Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Meçhul Bir Yaln?zl??a Dönük Yüzüm..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
Yorgun gidi?lerin suskun duru?lar?yla çekerken çocuk gözlerini gözlerimden içime milyarlarca sen hücum ediyor...Varl???m? savurup gö?e kendimi milyarlarca sana b?rak?yorum.Bir depremden sonra yine enkaz alt?nda kalan yüre?imin yar?na dair biriktirdi?i tüm umutlar toparlamaya çal???yor ?imdi etrafa savrulan sensizlik y?k?nt?lar?n?.Ac?ya bulan?yorum.Bir nisan serinli?inde yüre?inde tutu?turdu?un alevi söndürerek gidiyorsun benden.Suskunlu?una inat bir hayk?r?? yükseliyor içimden "git-me"...Dü?üncelerim hep senli yanlar?ma kayarken sen nerelerde kaybediyorsun "ben" diye tutundu?un o bensiz yanlar?n? merak ediyorum.

Acaba duyuyormusun gözlerinden gayr?s?na teslim olmayan ?u yüre?imin ç??l?klar?n?! "Gençlik a?k? saman alevi gibi,geçer zamanla"diyerek s?radanla?t?rd???n a?k?n gitgide büyüyen varl???na s???nd??n?n fark?nda de?ilsin.Gelmeyi?lerine "git" sözcü?ünü vuruyorum görmüyorsun...Kör bir yaln?zl???n içinde bo?uluyorsun ?imdi..
Git ?imdi!h?zl? ad?mlarla git ve sar?l hayat?n gerçekleri diye diretti?in o koskoca yalana!Dü?tü?ün bo?luktan ben bile kurtaramam art?k seni unutma yar..Rengini sende b?rakt???m o çok sevdi?in ela gözlerim kalmas?n akl?mda.T?pk? bugün bu saatte bende ölen çocuk gözlerin gibi!

ya?am beni bekliyor yüre?imdeki k?r?k dökük yar?m kalm?? ezgiyle..notalar? çarp?k bir a?k?n sana dönen zorlu?una a?l?yorum ?imdi.."

Ruhumu k?skaca alan “sen” içeri?iyle doluyken ruhum kend?m? y?t?r?yorum bombo? sokaklar?nda a?k?n..Tüm kurallar? y?karak oyunu sürdürmeye çal??ssam da malesef her elde kare as? bulmak mümkün olmuyor ö?reniyorum..Suni nefes al??veri?lerle dolu ya?am?mda “sen” rotas?n? çizmeye çal???yorum..Oysa hesapta olmayan zifiri karanl?k hüzünler basm?? geceyi yar,geç farkettim,affet..Sen ve ben..Öyle z?tt?z ki seninle..Bu z?tl?klar?n ortas?nda bile dengede tutmaya çal??t???m ruhum tutunam?yor art?k yaln?zl???na..Muktedir olam?yorumyapt?klar?ma,ya?ad?klar?ma,söylediklerime!?iddetli bir çat??mad?r alm?? gidiyor ruhumu..Sesine susad???m? bilsem de ozenle sakl?yorum bu hissi içimde..Tek masum kalan ?ey ozlemmi? gibi geliyor senden bana kalan.Ama yine de yüre?imin en mahrem kö?elerinden bile sen ç?k?yorsun kar??ma,kendime sobeleniyorum..Nekadar ay?klamak ?stesem de “sen”tohumunu içimden müsadee etmiyor yüre?im buna.?natla sar?yor tüm vücudumu.Keyif al?rcas?na..Ani dürtülerle zorlasam da beynimi kimi zaman yeni?im kendime..bir s?f?r öne geçiyorsun hep bende!Aynalar yetmiyor kendimi görmeye art?k..Ac?n?n bam telinden “sen” sesleri geliyor..Emeklemeye çal???rken yürümenin ne anlam? vard? erkenden ey ömrüm!Bu gayesiz,amaçs?z s?n?r tan?maz yaln?zl???m aceleceli?imin bir bedeli i?te..!Geçmi?in izlerinden s?yr?lm?? ama gelece?i de sisle kapl? meçhul bir yaln?zl??a dönük yüzüm ?imdilerde...Bast?rd?m ruhumdaki tüm iniltileri.Tuhaf bir hisle gittikçe anlams?zla?an hayat?ma tak?l?yor gözlerim,avare dü?ünceler dans ediyor beynimde..Zemheri ayaz? m? bu yoksa.

