Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ilk Deneme Yaz?m:)
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
symbol
BEKLEY???M
Umut etmek….Uçurumdan kendini b?rakmak üzereyken bo?lu?a,birisinin kolundan tutup “yapma!” demesini beklemek gibi..Bir yudum hayat suyu.
Belki de sesiz bir bekleyi?…Saatlerce evden d??ar? ç?kmay?p,gelir de beni bulamazsa diye beklemek,hiç gelmeyece?ini bilerek.
Sonu olmayan bir duygu umut…Hani içinden dersin ya” Bu da geçer, her ?ey döner eskisine” ama bilirsin ne ç?kan ok geri gelir ne de giden sevdi?in…Kapal? kap?lar arkas?nda kalm??s?nd?r yapayaln?z…
Geceden korkar olsun.Gece olmasa ac?lar?m beni hat?rlamasa dersin.Bilirsin ki kalbin gitti?in her yerde çok da ?rak de?ildir senden.
Hayat?n son saniyelerini ya?arken bile.sonsuzlu?a yelken açarkan,onun ayr?l???na,geri dönü?ünü olmayan bir ayr?l?kla cevap verirken bile,beklersin!!!Gelir de son kez a?k?m!!!sözcü?ünü f?s?ldar diye…

Nur_Tuana
güzel olmu? symbol yüregine sagl?k devam?n? bekler?z smile.gif smile.gif
symbol
saolas?n clap.gif
Z_E_U_S
Samimi bir yaz? olsun te?ekkürler
kene
K?sa ama güzelde olmu? ...
^^Crazy_Boy_^^
devam devam wink.gif wink.gif
tatlicadi_20_86
bu forum hepimizi yak?nda birer ?air ve yazar olarak hayata atacak herkesten yava? yava? inciler dökülmeye ba?lad? devam et arkada??m smile.gif wink.gif
h_bahar84
güzel olmu? ellerine sa?l?k biggrin.gif
mess_out
Yüre?ine sa?l?k,devam?n? bekleriz. biggrin.gif
ceces
güzel bi deneme olmu? tebrikler eline sa?l?k smile.gif
?ehit gazi
güzel bir yaz?. bir de umutsuzluk hakk?ndaki dü?üncelerini merak ediyorum.
mercane
kendini gürültü diye tan?mlayan birine göre sessiz duygulara tercumanl?k etmi?sin.anlad?g?m kadar?yla sende gizli duygusall?k var.çok güzel olmu?.ayr?ca herkez biraz ?airdir dimi ya smile.gif
nil__
kalemine sa?l?k arkada??m!! payla??m için te?ekkürler clap.gif
symbol
sen de beni çok güzel anlatm??s?n...saol mercane smile.gif
efsane_3
ALINTI(symbol @ Aug 29 2007, 08:52 PM) *

BEKLEY???M
Umut etmek….Uçurumdan kendini b?rakmak üzereyken bo?lu?a,birisinin kolundan tutup “yapma!” demesini beklemek gibi..Bir yudum hayat suyu.
Belki de sesiz bir bekleyi?…Saatlerce evden d??ar? ç?kmay?p,gelir de beni bulamazsa diye beklemek,hiç gelmeyece?ini bilerek.
Sonu olmayan bir duygu umut…Hani içinden dersin ya” Bu da geçer, her ?ey döner eskisine” ama bilirsin ne ç?kan ok geri gelir ne de giden sevdi?in…Kapal? kap?lar arkas?nda kalm??s?nd?r yapayaln?z…
Geceden korkar olsun.Gece olmasa ac?lar?m beni hat?rlamasa dersin.Bilirsin ki kalbin gitti?in her yerde çok da ?rak de?ildir senden.
Hayat?n son saniyelerini ya?arken bile.sonsuzlu?a yelken açarkan,onun ayr?l???na,geri dönü?ünü olmayan bir ayr?l?kla cevap verirken bile,beklersin!!!Gelir de son kez a?k?m!!!sözcü?ünü f?s?ldar diye…

çok güzel bence devam etmelisin.
BOL ?ANS smile.gif
sairinelinde
devam et..

mercane
ALINTI(symbol @ Aug 30 2007, 03:46 PM) *

sen de beni çok güzel anlatm??s?n...saol mercane smile.gif

karde? hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için.ki?ili?inin güzelli?ini göstermi?sin sen clap.gif
symbol
bana cesaret verdin ikinciyi de yazay?m bari dance.gif clap.gif
mercane
ALINTI(symbol @ Aug 30 2007, 04:14 PM) *

bana cesaret verdin ikinciyi de yazay?m bari dance.gif clap.gif

yaz tabi kim tutar bizi bak bende yaz?yorum.hem yaz?yorum hem çiziyorum bide okuyorum galiba
smile.gif tongue.gif tongue.gif
sewgi
clap.gif clap.gif clap.gif
shamil
Yüre?inee sa?l?k... O kadar içten olmu??? kii... smile.gif böyle ?airane yazmaya sevk eden duygular?n da bi denemesi olmal?... ikinci denemeni de okumak isterim
karaböcük
ilk denemende bu kadar içten ve harika bi yaz?...büyüleyici olmu?...payla??m için te?ekkurler...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.