?nsanlar? gözlemekte ne kadar beceriksiz olsamda hangi s?n?fta oldu?unu müdürün odas?na yapt??m bir ziyarette odan?n iki dakka bo? kalmas?n? f?rsat olarak kullanmamla ö?rendim.11 söz c s?n?f? didem uzun i?te o anda o s?n?f benim kalbimin kral dairesi gibi olmu?tu.ÖSS'ye az bir süre kalm??t? ve matemati?i çok güçlü olan benim gibi birini edebiyata çok dü?kün hale getirmi?ti didem .Tabi bu derslerime yans?aycak olumlu edebiyat bilgilerimi içermiyor dha çok ?iir yazma ve söyleme durumunda oluyordu.
Öyle ya da böyle bir yerlerde benim oldu?um ona hissettirmeliydim.Ve bunun için elimden geleni yap?yordum buna ev adresini ö?renip kap?s?nda beklemek dahildi.Ancak okulun son gününe kadar onun ancak 10 metre yak?n?na yakla?abilmi?tim san?r?m.?yice umudum k?r?l?m??t? ki akl?ma okulun son günü geldi Son güne ba?lam?t?m umutlar?m?...
Okul bahçesinde idi bütün son s?n?flar.Ben ne konu?an müdürü dinliyordum ne etraf?mdaki arkada?lar?m?. Be? duyumda onu kalabal?kta yakalamak için harc?yordum.Tam onu gördüm ve ayn? anda alk?? tufan? koptu ve herkes bana bakt?.Etraf?mdaki ilk ki?iye ben ''nerden anlad?n?z'' demeye kalkamadan tebrikler diye yan?mdakilerden biri elimi s?kt?.Kürsüye yürürken f?s?lda?malardan okul birincisi oldu?umu anlam??t?m ama hiç buna üzülece?imi dü?ünememi?tim.Zamanlama olarak o kadar yanl??t ki son f?rsat?m? da ald? elimden derken müdür sar?ld? öptü.Ben dalg?n dalg?n onu son gördü?üm tarafa bakarken müdür:''birkaç ?ey söyle bakal?m arkada?lar?na''dedi.O an akl?mda bir ?im?ek çakt?.
Mikrafona e?ildim s?k? s?ka sar?larak yakla??k iki ayd?r bir ki?iye iki kelime söleyebilmek için çabal?yorum ama ?imdi binlerce ki?iye ?u küçücük mikrofon sayesinde duyurabilirim belki bu mikrofon olmasa bir daha bu ?ans?m hiç olmayacakt? ö?rtemenlerin ba?ar?n çal???n demesini bekledikleri anda o iki sözcük döküldü dilimden SEN? SEV?YORUM didem sen ne kadar beni tan?masan ve görmesende
20 sene sonra TBMM'de ilk konu?mas?nda ba?bakan kürsüye ç?kt? ve mikrofana bakt?.Gülümseyerek SEN? SEV?YORUM kar?c?m diyerek sözlerine ba?lad?.Ayn? anda kar?s? ve k?z? da televizyon kar??s?nda gülümsüyordu.Ve bu gülümsemleri küçücük bir mikrofon sa?lam??t?