Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sen? Senden De??l Ruhundan ?st?yorum…
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
reclaim
Az kald? ey sevgili… Yaz mevsiminde kar ya?d? yüre?ime y?larca..öksüzdü kalbim k?? f?rt?nas?nda kald?.sen gittin … gidi?in o kadar ani oldu ki..o ?ok kalbimi bir anda yok etti..ve y?lar geçti bu korkak yüreksiz öksüz kalp her sene kalbine geri gitti..usanmadan belki kendini hissettirircesine gitti..ayaklar? durdu beyni yürüdü.yürüyemedi?i her noktada gözya?lar? sel oldu da sana sürükledi bu yüre?i..yürek bo?tu ey sevgili dolduracak sevgiyi biliyor ama o sevgi çok uzaklarda idi..

Yapayaln?z dola?mak ya?murda yürümek koskocaman bo? sokaklarda gece lambalar?n?n ???klar?nda kendini bulup.sonsuzlukta yürümek sevgiyi dü?ünmek.unutamamak..kalbinde kocaman bir kara delik nerede ne var ne yok bilmeden bir yaprak misali o sokaktan bu soka?a bu elden ba?ka bir ele giden bir nesne mi bu yürek…Zamanla ac?lar art?k insan? uzakla?t?r?yor bu dünyadan…
Ve günlerden bir gün ba?kas?na gitti?ini bile bile sevgiyi dü?ünmek… Onun ba?kas?na olan sevgisini duymak ne büyük a?k diyerek gözlerinde milyon tane kalp k?r?klar? ile kaçarcas?na ko?mak. Arkas?ndan ko?an eski an?lar… ac?lar…gözya?lar? bile tutamad? onu..ya?mur gibi geldi gözya?lar? sel oldu onu dü?ürmek için..gözlerini kör etti dü?ürdü.. sürüklendi ama durmad?..takii son nefesinde ismini say?klayana kadar…günlerce sustu..kimseye söylemedi o kalp neden sustu?unu..uzun süre acabalar la ya?ad?..y?ld?zlara sordu neden haber getirmiyorsunuz art?k bana? Çald?lar m? y?ld?zlar? ?? küstümü y?ld?zlar bana?? Gözya?lar?m art?k daha de?i?ik akar oldu…art?k donup kalan o yürek gözya?lar? ile erir olmu?tu..y?ld?zlardan bir ç??l?k gelir oldu…neydi bu ç??l?k ondan m? idi??olamazd? “büyük bir sevgi ile gitti dendi?” ey sevgili söyle bana sen büyük bir sevgi ile mi gittin benden? Ba?kas? ile hikayelere örnek olacak bir a?k m? ya?ad?n?? Bu söylenendi..evet çok ac? çekti belki ama bir o kadar da meleklerden çal?nm?? bir sevgi ya?anmad? m? ?? Ya?anamazd? ..Ya?ansayd? o ç??l?klar neydi…anlams?z gelen o ç??l?klar neydi..Yüre?imden biliyordum..sadece ve sadece uzaklardan sahte bir görüntü idi bana söylenen..Ben senin yüre?ini biliyorum çünkü bende ey sevgili..

Ve karar verdi o yürek bir gün bir sesle..bir y?ld?z kayd? yüre?inden..bir damla gözya?? akt? içine beynine kalbine..bulmal?yd? aramal?yd?..yoksa bu neydi? Neden akm??t? y?lar sonra bu damla..neydi bu akan kendine ait olmayan gözya??..kendi bedeninde ba?ka bir kalbe ait gözya?? neden bende ak?yordu..Rüyalarda bile akar olmu?tu gözlerimden o damlalar..Bile bile korka korka arad?m seni ey sevgili!!! Nedenini bilmeden ne zaman bu y?ld?zlardan tamamen gidece?ini sormak için arad?m…bu gözya?lar? sen miydin yoksa benden gidi?inin an?s?na m? döküyordun..söz vermi?tin de?il mi yüre?inden bana….Söz vermi?tin de?il mi giderken izin verecektin içinde o evreni bana b?rakmaya…Ama bilmiyordum ki içinde ki evren hep sende kalm?? ben öldürürsün Sanerken hep senin kalbinde bir kö?ede kalm??..bazen küçük bir tebessüm bazen bir ya?mur tanesi..o sevginin o a?k?n alt?nda ezilmeden kalabilmi?…onu oradan nas?l ald?m bilemiyorum..sesini duydu?umda ey sevgili..dizlerimin ba?? çözüldü..sana seninim gel kurtar demek gelmedi mi ?? neden a?l?yorum neden ey sevgili ne olur serbest b?rak beni sen gidiyorsun beni de b?rak kalbim en az?ndan serbestçe tek gezsin demek istemedim mi ey sevgili!!!diyemedim korktum…y?lar geçmi? an?lar hayatlar ikimizden de çok ?ey alm?? içimizi kanatm?? ama o kadar de?i?ik ki içimizde o saf duygularla y?lar önce b?rakt???m?z dünya kendili?inden içimize akan kan damlalar? ile beslenmi?…büyümü?….yeti?mi?…ye?ermi?.ve ?imdi bize bunun k?ymetini bilmek ve orada hayat ya?amak kald? evet baz? zorluklar s?navlar olacak ama oras? son kalan saf parçam..ve En büyük parçam EY SEVG?L?!!!

