Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Küçük Bir Hikâye Ile Ba?lar Bu Güzel Küçük Ne?e Dolu Hayat…
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
reclaim
Neyi istedi?ini de?il neyi istemedi?ini bilmeli insanlar… Küçük bir hikâye ile ba?lar bu güzel küçük ne?e dolu hayat…
Güzel ve bir o kadar da al?ml? güzel bayan sa??ndaki camdan sanki bir kus gibi a?a??y? izliyordu… Sanki özgürcesine uçuyordu gökyüzünde.Uça??n sesi bile ona sanki rüzgâr gibi geliyordu. ?lk defa biniyordu uça?a. O kadar özel diki bu an onun için yan?n da sevdi?i ve kendisi, bir yolculuk belki baz? ilkleri ya?ayamam??t? onunla ama su an hayat?n?n beklide de?i?ik bir an? idi. ellerinde sevdi?i adam?n elleri. Yan?nda özgürlük a?a??da dünya ve kendi ba??na idi art?k… Özgürlük bu olmal?yd?. bir anda kula??na uzanan bir sessizlik “a?k?m bu parçay? senin dinlemeni isterim inan çok güzel” k?z narin elleri ile o kulakl?klar? al?p ba?latt???nda müzi?i güzel bir melodi ile ba?layan bir parça ba?lad? ..sevdi?i genç in gözlerinde bir ?ey söylemek isteyen fakat bir o kadarda çekingen bir bak?? vard?..ne oluyordu..anlam veremiyordu..müzik ba?layal? biraz zaman alm??t? bir anda sevdi?inin sesi kulaklar?nda ç?nlad? “a?k?m biliyorum yan?mdas?n ve sesimi su an bu parçada dinliyorsun..ama bak su an dünya ayaklar?n?n alt?nda..sanki özgür bir mart? gibisin art?k b?rak hayat? aks?n gözlerinden..hayat seninle çok güzel ve seninle bir anlam ifade ediyor..zor da olsa bu zamana geldik..?imdi ise zaman? geldi belki de… belki benimle hayat?n ilklerini ya?ayamad?n..belki beni ilk defa sevmedin benim ellerim ilk olmad? senin ellerinde ama ne önemi var ki ilklerin..ben senden tek bir ?ey istiyorum…buda bir ilk belki senin için..ben HAYAT ad?nda yep yeni bir yasam istiyorum senden…. Sen ve bana ait bize ait bir HAYAT..evet belki zaman? geldi art?k…ben hayat?mda ebediyen kalman? diliyorum…bu özgürce ucusun ard?ndan HAYAT ? istiyorum senden..?imdi iki cümle duyman gerek de?il mi benden..evet bu ?ekilde mi olmal?yd? bilinmez ama simdi o güzel gözlerinle bana bak ve bana çok ama çok iyi bakman? istiyorum….”
Bir anda k?z kulakl?klar? ç?kar?p sevdi?i gence bakarak ne demek bu demek istedi ama anlam??t? zaman? gelmi?ti o iki kelimenin..?imdi mi zaman? idi..bir an içini korku mu salm??t? ne oluyordu haz?r m?yd? tüm bunlara…ve bir anda sevdi?inin gözlerine bakt?..ve sevgiliden bir anda cümleler ç?kar gibi oldu..”biliyorum bu zamanda do?rumu ama bil ki seni evet seni çok ama çok seviyorum… ve iki kelime sarf edecek yürek var art?k…BEN?MLE EVLEN?RM?S?N….”

