Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ma?kumlu?um Sen..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
yurek dillenmes?nde ''sus''lardan kalan nöbet sa??rl???nda anlat?caklar?m vard? a?ka dair... kaybetmekten zair... oysa dil lal olup; lehçenin ebremke?li?inde kusturulmu?tu yaln?zl???na.. sarho? sokaklar kald?r?mlar?n yolda??yd?.. sokak lambalar? türkü söylerd? kula??ma.. ezgiler millenirdi sa??rl???mda.. pis kara kediler önümü setlerdi.. ve barikatlar kurulmu?tu a?k kokan yanlar?ma; ?eh?r balmumundan yap?lm?? b? mahkemeyd? bana.. idamd? suçum..oysa a?k? idam etmekt? tek laf?m.. a?k? ?thaf etmek de?il.. tak.. tak.. karar dey?nce a?k?n hakimi.. y???ld?m kald?m tahta suretler?n omuzlar?na.. karar neydi.. karar?m karars?z kal???mm?yd?..
bilmiyorum.. kalkt???mda sürgündü.. bi kürek ma?kumlar? hal?mden anlard?..

''a?k (k)an?lmaz.. ?nan?l?r.. a?ka kan?lmaz doyum an?nda b?ter zaten her?ey..'' diyen suçlular bilm?yorlard? taifi a?k?.. tarifi ba?kayd?.. oysa b?tmi?likler sonlar?n ba?lang?c? zanned?l?rd?. oysa yurek tek atard?.. tek'ler dururdu 'o' gozlere kald???nda.. ç?plak yata??n?n so?uklu?unda tavanda iki çift as?lmaya mahkumdu.. aç.. kapa.. bebekler?n?.. gözçocuklar?n kanard?.. kand? hece.. c?nayete haz?rd? gece.. sess?zl?k.. ipini çekmel?yd?.. bitirmel?yd?.. kana kana kanmal?yd? a?ka...

su ak?tmal?yd? önümden gardiyanlar.. susuz kal?p y?ne kalmal?yd?m a?ka..
ne kald? ger?de a?ks?zl???n mahkumlu?undan ba?ka..

oysa;
tek hücrem 'O'ydu.. tekti.. ba?ka da neyd?.. ne... en ?y?s? gene kaleme ka??da sar?lmal?.. hiç yazmam?? g?b? yazmal?.. yen?den ta ba??ndan sonuna kadar..

tümceler akard? sonra kelam?mdan sen d?yerek:

tem/iz b? ka??t al?yorum kan kokan eller?m?n aras?na.. parmaklar?mdan geçiriyorum sat?r aralar?n?.. sonra ka??d? ke?fetmi? g?b? ?ncel?yorum hamuru.. bayat kokular? teneffüs ediyorum.. kö?es?ne b? s?gara ?zmar?t? bas?yorum.. buru?tup at?yorum t?pk? ?imdiki a?klar! gibi.. sonra b? tekme... hücremin di?er ucunda.. kalb?n?n umut kokan mav?ye k?y? adas?na do?ru yol al?yor ka??t.. yar?yolda kalm??l???yla dibe vuruyor sevg?m.. ka??t?m.. mav? zarflar sobel?yor kara defter?m?.. dil yordam?yla öpüyorum onu öper g?b?.. postalamal? mektubumu.. adresç?kmazlara u?ramal?..

ama;
umut yak??mazd? bana.. ben hang? beyaz?n s?yah?na çal?y?m a?ks?zl???.. hang? sat?rda bulay?m ac? yanlar?m?.. beyaz... siyah.. en ?y?s? gr? olmas? .. b?raz sen yine sen.. ortayolda kalakalm?? sevg?m..

sonduraklarda ölüler nöbet tutuyor.. kö?eba?lar?nda sat?l?k gözya?lar?.. k?me derd?m k?me deva kest?rem?yorum.. hang?s?ne ''can''sam bilmiyorum.. en çok a?ka ''kan''sam diyorum..
deniyorum..
deliriyorum...

salih enes yaman( odrik)
MÜEBBET
Eyvallah karde?im yüre?ine sa?l?k her zaman ki gibi döktürmü?sün yine
oxygen
arkada??m kim yakt? can?n? bu kadar bilmiyorum ama büyük geçmi? olsun
ifade edi?lerin ,tabirlerin güzel, yeteneklisin belli
ama her kelimenden kan s?z?yo, öfke s?z?yo
sen bilirsin ama
yetene?ini daha pozitif kullan?rsan belki
derman olursun kanayan derde
dilerim bundan sonra dile getirdi?in tek kan,
'sard???n yaralardaki kurumu? kan' olur
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.