Sen benim her dolunayda izledi?im seni sende izleyerek hayallerimde olans?n…Kalbimin durma noktas?nda kalp masaj? yapans?n ey sevgili!!! Gün geldi dururcas?na tekledi bu yürek..ama bir anda gözlerimi yeni do?an bir bebek gibi aç?p sonsuzca a?larken o iki göz o hayk?r???? senin ad?n? yazd?m hastaneye senin ad?n inletti tüm duvarlar?..acaba o duvarlardan ç?kabildi mi sana ula?abildi mi?? Bir ?ubat gecesi so?uk ve sessizdi gökyüzü..ne bir dosta izin vard? ne bir ferde…kimseye yoktu o sessiz sokaklarda.kulaklar?m duymaz olmu?tu..beynim hisetmeyen kalbim çarpmayan..ama yinede bir ???k vard?..yukar?da bir yerde sanki göz k?rp?yordu..Sen miydin yoksa o göz k?rpan ey sevgili..

Ve zaman? geldi ?imdi…o a?k o sevgi yolunda ruhlar?m?z bir araya m? geldi dersin..bedenler gelir bir araya ama insan ruhunun ikizini buldu?unda…Ya?amda ki güzellikleri saf ruhani dünyada görmeye ba?lar insan..?u an ben böleyim ey sevgili…susuyor musun ey sevgili ruh? Bak?yor musun kalbimden gözüme beynime ?? ne görüyorsun seven bir yürek hayat? daha renkli hatta hiç olmad??? kadar renkli mi? Sen benim ruhumsun can?ms?n ayparçam bir tanemsin ey sevgili!!! Sen gelece?im hayat?m?n ak?? h?z? kalbime akan kans?n…sensiz ya?am olsa da istemiyorum inanm?yorum..seninle ya?am k?ymetli…ben bu k?ymeti geç buldum ama bunu kaybetmem!!!
Ben tüm parçalar?m? senin u?runa y?ld?zlara kimsenin dokunamayaca?? yerlere atmaya haz?r?m ey sevgili!!! Seninle a?k?m? tüm evrene yazmaya haz?r?m..hem de silinmeyecek ?ekilde gerekirse kan?mla gerekirse can?mla gerekirse hayatla dünyamla…benden sadece gerçek sevgi istedi?ini biliyorum ey sevgili!!! Al beni bak bende ki o büyük sevgi senin içinin d?? kal?b?…?imdi iki parça olan o bütün bir araya geliyor..korkma izin ver..zaman?nda korktun ama ben o sevgi taneci?ini b?rakt?m kimse dokunamad? de?il mi ? kimse onu görmedi de?il mi ?? gelece?imi söyledim ey sevgili!!! Bir gün hiç beklenmedik bir anda hiç beklenmedik ?ekilde ç?kaca??m? söylemedim mi sana…Ve i?te buraday?m..senin yan?nda bizim yan?m?zda..bizi olu?turmak bu kadar uzun zaman ald? ve al?yor..bizi bozmak yok etmek imkans?z olacak…
Bil ki Ey delice Sevmi? oldu?um melek!!! Bak dinle hayk??r?yorumm…
BU HAYATI SEN?NLE MUTLU KILMAK ?ST?YORUM. B?R ÖMÜR YA?AMAK SEN?NLE AYNI HAVAYI SOLUYARAK… SEN VE BEN AYNI ANDA YILDIZLARA BAKARAK AYNI ANDA AYNI DUYGULARI YA?AYARAK VE EY SEVG?L?????????? BEN ÖLÜRKEN B?LE O GÖZLER?N BANA BAKIP ELLER?M? TUTMASINI ?ST?YORUM!!!

SEN? SENDEN DE??L RUHUNDAN ?ST?YORUM… SEN? BU DÜNYANIN DI?INDA ALLAH KATINDA SEVD?M. SEVECE??M

29.08.07 (R.A)
argonat
Anlaml? ve güzel bir yaz? olmu?.
Yüre?ine sa?l?k Tip-Hat.gif
oxygen
çok güzel olmu? clap.gif
Nur_Tuana
cok güzel olmu? wub.gif yüregine,hislerine sagl?k smile.gif
legend
Güzelmis,buna ?apka ç?kar?l?r ??te biggrin.gif Tip-Hat.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.