Help - Search - Members - Calendar
Full Version: öldün Art?k...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
en soylenmed?k kufurler? savuruyorum dört b?r yan?na.. a?z?m dolu dolu hayk?r?yorum.. susmuyorum, susuturamazs?n art?k beni.. nefret küllerimi söndüremezsin ... o küllerki her denemende yen?den alevlen?yor...

a?lar?m,s?zlar?m; gülerim,geçerim... y?kamazs?n art?k ben?.. ba?kalar? olur hayat?mda.. yen? ?hanetlere aç?l?r?m senden sonra.. ba?ka b?r?nde bulurum gözlerini.. ba?kas?nda dokunurum ellerine..

uzaklarda b? nefretle büyüyorum sana.. ufal?yorsun el?mden.. once saçlar?n? yoluyorum..tel .. tel.. sonra gozler?n? oyuyorum... akan kanlarla ellerimi y?k?yorum.. geceye as?yorum cesetini.. le?inden gelen kokular? soluyorum.. çektim dara?ac?dan parmaklar?n?.. k?rd?m kemiklerini.. avaz?n ç?kt??? kadar yalvar?yorsun.. ama naf?le.. ac?mak yok art?k..ac?tmak var.. merhamet dibe vurdu bende...

art?k bi?ey yapamazs?n bana.. ceset?n? tekmel?yorum.. son nefes?n? verirken.. su ist?yorsun.. suyu önüne ak?t?yorum. can çeki?ini izliyorum.. öldün art?k........... susturuldun...

salih enes yaman( odrik)
???klar? takip eden adam
sad.gif daha nice ölümlere sad.gif ne diim karde? akl?ma ba?ka bir ?ey gelmedi bu yaz?ndan sonra sad.gif
Yemen
nefret de bir ilgi tabi... smile.gif Eylemden aman rica ediyoruz.
oxygen
''relax çi?ne ,sakin ol'' dicem ama i?renç olacak
bu ne arkada??m
bu ne ?iddet ,bu ne celal!
bu kadar büyük bir nefret zehir olur , öldürür seni
denizzz
vallahi odrik bu ne kin bu ne nefret sad.gif ama yinede hislerini çok güzel anlatm??s?n te?ekkürler..
ikigözüm
ALINTI(oxygen @ Sep 23 2006, 05:17 PM) *

''relax çi?ne ,sakin ol'' dicem ama i?renç olacak
bu ne arkada??m
bu ne ?iddet ,bu ne celal!
bu kadar büyük bir nefret zehir olur , öldürür seni

vallah az bile...belli bir müddet sonra geçer diyordum geçmez...hakediyolar... o zehir öldürsün beni ben raz?y?m oxygen karde?im...ölümümüz ondan olmu? neye yarar art?k...
jasmiNNe
çok ac? olmu? bu yaz?..yine de güzel anlatm??s?n nefretinide...t?kler...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.