Ya?mur ya?arken daha çok söylüyorum seni sevdi?imi gökyüzünden dü?en her damlaya.
O damlalar ç?? olup kulaklar?na f?s?ldas?n sevgimi diye. Ço?alarak, artarak her gün daha çok severek ya??yorum seni. Sevgin hiç bitmiyor içimde, hiç azalm?yor, bugünlerde hiç ac?tm?yor sevdan beni.
Seni içimin en derinlerine hapsetmi?im ben. Bu yüzden zor seni unutmam, kalbimden söküp atmam. Bunu çokta istemiyorum galiba, kalbimden söküp atmam seni, biraz da öylesine ya?amak gibi.
Bombo?, duyars?z, kalpsiz ya?amak gibi bir ?ey. Her gün yeniden do?uruyorum sevgimi senin için, her gün yeni bir sevgiymi?cesine seviyorum, ya??yorum seni.
Mutlu ediyor beni böyle sevmek seni.
Hiç ayr?lmam??s?n, hep yan?mdaym??s?n gibi, en son gördü?üm gün seni, ilk kez gördü?üm gün gibi hat?r?mda.
Hep ilk kez görüyormu? gibi heyecanlan?rd?m seni gördü?ümde. Ellerin ellerime ilk kez dokunuyormu?, ilk kez kenetleniyormu? gibi. Kalplerimiz ilk kez bulu?uyormu? gibi ayn? heyecanla.
Ve bilmiyorum bu nereye kadar sürecek, seni sevmek, seni ölesiye sevmek güzel.
Ama vuslat yok bu sevdada, hep özlemek, hep beklemek var, yolunu ?a??rm?? bir yolcunun yolunu bulmas?n? beklemek gibi bir ?ey bu. Bu yolculukta rehber ben de?ilim, e?er izin verilseydi buna. Hep yeni yerlere, hep yeni güzelliklere götürmek isterdim seni. Hep güzeli, hep iyiyi, hep sevday? payla?mak için.
Bugün ya?mur ya??yor ve ben daha çok söylüyorum seni sevdi?imi...
Ne olursa olsun, kim girerse girsin aram?za, gerçek “sen”sin, gerçek “ben”im. Gerçek “biz”iz senden ve benden ba?ka gerçek yok ikimize yaratt???m dünyada. Ve hiç kimse, hiçbir kural de?i?tiremeyecek bunu.....
Bu gece gözya?lar?m ya??yor sensizli?imle birlikte kald?r?mlara... Seni ar?yorum, erimekteyim...
Karanl?k geceye inat ay bu ak?am gökyüzünde...