geçen yaz art?k hayattan bunalm?? durumdayd?m her?ey tersine gidiyordu hayat?mda yolunda giden hiç bir ?ey yoktu. sinirliydim hayattan kopmu? bir haldeydm o zamanlar neyse sürekli sadistçe i?kenceler edip duruyordum kendime mesela elim kesilmi?ti asl?nda bilerek kesmi?tim aynan?n kar??s?nda bak?p bak?p kendime gülüyordum. sen bunu hakediyorsun diyordum sonrada neyse asl?nda biliyordum hayat?n sonu gelmi?ti benim için herkes bitmi?ti ya?am anlams?zd? art?k herkesle hesab? keseli çok olmu?tu o s?ralar beynim durmu?tu sürekli a?l?yordum. heryerime saçma sapan dövmeler yap?p duruyordum. özel ya?am?mda kimseye güvenmemden kaynaklan?yordu bu bir türlü do?ru ki?iyi bulamam??t?m çünkü üniversiteye ilk geldi?imde asl?nda ?u dedim üniversitede beni anlayan bir sevgilim olur herhalde demi?tim ama olmad? 4 y?l paso bombo? geçti yalanc? ki?iler yalan ili?kilerle sinirim bozuluyordu teyzemler istanbulda okumu?tu onlar?n ne güzel ili?kileri vard? ama benimse elimde kalan i?renç yalanlard? sadece. çökmü?tüm ve çökmeye devam ediyordum o zamanlarda bir gün kolumdaki kesikleri annem gördü ve çok kötü dayak yedi?imi hat?rl?yorum ondan sen manyakm?s?n diyordu neden kendine bunlar? yap?yorsun diyordu bense sürekli a?l?yordum. kendimi bir odaya kilitliyordum ve saatlerce kimseyle konu?muyordum çünkü istemiyordum kimseyii hayat?mda herkes yalanc?yd? herkes ayn?yd? t?pk? ayn? fabrikadan ç?km?? gibiydi insanlar. o s?ralar nemesis sürekli yan?mda oldu bana destek oldu bende ona biz birbirimizn en yak?n yard?mc?s?yd?k ama sorun benim beynimdeydi bir virüs gibi girmi?ti beynime kemiriyordu. ne yapt?ysam ç?km?yordu derken o s?ralar biri girdi hayat?ma asl?nda her ne kadar onunla oda biliyor asl?nda ailk ba?ta bir sinir iddia u?runa bulu?sakta ben ilk görü?te a??k olmu?tum ona o da öyle gözüküyordu. o dönemde hayat?ma güne? gibi do?du ama güvenemiyordum b?rak?p gideceksin bitecek diyordum içimden herkes gidiyor çünkü sende gidersin ama beni yan?ltmay? ba?ard?. o benim bitanemdi a?k?m can?m en yak?n s?rda??m güvendi?im tek insand? onunla hayata yeniden tutunmay? ba?ard?m bana bu dünyada a?k?n hala var oldu?unu ve insanlara hala güvenilebilece?ini gösterdi. bana öyle bir bak??? vard? ki içim erirdi. ben onunla her?eyi a?k? sevgiyi ilkini ya?ad?m ?imdi diyebiliyorum o benim ilk a?k?md? diye. art?k ölsem de ya?asamda umrumda de?il çünkü ben de bir kez a?k? tat?m ya sorun de?il. ak?amlar? uyuyam?yordum saatlerce onu dü?ünüyordum. ke?ke diyordum yan?mda olsa ellerim onu ar?yordu gözlerim onun yoklu?unda bir iki damla ya?? serbest b?rak?yordu . çünkü çok seviyordum. asl?nda ondaki asili?i seviyordum onun yan?nda olmay? bir keresinde hastaneye gitmi?tik annesini ziyarete ben dedi annemi görücem dedi güzellikle güvenli?e anlatt? durumu güvenlik olmaz ziyaret saati var diyince bizimki sinir oldu ii dedi ziyaret saati umrumda bile de?il ben annemi ?imdi görücem dedi ve ko?arak yukar?ya ç?kt?. güvenlikteki adam elinde telefonla birilerini ar?yordu . arkas?ndan sa sen görürsün güvenli?e kar?? gelmeyi diyordu. en sonunda a?a??ya indi ve annemi gördüm demi?ti sakin bir ?ekilde k?sacas? dünya kurallar?n? de?il o kendi kurallar?n? kendisi yarat?yordu. bunu seviyordum ben onda .neyse kedileri çok severdi. onun için ona daima kedi?im derdim benim garfield ?m d? o bir gün bahcede buldu?um yavru kedimi ona hediye etmeyi istedim o da ald? ve bakt? baya sonra baz? sebeplerden dolay? kediyi eve getirmwek zorunda kald?m ona asl? ad?n? vermi?ti o kediye öyle harika davran?yordu ki ben ona saatlerce bakard?m

asl?nda komik bir fikir olsa da bence ondan harika bir baba olurdu. benim gibi duygusuz birisi ne hale gelmi?ti. hayat?m?n art?k bir anlam? vard? art?k aynaya bakabiliyordum gülümseyerek art?k benimde bir umudum ya?ama sevincim vard?. hayat?m?n en güzel an? ise bir gün sesizce birbirimizin gözlerinin içine bakarken bana seni seviyorum demesiydi inan?n o zaman a?lamamak için kendimi zor tutmu?tum gerçi eve gelince a?lad?m ama olsun. çünkü ilk defa birisi bana bunu diyordu. bu iki kelimey duymak için o kadar çok beklemi?tim ki. ve ilk defa bende birisini seviyordum a??kt?m. ne güzel günlerdi. ?STER SÜNYA SONA ERS?N ?STERSE HAYATIMIN SONUA KADAR YALNIZ YA?AYAYIM umrumda de?il bildi?im tek ?ey a?k? ya?am?? olmam. ona tüm kalbimle te?ekür ediyorum. bana a?k? ya?att??? için o hep benim kedi?im olarak kalacak...