Bir anda bir gök gürültüsü ile uyand? adam.. gözlerini açt???nda masan?n bas?nda devrilmi? bir ?i?e içki..yanan bir mum..ve karalanm?? ka??tlar…sigars? sönmü?tü..gözya?lar? ka??tlar? ?slatm?? baz? yaz?lar art?k okunmaz hala gelmi?ti…”bu hayali her gece görmemek için mi içiyorum..ya neden hat?rl?yorum” diye hayk?r?yordu hayata..deniz kalbi kadar co?mu?.. dalgalar balkona ulamsak istercesine karaya vuruyordu…mart?lar nerdeydi ölmü?lerimiydi f?rt?na onlar? da alm?? m?yd?.. ?Bu sessizlikte neyi ifade eder olmu?tu…
Güne? ufuk çizgisinde görünür olmu?tu.Bir geminin bacas?ndan ç?kan o bulutumsu sis sevdi?ini an?msat?yordu ona.Bu s?ralar her ?ey zaten eskileri hat?rlat?yordu adama…Ç?k??? bulam?yordu.Kaç?? yoktu.Gözya?lar?ndan üzüntüden karamsarl?ktan.Hayattan beklide ölümden…
Hani söz vermi?ti.bir gün bitse dahi dönecekti.Kabaran deniz misali durulup gelecekti.Neden durulmad? bu deniz bu hayat bu a?k.Hayat?n?n sonbahar? gelmi?ti art?k.Saçlar? bir yaprak misali dökülüyor.gözya?lar?n?n besledi?i k?r???kl?klar bir a?aç kabu?u misali oluyordu.Gözleri art?k eskisi gibi canl? bakm?yordu.Onlarda dü?en yapraklar misali solukla?m??t?.?nanm?yordu biliyordu gelmeyecekti.?nanm?yordu art?k gerçek sevgiye dürüstlü?e.içkiye al???yordu gün geçtikçe unutmak için kaç??a al??t?r?yordu kendini.
ko?turan çocuklara bak?p iç çeker olmu?tu.sar?l?p gezen çiftlere içinden “ayr?lmamalar? için” dua eder olmu?tu..
Sabah ilk i? menek?elerini sulay?p onlarla konu?mak oluyordu.Çiçeklerine a?k hikayeleri anlat?rd?.Sevgilisini anlat?rd?.Güvendi?i tek varl?kt? menek?eleri.Menek?eler sanki merakl? birer çoçuk edas?nda her gün heyecanla aç?p hikayeler dinlemek istercesine dönüyorlard? gökyüzüne..Birde o gelse acaba bu çiçekler nas?l olurdu.Belki de dünyan?n en güzel açan çiçekleri..
Her ak?am oldu?u gibi masas?na bir içki ?i?esi 2 tabak 2 bardak koydu ya?l? adam..Bir an misafir a??rlama edas?nda sofray? donat?r olmu?tu..O kadar özenli idi ki sanki bu özel gecede o gelecek ve onunla ?araplar?n? yudumlay?p sabah?n ilk ???klar?na kadar onun yan?nda kalacakt?.Ama o bilse dahi gelmeyece?ini sofray? her zamankinden daha özel haz?rlad?.yemekleri ikram etti..Tek ba??na yd? belki ama o hayalinde öyle bir sevgili yaratm??t? ki ?u an kar??s?nda gerçek sevgili olsa bu kadar huzur ve mutluluk veremezdi.yemek masas?nda hayallere dal?p gidece?ini biliyordu ve içmeye devam etti….Gece esen yel bile dolunay gecesinde ü?ütmüyordu ya?l? adam?..Dolunay ona sanki güne? gibi ?s? veriyordu sanki.?çini ruhunu hayat?n? o kadar ?s?t?yordu ki bir an gitti?ini dü?ündü..Galiba gitme vakti gelmi?ti.Gözlerini usulca kapad?..Hiç açmamak umudu ve hayali ile son kez sar?ld? sevdi?inin hüzün dolu resimlerinin üzerine..

Mart 2008 (R.A)
oxygen
ak?c? bir dili var; biraz hüzünlü ve güzel, devam?n? bekleriz smile.gif
heLLb0y
Yüre?ine sa?l?k karde?im smile.gif
dumanist_girl
güzel olmu?.. clap.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.