lar,yorumlar?n?z
beni mutlu ediyor aç?kcas?
eyvallah...ALINTI(oxygen @ Sep 6 2007, 08:28 AM)

çok güzel yazm??s?n, yüre?ine sa?l?k
yaln?z odrik nickli üyemizin tarz?na çok benzettim, belki de be?endiniz edebi tarz ayn?d?r
odrik...can...evet be?endi?imiz, payla?t???m?z,tart???p
konu?tu?umuz edebi tarz ayn? hatta etkilendi?imiz de diyebiliriz
ama onun yaz?lar? tabiki daha iyi,ben daha yeniyim