Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Son ?nt?har?m?n Ayak Sesleri..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
odrik
bugün hucremdeki karars?zl?k günler?n?n kaç?nc? haftas? b?lm?yorum.. en duru?madan sonra ?k? ay geçt?.. yalanc? avukatlar kat?l?yor sus davalar?ma.. tek gordu?um suret gard?yan?n so?uk çehresi.. ve duydu?um tek ses ?k? kap yeme?in so?uk beton uzer?nden geçerken ç?kart? iç g?c?rt?c? sesi..

tahta ranzamda yumu?akl??? unutmu?um.. kem?kler?m katrele?mi?.. b?lekler?m tutmuyor art?k.. yerde surunerek uzan?yorum del?k mataraya.. mataramda geçen haftadan kalma ?k? yudum su.. vahap susam??l???yla yudumluyorum kan s?cakl???ndaki kurtlanm?? suyumu.. b?raz olsun ferahl?yorum.. iç organlar?mdan geçt???n? an ve an h?ssed?yorum..

o?le yeme?i kalk ses?... goz ama??yla aç?yorum k?rp?kler?m?.. son yeme?in? de z?kk?mlan.. uyku serseml???yle anlam?yorum bu cumley?.. sonunda gard?yanda kafay? yed? d?yerek guluyorum.. ac? b? tebessumle... oysa b?lm?yorumki bu son gulu?um...

tak tak.. kilitler aç?l?yor tek tek.. b? gar?pl?k var.. gelen ayak t?n?lar? o geçen dort y?ldak? g?b? bir çift de?il.. dort çift ayak ses? var.. ?a??r?yorum...
b?r? z?yaret?me m? geld? acaba.. k?m geleb?l?r.. k?m.. yoksa o mu geld? ... bu da son umutummu?..

bu umut surec? k?sa suruyor.. kars?ma d?k?l?yor üç gard?yan ve bir cellat.. davan sonuçland? d?yor b?r?s?.. karar: ?nt?har.. son ?nt?har?m.. bo?az?mda dara?ac?n?n kal?n ipli?i.. kula??mda ?nt?har?m?n ayak sesler?.. son ayak sesleri.. ayak sesleri.. sesleri..
denizzz
döktürmü?sün yine odrik.. al?p götürdün yine insan? bi yerlere... te?ekkürler
kene
Saol eline sa?l?k
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.