Akl?ma dü?en yal?n,yaln?z,hiç gerçek olmas?na inan?lamayacak kadar gerçek bir dü?ünceden kaç???ms?n.Her sabah gülü?üne uyanan ben, ac?nla yenilenece?im gülü?ünsüz gitmelerine uyanarak....

koraayy
ne denebilir ki YÜRE??NE SA?LIK Tip-Hat.gif
abyss
sevmeyi unuttu?um an son nefesim olsun

sevgine sa?l?k ne diyeyim çok güzel ...
odrik
eyvallah can.. yurek d?llenmes?nde ''sus''lardan kalan nöbet sa??rl???nda anlat?caklar?m vard?.. a?ka dair... kaybetmekten zair... oysa dil lal olup; lehçenin ebremke??l???nde kusturulmu?tu yaln?zl???na.. sarho? sokaklar kald?r?mlar?n yolda??yd?.. bense kel?mleer?n anlat?lmazl???nda kalm??t?m.. kan( a)m??t?m a?ks?zl???ma..
abyss
ne ömürler biter ne a?klar geçer ama a?ka kan?lmaz unutma ..... smile.gif
???klar? takip eden adam
ne denebilir ki YÜRE??NE SA?LIK

ba?ka söz bulamad?m. daha ne denebilirdi ki her?ey yaz?da yaz?yor zaten. smile.gif
odrik
a?k kan?lmaz.. ?nan?l?r.. a?ka kan?lmaz doyum an?nda b?ter zaten her?ey.. b?tmi?likler sonlar?n ba?l?nc? zanned?l?r.. oysa yure?in tek atar.. tekler durur 'o' gozler?ne as?l? kald??unda.. ç?plak yata??n?n so?uklu?unda tavanda iki çift as?lmaya amadedir.. c?nayete haz?rd?r gece.. sess?zl?k.. ipini çek.. bitir.. kana kana kan a?ka...
eyvallah...
koraayy
"ben sende bütün a?klar?m? temize çektim" görüyorum ki buda senin temize çekilmi? bi sayfan karde?im...
denizzz
süpersiniz valla clap.gif
odrik
temiz b? ka??t al?yorum kan kokan eller?m?n aras?na.. parmaklar?mdan geçiriyorum sat?raralar?n?.. sonra ka??d? ke?fetmi? g?b? ?ncel?yorum hamurun bayat kokusunu.. kö?es?ne b? s?gara ?zmar?t? bas?yorum.. buru?tup at?yorum t?pk? ?imdiki a?klar! gibi.. sonra b? tekme... odan?n di?er ucunda.. kalb?n?n umut kokan mav?ye k?y? adas?na do?ru yol al?yor ka??tt. yar?yolda kalm??l???yla dibe vuruyor sevg?m.. yada tab?r?m?n kelam?yla ka??t?m.. mav? zarflar sobel?yor kara defter?m?.. dil yordam?yla öpüyorum onu öper g?b?.. umut yak??mazk? bana.. ben hang? beyaz?n s?yah?na çal?y?m a?ks?zl???.. hang? sat?rda bulay?m ac? yanlar?m?.. beyaz... siyah.. en ?y?s? gr? olmas? .. b?raz o b?razda bu... ortayolda kalakalm?? sevg?m.. sonduraklarda ölüler nöbet tutuyor.. hang?s?ne ''can''sam bilmiyorum.. en çok a?ka kansam diyorum..

eyvallah..
mor_siyah
ALINTI(odrik @ Sep 19 2006, 10:28 PM) *

c?nayete haz?rd?r gece.. sess?zl?k.. ipini çek.. bitir.. kana kana kan a?ka...

hiç durmas?n kalemin...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.