berfinsu ne yapt?n sen ya:D bi an gencligim akl?ma geldi valaaaa
(yeninin icineee eskiyi sokarsan bilki eskinin icinde kaybolursun)

senle alakas? yok parantez icinin ex le alakas? var oke...
bence hiçte guzel degil yapt?g?n sey

majosistsen ayr? mesele....ben ask?m? tek bas?ma da gotururum ,olsun o sevmesede olur ben onu seviyorum ,ondan baskas? ile asla olmaz,
onun bana baktigi gibi kimse banaa bakm?yodu,onun beni optugu gibi kimse beni opmuyordu,onun kollar?nda uyudugum gibi kimsenin yan?nda uyuyamam,o bambaska bir insandi,o herkesten farkl?yd?, vs vs vs uzaaaar giderrr bence bos CUNKUUUUU

nedeni cook basit
CUNKU: sevgi sevilenin degil sevenin degerini gosterir!!! yaln?z oleee illlet bisi dir kiiii seven bnun fark?ndaa bilee degildir....pc nin icine girmis virus gibidir ASK.. ac? cekenlerree soluyorum sadece....
bence HAYIFLANMAK YER?NE harekete gec....
SEBEB?M OLURSUN G?B? hehehehezannettiginizde...h bos cumleleree gerenk yok yani...bence seven kendine yuklemeli butun guzel sozlerin ta kendisini....sevdigine ve karsilik bulamad?ga degil....yada sevildiginizi zannettiginizdee VE ASLINDA SEV?LMED?G?N?Z? ANLADIGINIZDA....terk edilmisligin dibine vurdugunuzda...yaln?zl?kla bes tas oynad?g?n?zda...yokluktan ve hiçlikten geberdiginizii zannettiginizde BENCE BUTUN GUZELL?KLER? KEND?N?ZE YUKLEMEL?S?N?Z...ask sark?larda siirlerde guzzel ...