Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hayat?n En Hüzünlü An?;mevsimine Kap?ld???n Ki?inin Bahçesinde Açabilecek Bir çiçek Olmad???n? Anlad??n And?r..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
reclaim
Sar?l?p sabahlara kadar uyumak ne kadar kutsald?r bizim için…sen ve ben bütünlükten ibaretiz..bir kokuda bütünle?ir sen ve ben..yepyeni bir koku yepyeni bir dünya..geriye kalan bo? hat?ralar görüntüler olu?turuyor beynimde..sana sen ve yine sen dedi?imde i?te o gün bitti kalbim beynim.c?kt? yerinden sadece sen vard?n..benden sende ne varsa kals?n yerinde k?m?ldamas?n sende kals?n hepsi..uçurma onlar? onlar kollar? k?r?k melekler..b?rak büyüsünler içinde beyninde ruhunda..bana an?lar yeter ey sevgili !!!geli?in ölümü h?zland?r?r.
Hayat gülerken a?lat?yor..söyle ey sevgili sen mi büyük a??ks?n ben mi ? nerde kald? biz?gülerken yan?ndayd?m..a?larken yan?ndayd?m.?imdi a?l?yor musun gülüyor musun?söyle sevgili susma yelkenleri k?r?k bu geminin kaptan?na söyle seni hangi sahilde kaybettim söyle bana..?ss?z bir adada m? kald?n?bir ba?ka gemi mi ald? seni benden..kutup y?ld?z?md?n..?imdi dört bir yan?m sularla çevrili..gözlerim sular?n içinde gün geçtikçe ???lt?s?n? kaybediyor..bir gün gelecek seni ba?ka gemilerde mi görece?im..ba?ka ellerde ba?ka dilekler dilerken mi??
Bir ç??l?k duydum bir mart? ç??l???m???ne zaman mart?lar meltem rüzgarlar? ile gelir oldu? Sen misin ey sevgili mart?lara m? verdin ç??l?klar?n?.her gün yüzlerce mart? geliyor kamaram?n penceresine..hep seni yazarken geliyorlar.bana ilham veriyorlar.akarken iki boncuktan damlalar sevgiye açl?klar?ndan çal?yorlar benden gözya?lar?m?..çalamad?klar? da okyanus da bal?klara yem oluyor.son payla??lmayan o a??r damlac?klar dibe oturuyor..kocaman bir ???k saç?yorlar denizin dibindeki ya?ams?z bölgeye..o ???k dolu damlac?klar dipteki canl?lara bile ???k oluyorsa kalbimin derinliklerinde ki o sevgisiz bölgeye neden ???k olam?yor.oraya senin gözya?lar?n ???k verdi.ve o gözya?lar? hayat sevgi yasam dolu oray? bir anda çöldeki güne? misali yakt?.bir damla sele neden olurdu ama o ???k saçan su damlalar? bedenimde çöl s?caklar? olu?turdu.seraplar içinde ilerleyen bir küçük çocuk var görüyor musun.o çocuk art?k büyüyor ve kendine yer olarak çölde ya?amay? seçti.sen belki güller aras?nda güzel kokular içinde ya??yorsun.o ise çölde ?ss?z ya?ams?z yerde ya??yor ama oraya öyle bir tohum ekti ki o yüre?i sevgi ile dolan çocuk senin sadece görüntüde ya?ad???n o güzellikte olmayan huzur taneciklerini o kocaman ?ss?z kumlar?n içinden o tohumla ç?karacak ve tüm bu evren o a?ac?n alt?nda huzuru ya?ayacak..
Susuyorsun y?ld?zlar söylüyor bana. kum f?rt?nalar? senin yüzünü olu?turuyor. f?rt?nan?n o muhte?em gürültüsü gözya?lar?n ve ç??l?klar?n? bana iletiyor.yüzüme çarpan o kum taneleri bir gözya?? sanki.senden çal?nm?? gözya?lar?.
Susuyorsun de?il mi çünkü konu?tu?un ses sana ait de?il seni hapsetmi? bedene ait.ç??l?klar m? at?yorsun içinden.a?l?yorsun de?il mi..gözya?lar?n dolup dolup içinde erozyona neden oluyor de?il mi? Ben uyumuyorum geceleri merak etme senin sesin gecelerin ?ss?zl???nda duyuluyor.yard?m eli mi gelmiyor ey güzel küçük çocuk.nerde ya?am taneciklerin art?k puslu mu görüyorsun dünyay?.ölüm mele?i yan?na beni mi bekliyor.sana kavu?mak ölüm olsa kavu?urdum ama ölüm kadar kutsal bir varl?k kalmad? sende…içindeki gözya?lar? seni eritiyor ve art?k hapsedilmi? ruhun uçuyor meltem rüzgarlar? ile.seni hapsetmi? beden art?k kendine bir ruh olu?turuyor..bakma benim bedenime seni almaz sana gelmez.kumdan kalelerimi y?kt?m..o ruh tanr?n?n yan?na gidiyor..tanr? yard?mc?nd?r ey güzel ruh çünkü sende ki o ruh o kadar saf ki her ?eyi o bedende hapsettin gözya?lar?nda hapsolmu? ruhun bir gün bir ya?mur tanesinde dü?ecektir bu dünyaya..Ve Ben anlad?m ben senin bahçende ya?ayabilecek bir ruh de?ilim

.. Hayat?n en hüzünlü an?;Mevsimine kap?ld???n ki?inin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmad???n? anlad??n and?r..

Reclaim ARSEN

(Mesaj 2 kez gitti silmeyi bulamad?m smile.gif )
imhotep1905
bir solukta okudum valla smile.gif
güzel payla??m...

monarosa
güzel smile.gif sana m? ait?
reclaim
evet karalamalar?mdan..
monarosa
tamam kalemimizden bölümüne ta??yorum o zaman wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.