Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yi?it ö?retmen
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
mercane
bu konuda pek becerekli de?ilimdir ama payla?mak istedim.türkçeci arkada?lar?m hatalar?m varsa düzeltin lütfen.?imdiden te?ekkür ederim

kimse söylemedi,biz kimdik?
kimsesizli?i en derinlerde hissettik
ne yuvam?z vard? ne ad?m?z,
bizi tan?yan yanl?z sokaklar?m?z.
kald?r?m ta?lar? yast???m?z
park?n a?açlar?ndan savrulan yapraklar yorgan?m?zd?.
sevginin tad? yoktu dama??m?zda
bu ya?ta hor görülmek vard? al?n yaz?m?zda.
gün uzunmu? gece karanl?k,
hayat çok ac?mas?zm?? anlad?k.
bir dü? kurard?k ortak,
bir yuva içinde anne-baba...
ba??m?z? ok?ayan ?efkatli eller...
hiçbirinin olmayaca??n? bildi?imiz
yinede ümit etti?imiz.
s?cak çorba içemedik,yumu?ak ekmek yiyemedik
bayram ?akeri neymi? hiç bilmedik.
elimiz top de?il boya sand??? tutu tek
kararan ellerimizle sokak aralar?nda itelendik hep.
biri vard? Y???T derdik
ba??m?z s?k??t?m? yan?na giderdik.
kitaplar? vard? onun,birde çöpten toplad??? minik kalamleri
rengi art?k mavi olmayan birde önlü?ü vard?,üstene zor gelirdi
olsun derdi ve gülerdi.
sabahlar? kara elleri kalem tutar,geceleri kö?e bucak ayakkab? borard?
ne garip,içimizde en çok ayakkab?y? o boyard?,
ama ayakkab?s? hiç olmad?.
yamal? pantolonu,üç numara tra??yla hep gülerdi
hayaliyse bir gün ö?retmen olabilmekti.
o hepimizden büyüktü,hep büyüktü
yüre?inde sevgi büyütürdü.
hepimizin derdine çare arard?,
o'nun ümitleri vard?,
büyük adam olacak bizim gibileri kurtaracakt?.
dedimya gerçekten Y???Tdi
birgün bela yine bize gelmi?ti,
imdad?m?za yi?it yeti?ti,
bizi korumak isdemi?ti,
...
ne oldu bilemedik
yi?idi orda kaybettik
ö?retmen olacakt?
bizi kurtaracakt?.
...
bize miras ad?n?,hayallerini b?rakt?
ha bide içi kitap dolu boya sand??? vard?,
ve art?k bizde yi?ittik
hepimiz ö?retmen olacakt?k.

art?k hayal de?il Ö?RETMEN?Z
aç?n gönülleri biz sokaktan gelen Ö?RETMENLER?Z
B?Z Y???T Ö?RETMENLER?Z

SAYGILAR...
Nur_Tuana
Tüyler?m d?ken d?ken oldu yi?it ögretmen?m cok güzel yazm?ss?n yüregine hisler?ne sa?l?k. nice yi?it ögretmenler?n yeti?mesi dilegimle MUHTE?EM OLMU?
mercane
saol ya.cevab?n cesaret verici.ben biraz çekinerek yazd?m çünkü çok acemiyim ?iir konusunda.?iirleri çok severim ?ark? de?il ?iir dinlerim hep.en sevdiklerimse;Bedirhan gökçe, ?brahim sadri,?kbal gürp?nar,Naz?m hikmet,E?ref ziya daha varda uzatm?y?m tongue.gif
ayselll
"yanl?z" de?il "yaln?z" tongue.gif türkçeci de?ilim ama dikkatimi çekti...
?iirin çok güzel ellerine ve yüre?ine sa?l?k smile.gif
mercane
ALINTI(ayselll @ Aug 30 2007, 07:03 AM) *

"yanl?z" de?il "yaln?z" tongue.gif türkçeci de?ilim ama dikkatimi çekti...
?iirin çok güzel ellerine ve yüre?ine sa?l?k smile.gif

wink.gif saol
Nur_Tuana
ALINTI(mercane @ Aug 30 2007, 06:52 AM) *

saol ya.cevab?n cesaret verici.ben biraz çekinerek yazd?m çünkü çok acemiyim ?iir konusunda.?iirleri çok severim ?ark? de?il ?iir dinlerim hep.en sevdiklerimse;Bedirhan gökçe, ?brahim sadri,?kbal gürp?nar,Naz?m hikmet,E?ref ziya daha varda uzatm?y?m tongue.gif

