Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Arkam? Dönüp Gidece?im Hayalsiz Renksiz Rüyalara
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
reclaim
Ve i?te penceremden günün ilk ???klar? kendini gösterir oldu.I??klarla beraber içimdeki etraf?mdaki kocaman yaln?zl?k belirir oldu.Ad?n? bile y?llarca söylemeye korktu?um sevgili geldi ilk ???klarla akl?ma…Ben bile derinliklere gömmü?tüm b?rak seni ba?ka birisi bilsin kendim bile unutmya ba?lam??t?m..filizlenen bir bitki misali c?kt?n yeniden..kimse seni bilmedi bilemezdi.O kadar al??m??t?m ki seni yaln?zl?klarda saklamaya..Y?ld?zlarda aramaya al??m??t?m seni.O kadar parlak ve sonsuz y?ld?zda seni saklamaya al??m??t? ki bu ruh..onlar?n içinde sende sonsuz misaliydin.yerini görmek onu akl?nda tutmak o kadar zor ki.bir anda y?ld?zlar?n içinde görüyordum seni.bir saniyeli?ine gözlerimi kapaty?ordum yan?na gelirim diye, act???mda yine yoksun..o y?ld?zlar?n içinde dakikalarca seni yine bulmak icin çabal?yordum..o kadar al??m??t?m ki ..Gözlerini ba?kalar?nda,kokunu esen meltem rüzgar?nda,gülücükleri o güzelim çocuklarda görüyordum…sense hep y?ld?zlardayd?n.denizlerden gelen mart? ç??l?klar? sessiz ve içten seni bana ta??yorlard?.sessiz de olsa ç??l?klar?n ben onu ruhumda beynimde kalbimde hisediyordum.
Y?llar boyunca hep sana bir ad?m yakla??p sonra arkam? dönüp gitti?im yerdesin ?imdi.Yedi?im yemek bile tats?z hayat tats?z etraftaki renkler soluk,her ?ey siyah beyaz sanki..mevsim hep sonbahar…sensizli?e al???yorum renksizde , tats?zda olsa ben sensiz seni ya?amay? ö?reniyorum bu dünyay?..
Sensizli?e al??m??ken bir anda y?ld?z misali dünyama dü?tün .ko?tum tuttum o y?ld?z?.o kadar y?pranm??t? ki..o kadar narindiki.. sanki bir kelebek misali.evet beklide kelebektin sen benim dünyamda o narin hayatn?nda kanatlar?n? dinlendirdi?in ve ucup giderken kanatlar?ndan ucan o muhte?em par?lt?lar?n? b?rakt???n bir dinlenme noktas? oldum o k?sac?k zamanda…Anlamaya ba?lad?m san?r?m..ama çözemiyorum..çözümü var m? bilmiyorum ama anlamak için çabal?yorum..senin varl???n? neden bu kadar istiyorum çözemiyorum.o narin sevgili yi neden özlerim bilmiyorum..ama anlad???m tek ?ey sadece ayn? gökyüzüne bakt???m?z.gece oluyor ve ben eskisi gibi seni y?ld?zlarda arar oluyorum seni...o dolunay?n ?????na sigaramn?n duman? ,kahvemden c?kan dumanla e?lik ediyor ve bir anda senin yüzün oluyor..saniyelik de olsa bana hayat? hat?rlat?yor..saniyelik de olsa gecenin esen yeli bana yeniden senin kokunu getiriyor.biranda y?ld?zlar yok oluyor..yerini gözya?lar?ma e?lik edecek ya?mur bulutlar? al?yor..Her dü?en damla ile gözlerimde ki küçük narin gözya?lar? bir melodi ile ak?yor.kim der o küçüçük ve narin damlac?klar akarken insan?n kalbini bu kadar derinden yaralar. O kadar ac? verir …h?ck?r?klara bo?up öldürmek ister mi? Penceresinden ya?muru izleyen o k?z?n gözya?lar? m? yoksa içimde kalbimi derinden yaralayan bu damlac?klar…penceremden ne zaman ya?muru izlesem gözlerim yüzünü an?ms?yor..kalbim yeniden h?zla çarpar oluyor.d??ar? ç?k?yorum ve acaba bir pencerenin arkas?na saklanan birini görürmüyüm diye bakar oluyorum etrafa..acaba ey sevgili seni görürmüyüm o pencerenin arkadas?nda..bilirim ya?murda ç?kmas?n sen.!!!
sokak lambalar?n?n ???klar?ndan kaçar oluyorum ya?an ya?murda..ey sevgili seni görürüm diye..kalbim h?zla çarp?yor..bir yandan s?zl?yor acaba ?sland???mdan m?d?r yoksa k?r?ld???mdan m?d?r?arkama bakmadan kac?yorum..arkama dönmek bu kadar zor mu diyorum kacarken ama bakam?yorum ayaklar?m beni benli?imden izinsizce sürüklüyor ve uzakla?t?r?yor..ayaklar?m gittikçe h?zlan?yor..ya?murun sesi ayak seslerimi sakl?yor.bir anda yava?l?yorum sanki sen yan?mdaym??ças?na ço?kulu yürümeye ba?l?yorum ?ss?z sokaklarda..bakmak,görmek,sar?lmak,konu?mak hatta bir sey dü?ünmek istemeden yürüyorum senin hayalinle..sadece susuyorum.sen sanki ya?an yamursun sesin ya?mur damlalar?nda..o kadar huzurluyum ki..aniden bir gökgürültüsü bi ?im?ek ve yine gidiyorsun y?ld?zlara..ard?ndan ya?mur duruyor..dolunay yine ?s?klar?n? gösteriyor bulutlar?n ard?ndan..evime gelip sigaram? yak?p ü?üyen ellerimi kahvemin s?cakl??? ile ?s?t?rken kalbimide y?ld?zlarda seni arayarak ?s?t?yor oluca??m..ve kayan her y?ld?zda gözlerim den bir damla ucsuz bucaks?z bu dünyaya dü?üyor olucak..
Biliyor olaca??m mutlusun,huzurlusun,gülüyorsun ve yine biliyorum ki ben sisten ba?ka bir ?ey de?ilim.arkam? dönüp gidece?im hayalsiz renksiz rüyalara..ama bilece?im ki ayn? gökyüzünün alt?nda ayn? y?ld?zlara bakar olaca??z….
21.01.08 (03:45) R.A
argonat
ALINTI
Yıllar boyunca hep sana bir adım yaklaşıp sonra arkamı dönüp gittiğim yerdesin şimdi.Yediğim yemek bile tatsız hayat tatsız etraftaki renkler soluk,her şey siyah beyaz sanki..mevsim hep sonbahar…sensizliğe alışıyorum renksizde , tatsızda olsa ben sensiz seni yaşamayı öğreniyorum bu dünyayı..

