Tik.. tak.. Akrebin yelkovanla bugünkü son bulu?mas?na an var.. Bigün daha geçti(m). Uyku kula??ma seni f?s?ld?yor. Yar...
Saatin beynimde uyand?rd??? sesler seni ça??r?yor. Sen.. Gelsen..
?ebi aruzlara nöbet tutuyor dilim.. A?raz kal?yorum, heceleyemiyorum ad?ndaki isimsizli?i... Sus gel..(di) Gözüm ise saatin çekiminde kalmaktan göremedi gerçekleri, duyamad? örsüm üzengim söylenenleri.. Kör kald?m ama suretini rüyalarda gösterme vaadini sundun bana.. Rüyalar?m hep senden yana..
Rüyalar?mda beklerim bilmezsin. Gecelerce beklerim. Kalmadan gitmek sana mahsus..ve bu kaç?nc? mahpus.. Uyand???mda yalan oldu?unu anlamaktan utan?r?m.. Gözlrim kapaklan?r yere.. Ne olur gel.. Korkma ayaküstü görürüm seni sonra gidersin.. B?rak?r?m hülya kap?lar?mdan seni.. Sen kap?y? aç ve sonra kaç...
Kap?lar?m?n kilidini de saklad?m üstelik, örttüm üstünü geceyle, kalan bo?luklar? ya?murla s?vad?m ve bir gül diktim üstüne.. Siyah bir gül.. Rengini saçlar?ndan,goncas?n? gülü?ünden, dikenlerini gururundan yapt???m bir gül..
Hadi gül.. Hayat?n buruklu?una inat.. Yitiklikten kalmadan kanatmadan... Sar? saçl?, gök mavisi gözlü bir çocu?un tebessümüyle gül.. Yada sava? yang?nlar?nda do?an bebeklerin umuduyla bak hayata ya?an(a)mayan duygulara.. Sonra kapa gözlerini; uzun bi uykuya dal.. Uyuyan güzel siluetinde kal?p, çirkin ve güzel masallar?nda aç gözlerini.. Son sabahl???n? da al üstümden.. Ku?an hüznünü.. Gözlerimden bak??lar?n? as.. Ve penceresizli?imden uzak tut ellerini..
Elimin takvimin son yapra??na son dokunu?u bugün. Zaman?n zamans?zl???nda günleri say?yorum. Bir gün daha ek(l)iyorum haftalar?ma.. Y?l?m 365 gün de?ilki 4 mevsimim olsun.. ?ubat bigün.. Kap?lar?mdan so?uklu?unu al?yor nefesim.. Soluksuz kald?m..
K???m bu?ulu camlarda kalmaktan öteye gidemiyor.. Bak bahar geçiyor ?imdi.. Bilmem son mu ilk mi... Bi yan?n solar bi yan?n açar bende.. ?ki bahar ya?an?r oldu bu kanayan yürekte..
Senden sonraki bilmem kaç?nc? mevsimimdeyim..(rüyaday?m) Her mevsim en çok hüzün b?rakt? bende.. Bi de özlem.. Seni özledim..
Saatim k?r?ld?, takvimim y?rt?ld?. Geriye bir sen.. bir de rüyalar..
Bu susma nöbetinin bitmesine, günlü?ümden senin ad?nla ba?layan cümlelerin silinmesine kaç var.. bilmiyorum..
Hadi kapa gözlerini... Hiç de?ilse.. hiç de?ilse... rüyalarda ya?ay?m seni...
ALINTI(odrik @ Sep 19 2006, 09:15 PM)

Hadi gül.. Hayat?n buruklu?una inat.. Yitiklikten kalmadan kanatmadan... Sar? saçl?, gök mavisi gözlü bir çocu?un tebessümüyle gül.. Yada sava? yang?nlar?nda do?an bebeklerin umuduyla bak hayata ya?an(a)mayan duygulara.. Sonra kapa gözlerini; uzun bi uykuya dal.. Uyuyan güzel siluetinde kal?p, çirkin ve güzel masallar?nda aç gözlerini.. Son sabahl???n? da al üstümden.. Ku?an hüznünü.. Gözlerimden bak??lar?n? as.. Ve penceresizli?imden uzak tut ellerini..
te?ekkürler payla??m için!.
ALINTI
Siyah bir gül.. Rengini saçlar?ndan,goncas?n? gülü?ünden, dikenlerini gururundan yapt???m bir gül..
odrik sürekli sana bunu söylüyorum ama sen böyle yazd?kça usanmadan defalarca daha tekrar edebilirim; yazma konusunda gerçekten kabiliyetlisin , ayr?ca ince anlat?mlar?ndan olu?an sana özgü tarz? gerçekten be?eniyorum/z. payla?t???n için t?kler, yüre?ine sa?l?k..
>>> yazmaya devam..
cok güzel olmus..elne sagl?k..
Elimin takvimin son yapra??na son dokunu?u bugün. Zaman?n zamans?zl???nda günleri say?yorum. Bir gün daha ek(l)iyorum haftalar?ma.. Y?l?m 365 gün de?ilki 4 mevsimim olsun.. ?ubat bigün.. Kap?lar?mdan so?uklu?unu al?yor nefesim.. Soluksuz kald?m..
K???m bu?ulu camlarda kalmaktan öteye gidemiyor.. Bak bahar geçiyor ?imdi.. Bilmem son mu ilk mi... Bi yan?n solar bi yan?n açar bende.. ?ki bahar ya?an?r oldu bu kanayan yürekte..
Senden sonraki bilmem kaç?nc? mevsimimdeyim..(rüyaday?m) Her mevsim en çok hüzün b?rakt? bende.. Bi de özlem.. Seni özledim..
Saatim k?r?ld?, takvimim y?rt?ld?. Geriye bir sen.. bir de rüyalar..
Bu susma nöbetinin bitmesine, günlü?ümden senin ad?nla ba?layan cümlelerin silinmesine kaç var.. bilmiyorum..
Hadi kapa gözlerini... Hiç de?ilse.. hiç de?ilse... rüyalarda ya?ay?m seni...
saatim olmad? ki hiç k?r?ls?n ... gerek duymad?m saate zor geliyordu senin yan?nda saatleri dakikalar? saniyeleri saymak... korktum hep...ta??mad?m hiç...
takvim de istemedim hiç ... geçmesin istedim günler, haftalar, aylar ,y?llar...an dursun istedim hep nerede nas?l olursa olsun ama seninle olsun diye.... zaman kavram?ndan uzak bir an... susma nöbetlerinde ac?y? kaz?d?m yüre?ime ellerinle...kanas?n kanas?n kanas?n... diye...ve ?imdi kapad?m gözlerimi...ellerimde yüre?im ... can çeki?iyor durmadan...hadi kapa gözlerini sende...uzat ellerini...ellerin ellerimde yüre?imle... eyvallah....odrik...eyvallah dost...