_____G?D?YORUM ARTIK_____
Karar verilmi?ti bir gün aniden
B?rak?yorum buraya sevgimi
Ayr?l?yorum art?k sevdi?imin ya?ad??? ?ehirden
Karar kesindi lakin
Gidilecekti bu yerlerden
Dur gitme diyen ç?ksa
At?lan oku tutam?yacak ko?arken
Arkamdan bakmay?n dayanamam
Bu ?ehri b?rak?p giderken
Asla dü?ünme bunu nolur
B?kmad?m hiç seni severken
Eminim buna a?k?mdan öte yol yok
S?k?lmad?m da hiç o yolda yürürken
Sadece ben sevdim diye
?steyemem seni yürekten
Bana dön diyemem
Zaten çok çald?k vakitten
23 Kas?m 2007 Tarihinde Yazd?m
O kadar da iddaa etmiyorum ben bir numaray?m diye sadece bu ç?kt? kalamimden.bilmem art?k be?enir misiniz? sundum önünüze
güzel olmu? yüregine sagl?k

devam?n? bekler?z
ALINTI(Nur_Tuana @ Nov 24 2007, 03:41 PM)

güzel olmu? yüregine sagl?k

devam?n? bekler?z
çok sa?ol yay?nl?yacam zaten burada sizlerle payla?aca??mm...
kalemimizden bölümüne yazarsan daha güzel olur
ALINTI(Nur_Tuana @ Nov 24 2007, 04:22 PM)

kalemimizden bölümüne yazarsan daha güzel olur

konu ba?l???n?n alt?nda kendi ?iirlerini ekleyebilirsiniz deyince buraya yazd?m.ötekine bakmam??t?m bile...
bu ?iiri a?k?na mutlaka okumal?s?n.ama senin sesinden dinlemeli.gözünün içine bakarak hatta.harika...
ALINTI(cançuu @ Nov 24 2007, 05:05 PM)

bu ?iiri a?k?na mutlaka okumal?s?n.ama senin sesinden dinlemeli.gözünün içine bakarak hatta.harika...
SÖYLESEM NEY? DE???T?R K? AMA OKUYACA?IM KES?N.BE?END???N ?Ç?N TE??EKKÜR EDER?M...
TA?IYIVERD???N?Z ?Ç?N ÇOK SA?OLUN YANLI?LIKLA ORAYA YAZMI?IM SAYGILAR EFEND?MM...
eline sa?l?k kanki sende bendensin ban okumu?tun ama ben bir daha okudum bir daha duyguland?m çok güzel olmu?...
EPEY B?R ZAMANDIR PAULU YHAA G?REM?YORDUM EN GÜZEL ???R?M FAZLA OKUR BULAMAMI? YHAA
güzel ?iir

devam?n? da bekliyoruz ama
sadece ben sevdim diye isteyemem seni yürekten bana dön diyemem zaten çok çald?k vakitten..güzel olmu?? yüre?ine sa?l?k
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.