Hepsi güzel, burası gözüme batttı sadece. smile.gif

Nerde,nasıl olursa olsun,o narin kelebek her zaman mutlu olsun...
Yüreğine sağlık Tip-Hat.gif
reclaim
Hangi ac?dan hemen rütü? yapay?m oraya...
argonat
Rütü?a gerek yok. Hepimiz bir ?ekilde bu dünyay? ö?reniyoruz. Güzel bir aç?dan yakla?m??s?n o gözüme batt?. smile.gif Tip-Hat.gif
aysebo
ALINTI(reclaim @ Feb 28 2008, 08:15 PM) *

arkam? dönüp gidece?im hayalsiz renksiz rüyalara..ama bilece?im ki ayn? gökyüzünün alt?nda ayn? y?ld?zlara bakar olaca??z….

wub.gif güsel paylas?m?n için saol...yüre?ine sa?l?k... wub.gif
evenescence84
arkam? dönüp gidecem desen her seferinde o kadar çok sorumnsuz insanlar varki ii mümkünse kap?y?da çekiver de öle git diyorlarr
mess_out
Çok güzel olmu? gerçekten,o kadar güzel anlatm??s?nki sad.gif wub.gif yüre?ine,kalemine sa?l?k...
heLLb0y
Yüre?ine sa?l?k reclaim smile.gif
semra(nazl?)
çok gzl olmu? smile.gif
HARMANDALI

"sana gitme demeyece?im, ama gitme" Özdemir Asaf

jasmiNNe
ALINTI
Biliyor olaca??m mutlusun,huzurlusun,gülüyorsun ve yine biliyorum ki ben sisten ba?ka bir ?ey de?ilim.arkam? dönüp gidece?im hayalsiz renksiz rüyalara..ama bilece?im ki ayn? gökyüzünün alt?nda ayn? y?ld?zlara bakar olaca??z….

çok güzel yüre?ine sa?l?k..
reclaim
te?ekkür ederim...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.