Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Unutmak Zorr...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
berfinsu
özlem bazen dayan?lmaz hale gelip
sadece ruhumu de?il bedenimi de h?rpalamaya ba?lad???nda,sanc?l? bir hastan?n morfin için yalvarmas? gibi,tanr?ya yakar?yor ama bedenimin bu yakar???na ruhum ba?kald?r?yor,fakat sonra tekrar onun her halini hat?rl?yorum,unutma ihtimalimin onun tümden hayat?mdan ç?kmas? oldu?unu kavr?yor,a??k herkes gibi,o anda
unutma fikrine bile tahammül edemiyorum..ben uzakta olan,bana gelmeyecek olan birini seviyorum.
ve aram?zdaki tek ba? benim ona duydu?um a?k,unuttu?um anda aram?zdaki ba? tümüyle kaybolup
gidecek ve bunu dü?ünmeya dayanam?yorum.bir gün duydu?um a?k benden habersiz beni b?rak?p gitmedikçe,ben a?k?m? b?rakmayaca??m...
Mirefe
arkada??m yazd?g?m metin gerçekten çok güzel ve anlaml? beni gerçekten çok dü?ündürdü çok begendim eline sagl?k payla??m?n için te?ekürler smile.gif
efeturk
REsim nerde biggrin.gif
t@yfunnn
güzel yazm???nda bu bölümle alakas?n? ç?kartamad?m resim tersten bak?nca felanm? görünüyo tongue.gif
oxygen
bu konuyu kalemimizdene alal?m smile.gif
oslem
cok guzel cok anlaml? b?r yaz? unutmak zor cokk zor
argonat
Evet bu yaz? tam kalemimizdenlik biggrin.gif

Hissedilenler bazen bir kaç cümleyle,bazen tek bir kelimeyle ve bazende sessizlikle bile anlat?labilir. Sen bu paragraf?nda da gayet güzel anlatm??s?n. Uyumak isterken uyuyamamak gibi,unutmak isterken bile unutam?yor insan. Unutmak içinde malzeme gerek demi?ti bir gün bir arkada??m (efeTurk seni and?m biggrin.gif) Ve çok do?ru söylemi?ti.

Payla??m için te?ekkürler Tip-Hat.gif
cadii
çok güzel payla??m için te?ekkürler
Screwy
güzel, özel ve anlaml? duygular?n? bizimle payla?t???n için te?ekkürler.. Yeni payla??mlar için bekliyorum.
SARI GENT?YAN
ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI GERÇEKTEN DÜ?ÜNDÜRÜCÜ PAYLA?IM ?Ç?N TE?EKKÜRLER smile.gif smile.gif smile.gif
SupeRioR
Ellerine sa?l?k süper
blue20
çok güzelmi?
melekim01
çok güzel bir yaz? tesekkür ederiz
alonegirl86
güzel bir yaz? smile.gif ama insan unutmayarak kendine ac? verir sad.gif
askbocugum000
güzel payla??m te?ekkürler clap.gif
berfinsu
ALINTI(efeturk @ Sep 21 2007, 10:24 PM) *

REsim nerde biggrin.gif

bo?luktan ibaret ya onun için:)

ALINTI(oxygen @ Sep 21 2007, 11:40 PM) *

bu konuyu kalemimizdene alal?m smile.gif

tavsiyene uyaca??m...smile.gif
RUFFTANG
berfinsu ne yapt?n sen ya:D bi an gencligim akl?ma geldi valaaaa

(yeninin icineee eskiyi sokarsan bilki eskinin icinde kaybolursun) smile.gif senle alakas? yok parantez icinin ex le alakas? var oke...

bence hiçte guzel degil yapt?g?n sey biggrin.gif majosistsen ayr? mesele....ben ask?m? tek bas?ma da gotururum ,olsun o sevmesede olur ben onu seviyorum ,ondan baskas? ile asla olmaz,

onun bana baktigi gibi kimse banaa bakm?yodu,onun beni optugu gibi kimse beni opmuyordu,onun kollar?nda uyudugum gibi kimsenin yan?nda uyuyamam,o bambaska bir insandi,o herkesten farkl?yd?, vs vs vs uzaaaar giderrr bence bos CUNKUUUUU biggrin.gif nedeni cook basit

CUNKU: sevgi sevilenin degil sevenin degerini gosterir!!! yaln?z oleee illlet bisi dir kiiii seven bnun fark?ndaa bilee degildir....pc nin icine girmis virus gibidir ASK.. ac? cekenlerree soluyorum sadece....

bence HAYIFLANMAK YER?NE harekete gec....

SEBEB?M OLURSUN G?B? hehehehezannettiginizde...h bos cumleleree gerenk yok yani...bence seven kendine yuklemeli butun guzel sozlerin ta kendisini....sevdigine ve karsilik bulamad?ga degil....yada sevildiginizi zannettiginizdee VE ASLINDA SEV?LMED?G?N?Z? ANLADIGINIZDA....terk edilmisligin dibine vurdugunuzda...yaln?zl?kla bes tas oynad?g?n?zda...yokluktan ve hiçlikten geberdiginizii zannettiginizde BENCE BUTUN GUZELL?KLER? KEND?N?ZE YUKLEMEL?S?N?Z...ask sark?larda siirlerde guzzel ...

^^Crazy_Boy_^^
resimler süpermi? ellerine sa?l?k tongue.gif tongue.gif
bir de görebilsek tam süper olacak biggrin.gif
burcuu
paylas?m?n ?c?n cok tesekkurler. gercekten cok guzeld? wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.