Geçen Per?embe idi.FazLadan dört gün bekLeten dvd sipari?im geLdi.Epeydir kuLLanmaya k?yamad???m,epey dediysem hiç kuLLanmad???m,bornozumu örttüm üzerime du?tan sonra.Evin ödenmeyen eLektrik faturaLar?n? ödedim.Geçen Per?embe idi,dört gün önce.SahiL kenar?nda bir ak?am yeme?ine ye?Leyece?im çok ?ey vard?.Ceketimin cebinden nerden geLdi?ini biLmedi?im bir not ç?kt?.Geçen Per?embe idi.OLmad???m bir unutkanL?k içindeydim.Gazete aLmad?m.Çay içtim.Geçen Per?embe idi.AynaLar? sevdim.SaçLar?m? k?saLtmaya karar verdim.Geçen Per?embe i?te.?Lk kez bir diLenciye para verdim.?Lk kez sorguLamas?n? da yapmad?m.Geçen Per?embeydi.Soka?a ç?kmadan önce gözLü?ümü yan?ma aLmad?m. Yürürken güne?in bekLenmedik,yüzüme aç?Lan haLLerinden rahats?z oLmad?m.K?rm?z? ???kta geçmedim.Geçen Per?embe,daha çok Per?embe'nin sabah?.Bir ?ark? vard?.Bir sabah uyan?yordun.Ve iLk i? ona ait e?yaLar? bir kutuya doLduruyordun.Geçen Per?embeden önceki per?embeLer,saL?Lar,pazarLar.KutuLar nerdeydiki.? ?ark?n?n devam? da vard?.Bir?eyLer uyan?yordu o sabah ve yeniden ba?L?yordun.
Yast?ks?z?m.ÖyLesine bir ?ans?m? dener gibi.KoLLar?m? açt?m.YaLn?z?m.Yast???m yerde beLki,ama gözLerimi açamayacak kadar erkenim uyanmaya.BiLincim sadece yatakta bir ba??ma oLdu?umu ç?karacak kadar yerinde.
Rüya m? göreyim,du?tan ç?kt?ktan sonra neLer yapaca??m?n s?raLamas?na m? vereyim akL?m?.? Boktan bir ikiLem,sersem gibiyim.Du?tan sonra,vazgeçemedi?im bornozumu üzerimden ç?karmadan,kahvaLt? edece?im.BuzdoLab? akL?ma çok bo? geLiyor.Dün ak?am doLdurdu?umu hat?rLamam gerek oysa.Dün ak?amdan beri sersemim.Du?tan sonra,markete gidece?im.
Sokaktaki dondurucu esinti,eLLerime yap??m?? gibi.Yataktan ç?kma s?cakL?kLar?n? haLa buLmu? de?iLLer.Bo?azL? siyah bir kazak ve üzerine aç?k kahve tonLar?nda deri ceketim.Çok mu sade. ? Sade demi?ken,ak?am için tek istedi?im.Her?ey sade oLsun.Bir kez.?Lk kez.Sade.??k oLan sadece üstümüz oLsun vars?n.