Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mutlulu?a..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
heLLb0y
Arkada?l???n art?k yetmedi?i,hislerin ise hiç h?z kesmedi?i bir anda anlad?m benim için anlam?n?.Kelimelerle anlat?lamayacak kadar derin olsa da,y?ld?zlar kadar uzak,ve dünyadan y?ld?zlar?n göründü?ü kadar küçük de olsa gerçekle?me ihtimali,yine de seni istedi yüre?im..Ba?kald?rd? olmaz diyen beynime.Dilimi tuttu?um gibi,söz geçiremiyorum kalbime..

Ya öldür beni,ya da götür..

Ad? mutluluk olan yere..

argonat
ALINTI
Başkaldırdı olmaz diyen beynime.Dilimi tuttuğum gibi,söz geçiremiyorum kalbime..

Adı mutluluk olan yere..

sad.gif

Beyin ve yürek savaşı en kanlı savaş aslında.Hem de sonucunun ne olacağı asla önceden tahmin edilemez.
kısa ve öz olmuş. Yüreğine sağlık heLLboy Tip-Hat.gif

(bu da benden olsun...)
İdam mahkûmu gibiyim.Cellatımın gelmesini bekliyorum, milyonlar içinde bir başıma... Her ölüm yeni bir başlangıç, denir ya. O'na sığınıyorum işte.Cellat gelip son isteğimi sorduğunda 'gözünü kırpmadan öldür. Hiç bekletmeki özgürlüğüme o kadar çabuk kavuşayım.'diyeceğim.Öldüğüm zaman özgür olucam ya. İşte özgürlüğü bekliyorum...
Biliyorum,mutluluğum orada bir yerlerde saklı... Tip-Hat.gif
sidemkay
argonat?n da dedi?i gibi k?sa ve etkili bir anlat?m olmu? yüre?ine sa?l?k heLLb0y smile.gif

argonat senin yaz?nda iyi gitmi? üstüne smile.gif google.gif

jasmiNNe
umar?m ad? mutluluk olan yere varabilirsin ama i?in zor smile.gif

yüre?ine sa?l?k..
???klar? takip eden adam
Yüre?ine sa?l?k karde?im...
Özlemi?im senin yaz?lar?n?,
Ama bu bir ba?ka olmu? wub.gif
heLLb0y
ALINTI
?dam mahkûmu gibiyim.Cellat?m?n gelmesini bekliyorum, milyonlar içinde bir ba??ma... Her ölüm yeni bir ba?lang?ç, denir ya. O'na s???n?yorum i?te.Cellat gelip son iste?imi sordu?unda 'gözünü k?rpmadan öldür. Hiç bekletmeki özgürlü?üme o kadar çabuk kavu?ay?m.'diyece?im.Öldü?üm zaman özgür olucam ya. ??te özgürlü?ü bekliyorum...
Biliyorum,mutlulu?um orada bir yerlerde sakl?... Tip-Hat.gif

Asl?nda daha uzun yazcakt?m ba?tan ama sonradan bu haliyle payla?mak istedim..Ama iyi ki devam?n? getirmemi?im..Benim yerime Argonat getirmi?..Yüre?ine sa?l?k karde? smile.gif
oxygen
yine güzel bir yaz? daha, t?kler hellboy
yaz?ya ithafen de?il ama bu konuda küçük bir öneride bulunmak istiyorum. Hergün acaba demek birgün ke?ke demekten daha çok s?k?nt? verir. Biriyle bir?ey payla?mak , ona aç?lmak , ona bir?ey söylemek istiyorsan?z bence deneyin. Sonuç belki istedi?iniz gibi olur belki de korktu?unz gibi. Ama en az?ndan elinizde bir sonucunuz olur. "Acaba" iltihapl? bir yara gibidir; iltihab?n? temizlemeden yara iyile?mez. Belki can?n?z yanar ama eninde sonunda iyile?irsiniz; ama iz b?rak?r ama b?rakmaz..
argonat
Öneri bir çok ki?i için faydal? olabilir,olur da büyük ihtimalle. smile.gif
O kadar çe?it insan var ki baz?lar?nda bu durum farkl? yan etkiler neden olabilir de... huh.gif
Acaba diyenlerden zorda olsa deneyenlerde vard?r belki. Hatta en ba?ta cevab?n? alm??,ama cevaplar? yeterli bulmam?? olanlarda olabilir... Bir saniyeye mahkum olup,daha arkada? olmas?n? beceremeyen de... ??te bunlar yaralar? iyile?meyecek gibi oldu?unda kaç?n?lmaz sonu beklerler acabalar?,ke?kelere dönü?mü? dönü?memi? fark etmez art?k ondan sonra...

neyse öneri için te?ekkürler Tip-Hat.gif

HARMANDALI
ALINTI(heLLb0y @ Feb 8 2008, 07:17 PM) *

Ad? mutluluk olan yere..

BEN? DE GÖTÜR

Gidece?in yere beni de götür
Sorana derdimin derman? dersin
Götür de istersen sokakta yat?r
Elinde gönlümün ferman? dersin

Ad?n? i?neyle i?le derime
Kölemdir desen de gitmez ar?ma
Bunlar ne derlerse mektuplar?ma
A?k?mla kül olmu? birinin dersin

ellerine sa?l?k
heLLb0y
Eyvallah Harmandal? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.