Sessiz bir geceydi rüyalar?mda bana gelen. Bir dü?ün arkas?ndan ko?an ayaklard? hat?rlad?klar?m. Gözya?lar?m sel olmu?tu, dü?lerimse dumanl? bir da? ba??. Iss?z, terkedilmi?, kurumu? topraklarda uyanm??t?m hep. Güne? ?s?tmaktayd?, sonradan yakacak olan güne?. Ça?layan nehirlerin kokusu geliyordu burnuma, göremiyordum hiçbir zaman. Yüre?imde ince bir s?z?, sessiz kalan gülü?ler, ç??l?ks?z h?çk?r?klar doldurmaktayd? gö?sümü. Çekti?im nefes kuru, ci?erlerimi yakan. Bacaklar?m bükülmü? ta??d??? a??rl?ktan. Kafam e?ik, yorgun bakan gözlerimi ta??yan kafamda yank?lanan ses "Çek git" diyor durmadan.
Anlatacak oldum, dü?lerim yand? bir anda, tutu?tular içimde kalan son k?v?lc?mdan.Elime ald???m son mektup hala ?slanmakta, terlemi?im, buz gibi bir hava ortal?kta. Gece ise d??ar?da tüm ha?metiyle çökmü? yine üstümüze. Karanl?kta görmeyen gözlerim, seçemedi?im hislerimi görmeye çabalamakta çaresizce. Saçma sözler dudaklar?m?n pas?n? silmekte. Iss?z sokaklarda yank?lanan ses yoksa kafam?n ?ss?z sokaklar?nda m? anlamad?m hala "Çek git" diyor durmadan.
?çim paramparça, yine ak?yor bak yaralar?mdan kara kan, yan?yor dudaklar?m gözya?lar?mdan. Elim kalkm?yor dokunmak için gözlerime, yanaklar?mdaki dü?lerime, ç?k?yorlar bir bir içimde aç?lan yaralardan. Dökülüyorlar, yitiyorlar dudaklar?mda, yanaklar?mda. Bir el ok?amakta yine saçlar?m? göremedi?im, sert bir tokat patlatmakta yüzüme. H?çk?r?klar?mda yine ayn? sesin yank?s? yoksa gözlerimden dü?en dü?lerim demi hala anlamad?m "çek git" diyor durmadan.
Sis, duman sarm?? dört bir yan?m? sigaray? m? çok kaç?rd?m yine anlamad?m bu gece. Uyanamad?m hala sersem gibiyim kalkamad?m yataktan. Dü?üyor y?ld?zlar gökyüzünden, kay?yorlar ans?z?n hayat?mdan, bak bir y?ld?z daha kay?yor sessiz diyarlardan. Ellerimde silinmemi? lekeler, sevda izleri parmaklar?mda, t?rnaklar?mla kaz?d???m yerler k?rm?z?, kimi yer kanam?? kimisi ise simsiyah t?pk? içimdeki kan. Yine o ses yank?lan?yor bak dudaklar?mda yoksa ellerimdeki yaralarda m? gördüm izlerini hala anlamad?m "çek git" diyor durmadan.
Bir uçak daha kalkt? bak buralardan, y?ld?zlara do?ru uçuyor umursamadan. Yüzümü ?slatan ya?mur daha da h?zland?, kelimeler dökülmüyor art?k dudaklardan, ellerimdeki yaralarda kanamaya ba?lad? t?pk? içimdekiler gibi. Yorgun gözlerimde kapanmakta bu gecenin üstüne, saçlar?m darmada??n, surat?mda yedi?im tokatlar?n izleri, sis daha da koyu art?k, ortal?k kan simsiyah kan. Yank?land? yine o ses! Biliyorum art?k nereden geliyor ama umursam?yorum. Paramparça Kalbimin dehlizlerinden gelen ses "Çek git" diyor durmadan...