Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A4
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
alonegirl86
A4

Evet….Yine kar??nday?m A4. Gecenin bi vakti kim dinler ki beni.. Kim açar ki saf ve temiz kalbini. Bir sen vars?n yine birde ben..Hani bazen olurda patlay?verir ya insan..??te bende öyle yap?yorum. S?rlar?m? da sana döküyorum göz ya?lar?m? da..Gerçek bir dostsun sen bana…Ben yine kar??nda mutsuzum be A4. Çatlasan da,patlasan da , k?r?lsan da olmuyor i?te..Gitmiyor içteki yara…Yaln?z kalsan bazen bir ölüm gibi geliyor bazense bir ilaç..Ne bir ilac?m oluyor ne de ölümüm. Sanki bir ?zd?rap…Ta??yorum ?zd?rab?m? her seferinde ac? veriyor..Biliyorum ki yorulacak art?k bu beden. Al?p ba??n? gidecek uzaklara… yapayaln?z sadece sen olacaks?n A4...

bir arkada?
UGUR

Keşke o A4 parçasına döktüklerimiz, kağıtla buruşturup çöpe attığımızda da çöple beraber gitseler..
symbol
ke?ke dertleri dillendirmek çözüm olsa...Ac?lar? payla?sak...azalsa ve bi daha hiç hat?rlamasak...
mermer
smile.gif do?ru anlad?m dimi bildi?imiz A4 .çok güzel ama benim sayfalar dolusu yazd???m çizgili 2.kalite defter yapraklar?ma haks?zl?k bu tongue.gif
engin
yazmamın tek sebebi bu içimi dökmek ve rahatlamak dertlerimi paylaşmak için sad.gif
çocukluğumdan beri bunu yıllardır yaparım ve yazdıklarımı ikinci bir kez asla okumam sanki onlardan kurtulurcasına yazarım hep

hiç kurtulamasam da ..... wink.gif
alonegirl86
ALINTI(UGUR @ Sep 17 2007, 07:22 PM) *

Ke?ke o A4 parças?na döktüklerimiz, ka??tla buru?turup çöpe att???m?zda da çöple beraber gitseler..

hakl?s?n ama öyle olmuyoo sad.gif sen nereye gidersen onlar oraya tin tin tongue.gif
horozkentli_89
ALINTI(UGUR @ Sep 17 2007, 10:22 PM) *

Ke?ke o A4 parças?na döktüklerimiz, ka??tla buru?turup çöpe att???m?zda da çöple beraber gitseler..

+4
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.