Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bir Genç K?z?n Yaln?zl?k Dü?leri
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
evenescence84
buz gibi odamday?m gene saçlar?m yüzüm buz gibi duygular?m adeta so?uktan dolmu? ve binbir ayak alt?nda ezilmi? gül gibi k?rm?z?l??? gitmi? o gülün sadece ezilen yapraklar? kalm?? ke?ke diyorum zaman?nda sulayan ç?ksayd? o gülü ama olmad? sulamak de?il herkes ezmeyi tercih etti. kadere inanas? geliyor insan?n sevgiye dostlu?a arkada?l??a ama birden o kapkara intikam ate?inin benim tüm bedenimi saran ihti?am? ve yak?c?l???yla günün gecenin bu saatinde lanetler ya?d?r?rcas?na uyan?veriyorum. hayat diyorum bu olmamal?. kar??mda hayali a?k?m duruyor. ben çizdim onu kendi duygular?mla çizdim kimse bilmiyor onu sadece ben sevdim onu kimse elimden alamad? sadece birlikte uyand?k o benbeyaz sabahlara sadece gözlerimi açt???mda onu gördüm. onun o saçlar?na dokundum sadece . okulu kazand???mda herkesin birbirinin arkas?ndan i? çevbirdi?ne ve yaln?zl???m?n o çekilmez günlerine döndü?üm günlerde çizdim onu hayali a?k?m salvador u yaratt?m akl?mda beynimde vucudumun tüm ince noktalar?ndan ald???m parçalr? birle?tirdim ve onu yapt?m. duygular?mla yo?urdum günlerce duvar boyunda olmal?yd? tuvale çizmeye ba?lad?m eskizini günlerce hem dertle?tim hem de çizdim. salvador hadi saçlar?n? topla benim için diyordum. saçlar?n? f?rçamla toplanm?? çizdim. gözlerini yaparken gözlerin seninde ye?il olsun diyordum. anlaml? bakan tatl? gözlerin olsun yaln?zca bana baks?n o gözlerin yaln?zca benimle hayat bulsun ve yaln?zca birlikte açal?m gözler
imizi saçlar?na yaln?zca ben dokunay?m. kalbinin oldu?u k?sma geldi?imde korkuyordum. bu kalbe yaln?zca ben gireyim diyordum. ben olacakt?m da çünkü sen benim odamda hapistin salvador. benim kalbimde hapistin daha do?rusu neyse sonra çizdikçe çiziyordum. o kalpte hiç bir yaban otu olmas?n diyorudm sadece temzilikler olacak diyordum. art?k günleerce u?ras?m?n sonunda y?rt?k kotum ve içinden yaralanm?? mosmor dizim görünüyordu salvadoru çizerken dizlerim ac?m??t? morarm??t?. üzerimde hep ya?l?boyalar vard? k?rm?z? ye?il sar? dans ediyorsu yüzümde ellerimde kollar?mda kar??mdayd? salvador hosgeldin.gif diyordum hayranl?kla ona bakan gözlerimden süzülen ya?lar e?il?inde ho?ge?din diyordum kalbimden süzülüp ellerimde hayat bulan f?rçan?n bana verdi?i güçle bu kapal? kimsenin giremedi?i dünyama hosgeldin.gif salvador. elimde k?rm?z? ?arap vard? birden kayd? dü?tü salvadora ula?mak için ac? çekmeliydim ac?s?z a?k olmazd? çünkü o zevkin bana verdi?i hazla kendimden geçmi?im bir anda kar??mda duran salvadorun önündeyken elimden kay?p dü?en k?rm?z? ?arap ?n yerlere bir inci tanesi misali da??lan cam parçalar?n? görmeden yürüdüm ona sar?ld?m boya kokan tuvale asl?nda salvadora sar?l?yordum o an yaln?zca ikimiz vard?k. ary?k yaln?z fe?ildim dünyamda iki ki?iydik salvador ve ben vard?k. okulda hep onu dü?ünütyordum resimlerimde sürekli ayn? yüz vard? salvadorun yüzü gözleri vard?. eve her geli?imde kar??s?na bir sandalye çeker otururdum saatlerce ona günün içinde olan harika olaylar? anlat?rd?m. o da beni dinlerdi sonra o da bana anlat?rd? ben de onu dinlerdim hep biz onunla karanl?klar?n ülkesinde kat??la?m??t?k sonra ayd?nl?klar ülkesine do?ru yola ç?km??t?k. hayat güzeldi onunla her ?ey harikayd?. saatlerce birisi gözlerime bak?yordu saatlerce beni dinliyordu hayatta bir gün çok üzdgünken a?lad???mda her an o benim gözlerimdeki ya?? silerdi ve üzülme derdi. saatlerce dizlerinin dibinde durur dü?ünürdüm...
hayatta her ?eyin gerçek olmas? insana ba?l?d?r çünkü gerçek insan?n yaratt??? kadar gerçektir.
oxygen
ba?l???n yan taraf?ndaki bir cehennem gününden.. diye ba?layan cümleyi görünce karamsar bir yaz? bekliyordum ama aksine çok güzel bir yaz?. Her rengi ta??yor içinde; bir ressam?n kalemine de bu yak???r zaten. smile.gif
bloodRain
güsel yas?lm?? valla etkiledi beni biggrin.gif
evenescence84
ALINTI(oxygen @ Feb 3 2008, 06:58 PM) *

