Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Y?ld?zlar.
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
Faraway
Bu dünya nas?L çekiLir haLe geLir biLiyor musunuz.?
VerdikLerini aLarak.Kar??L?k m? diyorsunuz.? Yoksa menfaat mi.?
Yok de?iL,bunun ad? kar??L?k de?iL.Menfaat hiç de?iL.Bunun ad? adaLet.
?nsan? ya?atan umut,verdi?in eme?in kar??L???n? aLmak umududur.Ödedi?inin bedeLi aLmak umududur.
Verdi?in tavizLer,kendinden yitirdikLerin k?ymetLensin,bir boka yaras?n umududur.
ÇaL???pta s?navdan geçememek gibi.
U?ra??p didinip ektikten sonra tohumu,çiçe?ini görememek gibi.
Çay içiyorum,kahvaLt? öncesi ?u boktan duman?n yan?na iLLa içecek bir?eyLer buLurum ya hep.
Senden sonra edindim bu huyumu,fark edemedin göremedin biz güLü?ürken de,epeydir yoksun dostum. Nereden biLeceksin iLLa bir?eyLer içerek uyand???m?.

Neden nas?L oLdu?
Att???n kaz?k geLdi akL?ma
Att???n kaz?k geLdi eski dostum.

Son 125.
argonat
zaman?nda dost dediklerimizin sonradan gösterdikleri yüzü asl?nda gerçek yüzüdür... mad.gif
Böyle insanlarla daha fazla kar??la?may?z ve de kimse kar??la?maz umar?m wink.gif
oxygen
Do?ru bu dünya adalet olmasayd? çok zor olurdu ancak ben adaletin varl???na inan?yorum. Dedi?in gibi çal??t???n s?navdan geçememek epey can s?kar ancak adalet seninledir; sonuçta çal??t???n seninle kal?r. Bilgi seninledir. Ve ne zamanki o bilgiye ihtiyuac?n olur adalet devreye girer ve çal??madan geçtim diyenlerden bir fark?n olur. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.