hiç de acem? gözükmüyosun karde?im.....cekinerek yazma devam?n? bekler?z....ismini sayd?g?n ?ah?slar? bende severek dinlerim siir dostu..sevgi ve muhabbetle kal smile.gif
mercane
sen ka??nd?n nur tuana böü gelene kadar ?iir yazcam mml.gif mml.gif mml.gif
symbol
ALLAH hepimize böyle yürekli ö?retmenler olmay? nasip etsin.?iir çok güzel.. çok içten...Kendi yaz?lar?m gibi s?k?lmad?m hiç okurken...Bizi bu taddan mahrum etme ve hep devam et...Payla??m?n için saol..
Nur_Tuana
ALINTI(mercane @ Aug 30 2007, 03:52 PM) *

sen ka??nd?n nur tuana böü gelene kadar ?iir yazcam mml.gif mml.gif mml.gif

yok can?m o kadar da degil böü gelene kadar yazma biggrin.gif biggrin.gif bi?ey sorucam sen b?re b?r ya?ad?n m? karde?im ?iirindek?ler?? sadece merak cvp lamak zorunda h?ssetme kendini smile.gif
mercane
yok hamd olsun ailemleyim.ama inan öyle ?eyler ya?ad?m çevremde öyle ?eyler gördüm ki yüre?im el vermiyo öyle ya?ayanlara.bazen dualar?m? ?iirlere yans?t?yorum ve her türlü ya?am? gece yast??a ba??m? koyup hayal ediyorum ben olsam ne yapard?m diyoru.hatta öyleki bazen o hayalin içinden ç?kamay?p sabahlara kadar a?lad???m oluyo.öyle insanlar varki onlara en iyi yard?m? yapabilmek için empati yapmak gerekir.bilirsiniz insan?n dü?ündü?ü ?eyleri beyin ya?anm?? olarak kabul eder ve en etkili çözümü bulur.bizler yürekli insanlar?n torunlar?y?z.dü?ünmek zorunday?z.gözümüzü kapat?rsak kendimizi kand?r?r?z ve bunun hesab?n? allah sorar.saol duygular?m? payla?mak istedi?in için
Nur_Tuana
yüregi güzel karde?im benim ne güzel dü?ünüyosun cok hakl?s?n eger herkez sen?n kadar duyarl? olab?lseyd? sokak cocuklar?n?n hepsi birer ögretmendi sad.gif sende sagol cvp verd?g?n için...muhabbetle
TÜRKÇEC?
dostum çok güzel ya.benimde tüylerim diken diken oldu okurken.gerçekten harika yazm??s?n.?iirin büyüsünden noktalamaya falan dikkat etmedim hiç.ama san?r?m seneye dersler konusunda sana ihtiyac?m olacak.yüre?inin güzelli?ini harflere ta??m??s?n.in?allah devam? gelir.

bunu yazarken dersler geldi akl?ma.biz kompozisyon yaz?p sonra yan?m?zdaki arkada?la de?i?tirip yorum yap?yorduk ve not veriyorduk.benim notum genelde biraz k?tt?r ama bu ?iirin hakk?n? yememek laz?m.sana koskoca bi y?ld?zl? yüz dostum...
mercane
saol türkçeci begenmeniz beni iyice cesaretlendirdi yak?nda di?erlerinide payla??r?m sizinle in?lh
zümrüdüanka
yüre?ine,eline sa?l?k arkada??m...çok içten yazm??s?n...devam?n? bekleriz... clap.gif tongue.gif
mercane
albümüm çok yak?nda tüm müzik marketlerde
dance.gif dance3.gif
zümrüdüanka
tongue.gif
hazan_sude
can?mmm çok güzel olmu????
az daha a?layabilirdim,
allah hepimize yüre?imizde hissederek ö?retmenlik yapmay? nasip etsin yeni yi?itler yeti?tirebilmek için
kalemine sa?l?k smile.gif
mercane
ALINTI(hazan_sude @ Sep 9 2007, 12:51 PM) *

can?mmm çok güzel olmu????
az daha a?layabilirdim,
allah hepimize yüre?imizde hissederek ö?retmenlik yapmay? nasip etsin yeni yi?itler yeti?tirebilmek için
kalemine sa?l?k smile.gif

AM?N
rHmE_
gerçekten çok güzel olmu? yüre?ine sa?l?k clap.gif Tip-Hat.gif
caprice
ellerine,eme?ine sa?l?k.çok güzel olmu?.devam?n? bekleriz smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.