Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yar?n Yep Yeni Bir Gün Do?uyor..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
reclaim
Bir mum alevinde ayd?nlanan bir oda ve sigaram?n duman?nda duvara yans?yan o sima….bir anl?k bir k?p?rt? beklide gözlerim öle görmek istedi o duman? n o lo? odadaki görüntüsünü…seninle gecen günler aniden gelen dumanda bile akl?ma gelebilmek de ey sevgili!!! ?çime çekti?im duman kan?ma beynime sen olarak geliyor..kokun duvarlarda seslerin duvarlarda resmin duvarda…daha ne mi var duvarda..bir düzen var bu küçük odamda..y?lar?n eskitti?i y?lar?n bozdu?u y?lar?n bozguna u?ratt??? bu ruhu hapsetti bu duvarlar..hüzün tanesi içimde çoktan art?k kök sald?..gülen gözler sahte gülücükleri yerine b?rakt?..ey sevgili bu maskeler beni yüzüme yap??t? art?k..her ?ey den uzak hüzünle beraber bu sevgi tanecikleri duvar?mda ki her damla göz yas? art?k manas?z düzenim ise bensiz olmaya ba?lad?…

Ya?ama olan güç var m??? Hayata ba?lad?m bir düzen mi düzensizlik mi bilinmez ama son güç tanesini kullan?r oldum..dü?ünür oldum açan güne?i batan güne?i y?ld?zlar? dolunay?…y?ld?z kayd?nda yüre?imde ki s?z?nt?y? duyar oldum..neden mi yüre?imi da?lad?m..ben da?lamad?m insanlara da?latt?m…o kabuk ba?lam?? kalbi kim sever ki de?il mi ey sevgili!!! En ufak ?eyde kaçan o kalbi kim sever..istemiyor art?k kavga gurultu hatalar?nda kendi kendine kanamay? seviyor..kanad?kça da hatalar?n? anl?yor..neden ba?kas?n?n hatta de?er verdi?i insan?n kalbinde ki yaralar? sarss?n..yenilenen mi bu kalp yoksa bir ameliyat olmu?ças?na sanki nakil mi yap?ld? bu kalbe..uyum sorunu yasayan bir kalp mi.. hay?r..sadece eski si gibi nefes alan gülen gümbür gümbür atan..ye?ili ye?ili ile k?rm?z?y? k?rm?z?s? ile..hayat? sevgi ile gören bu kalp neden böle dü?ündün mü ey sevgili!!
Yar?n yep yeni bir gün do?uyor..ayn? ev ayn? ?ehir ayn? nefes ayn? ben ayn? sen ve ayn? biz ayn? ayn? ayn? de?il mi her ?ey insanlar için…24 saat dimi dünya yar?nda..hay?r..bugün geçti iyisi kötüsü ile..yar?n umutlar bizi bekler..güne? bile yepyeni ac?yor yepyeni umutlar yepyeni hayatlar dünyaya getiriyor..bir gülü?le kalk?p hayata dört kolla ba?lad???n bir güne ba?lamak kadar ola?an ustu ne olabilir ki..sevdiklerini dü?ünüp.kendini dü?ünüp..hayat? dü?ünüp..sevgi hayat aras?nda usulca olu?an köprüden geçerken o meltem havas?n? hissetmek..hayat? sevdi?im kadar seni de seviyorum ey sevgili!!çünkü meltem esintisinde seninde kokun var..ve gerekti?inde benim yol göstericim oluyor…
mart.08 (Reclaim Arsen)
oxygen
çok güzel olmu?, tebrik ederim clap.gif
???klar? takip eden adam
Yüre?ine sa?l?k...
Çok güzel.
mermaid
çok ho?...
te?ekkürler..
dumanist_girl
güsel cidden wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.