ALINTI(CeRvAnTeS' FrİeNd @ Sep 11 2007, 04:51 AM)

Valla patron bu sefer hatalısın ben şiirlerimi 2-3 dakika içinde yazar koyarım sonra bırakırım o şiiri aradan 2-3 gün geçer okurum şurada şu burada bu var diye düzeltirim, herkesin kendine göre bir yazımı vardır her şair 1 şiir için aylarca düşünmez M. A. Ersoy'un da 5 dakika da yazdığı şiirler vardır. Bir de burda şiir yazan (en azından çalışan) biri olarak oldum dediğim gün bittiğim gündür ben bu sefer sana katılamayacağım
Bu şiiri veya yazıyı herkese ithafen koymadım arkadaşlar, üzerine alınacak olan alır, eğer bu yazdıklarımdan birisi kendisine pay çıkaracak olursa eminim bu olumsuz yönde değil kazanç yönünde olacaktır. Sen bir şiiri 2-3 dakika içinde yazıp 2-3 gün sonrasında tekrar inceleyip belirli bir şekle sokarım diyorsun, ne kadar güzel, emeğini belli ediyorsun ama o kadar çok tanıdığım kişi var bir kitap açmadan şiir yazıyorum diyorlar, bir beyit üstadların şiirlerini incelemeden şiir çıkartıyorlar ortaya, böyle olmaz bu iş, nasıl ki herşeyin bir üslubu bir mantığı var ise zannımca bunun mantığı da usta çırak yapısıdır, biraz farklı olsa da gerçek hayattan sayfa hayatında bu böyle gibi geliyor bana.
Bu arada Mehmet Akif'in 5 dakika da çıkardığı şiiri merak ediyorum, bir ara paylaşabilirsen memnun olurum.