ba?l???n yan taraf?ndaki bir cehennem gününden.. diye ba?layan cümleyi görünce karamsar bir yaz? bekliyordum ama aksine çok güzel bir yaz?. Her rengi ta??yor içinde; bir ressam?n kalemine de bu yak???r zaten. smile.gif

te?ekürler can?m hani hat?rl?yormusun sana bir kitap yaz?yorum demi?tim ya o kitaptan al?nt? bu sende violet sidemkay falan vard? yemekte bizimle yaz?lar?n? payla? demi?tin ya ben de payla?maya karar verdim
oxygen
anla??lan güzel bir kitap olacak; tamamla art?k yazar?n?n kitab?na elinden bir imza att?r?r?z smile.gif
ebruxtr
cok güzel tebrikler...
musedu
flowers.gif eline sa?l?k...
evenescence84
ALINTI(oxygen @ Feb 4 2008, 06:51 PM) *

anla??lan güzel bir kitap olacak; tamamla art?k yazar?n?n kitab?na elinden bir imza att?r?r?z smile.gif

500 sayfal?k bir kitap oldu can?m ama günce ?eklinde oldu?u için biras verme konusunda tedirginim matbaya
sidemkay
ALINTI(evenescence84 @ Feb 4 2008, 08:14 AM) *

te?ekürler can?m hani hat?rl?yormusun sana bir kitap yaz?yorum demi?tim ya o kitaptan al?nt? bu sende violet sidemkay falan vard? yemekte bizimle yaz?lar?n? payla? demi?tin ya ben de payla?maya karar verdim

hat?rlad?m ben de smile.gif Güzel olmu? yaz? eline sa?l?k smile.gif google.gif Editörlü?ünü yapabilirim tongue.gif
evenescence84
ALINTI(sidemkay @ Feb 7 2008, 08:12 PM) *

hat?rlad?m ben de smile.gif Güzel olmu? yaz? eline sa?l?k smile.gif google.gif Editörlü?ünü yapabilirim tongue.gif

ooo zevkle kabul ederim can?m bende:) sa?ol
(!)MoRYeL_20(!)
Çok güzel bir anlat?m?n var,yüre?ine kalemine kuvvet wink.gif
argonat
ALINTI
hayatta her ?eyin gerçek olmas? insana ba?l?d?r çünkü gerçek insan?n yaratt??? kadar gerçektir.

clap.gif
payla??m için te?ekkürler Tip-Hat.gif
evenescence84
ALINTI((!)MoRYeL_20(!) @ Feb 12 2008, 06:52 PM) *

Çok güzel bir anlat?m?n var,yüre?ine kalemine kuvvet wink.gif

okudu?un için te?ekürler wub.gif
HARMANDALI

güzel,

"sience fiction"
evenescence84
ALINTI(HARMANDALI @ Feb 18 2008, 02:16 PM) *

güzel,

"sience fiction"

thank you very muchhhh
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.