Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "o"
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
heLLb0y
Yazmayacaktım "Kalemimizden"e..

Ama başka bir yolu yok artık içimi dökmenin..Biliyorum faydası da yok ama dayanamadım.Herşeyi bir kenara bırakıp,hatta tükürdüğünü yalayıp sarıldım yine kaleme..

Ucu sivrildikçe içime batan bir kalem benimkisi..Onun aracılığıyla dökülen her satır,imkansızlığın farkında olan aklımın sesini bastıran kalbimin eseri..

Bazen soruyorum kendime..İnsan akılsız mı daha mutlu olurdu,yoksa kalpsiz mi diye.Biliyorum ikisinin de yokluğu kabul edilemez ama,düşünsenize ; sürekli içinden çıkılmaz sorularla boğuşan aklınızın,ya da boş hayaller peşinde koşmaktan inatla vazgeçmeyen kalbinizin olmadığını..

Herşey daha mı kolay olurdu ki?

Bilmiyorum kolay olur muydu,kolay olsa daha mı iyi olurdu ? Ama,konu aşksa,ikisi de iyi ki var diyorum ben..Hem de bu aşk tamamen karşılıksız,gerçekleşme ihtimali yüzde,milyonda,sonsuzda sıfır olan bir aşk olsa da..İyi ki ikisi de var..

Çünkü herşeyde "O" var..

Yanında otururken öylece kalakaldığım,ama rahatsız ediyor muyum diye düşünmekten de kendimi alamadığım "O"..

Her görüşümde mutlu olduğum,ama elimde olmadan durulduğum "O"..

Yokluğu bile yalnızlığa değer olan "O"..

Hiç gelmeyeceğini bildiğim,ama yine de,umutsuzca da olsa kalbime engel olamayıp beklediğim "O"..

..

Birgün karşısına geçeceğim ve gözlerine bakarak soracağım,aslında cevabını bildiğim o soruyu "O"na..Ellerimi uzatıp,"hayatlarımızın geri kalanını paylaşmaya yönelik bir adım atmayı denemek ister misin?" diyeceğim..Gerçekten ister ve gelirse sanırım dünyanın en mutlusu ben olacağım.Gelmezse de aklımla kalbimi birbirine düşüren o küçücük boş acaba sorusundan kurtulmuş olacağım..

..

Cevabı ne olursa olsun,verdiğim değer asla değişmeyecek "O"na..
Gelse de,gelmese de,
Aklım da,kalbim de..

"O"nda..!
oxygen
çok güzel olmu? yine, ayr?ca seni tekrar kalemimizdende görmek çok güzel smile.gif
musedu
wink.gif wink.gif wink.gif

Ben hiç beceremicem galiba böyle ?eyler yazmay?...
?eribon
?yiki kalemini tam olarak k?rmam??s?n clap.gif

Çok güzel olmu? yüre?ine sa?l?k ve umar?m hayallerin gerçek olur wink.gif

mermaid
kalbimden geçen; 'in?allah olur' ama bu sözler bo? olucak her halde..yazm?ycakt?m demi?sin iyiki de yazm??s?n..bazen böyle ?eyleri payla?mak iyi gelir insana..
çok içten bi yaz?..
a?dal? sözler yok duygular?n direk kaleme dökülmü?..
nacizane fikirlerim tabii, beni etkiledi..
ne diyebilirim eline sa?l?k..
argonat
Yazarak dökmen en iyisi abi içindekileri ve yüre?indekileri wub.gif sad.gif
yüre?ine sa?l?k heLLboy Tip-Hat.gif
reclaim
yüre?ine sa?l?k karde?im
heLLb0y
Te?ekkürler arkada?lar smile.gif
alonegirl86
çok ho? bir yaz? olmu?.. yüre?ine sa?l?k smile.gif
???klar? takip eden adam
Yüre?ine sa?l?k karde?im. wink.gif
ALINTI
Ama ba?ka bir yolu yok art?k içimi dökmenin..Biliyorum faydas? da yok ama dayanamad?m.Her?eyi bir kenara b?rak?p,hatta tükürdü?ünü yalay?p sar?ld?m yine kaleme..

Dayanamayaca??n? biliyordum smile.gif
cHileq
çok güzel olmu?...
caprice
tebrikler.gerçekten çok güzel bi yaz? olmu?.be?enerek okudum smile.gif
heLLb0y
Sa?olun arkada?lar smile.gif
blue20
Güzel bir yaz? olmu?, yüre?ine sa?l?k...
sidemkay
gözümden kaçm?? san?r?m bu wink.gif kalemini k?rmad???n iyi olmu? ,iyi bak kalemine smile.gif yüre?ine sa?l?k google.gif
mess_out
Bazen öyle bi dü?ünüyorumki;ak?ls?z olmay? kalpsiz olmay? b?rak ke?ke hiç olmasam diyorum.Ama ben ne akl?mla ne kalbimle ne de olmad?klar?n? dü?ündü?ümde yani hiç bi ?ekilde mutlu olam?yorum sad.gif yüre?ine sa?l?k karde?im...
gs_1905
böyle yapmak bazen insan?n hiçkimseye anlatamad??? veya anlatamayaca?? içinde saklad??? duygular? gün yüzüne ç?kar?yor... ve hiçbir ?ekilde senin anlatmandan s?k?lmadan seni takip ediyor... ve harfiyen dü?ündüklerini an?nda uyguluyor bunu bir insanla yapmak olanaks?z de?il tabi de bu derece verimli bir ?ekilde yapmak zor. çünkü insan anlayabildi?i kadar?n? dinlemek ister. ve senin anlatman gereken birçok ?ey içinde kalmaya devam eder...yaz?n?n en güzel taraf? bu olsa gerek.. smile.gif
ç??l?k
" hellboy'um eyvallah ya kalemine sa?l?k, art?k ben yazam?yorum ya sad.gif "
aylinn
bu sat?rlar? yazan b?r insana k?msen?n olumsuz b?r cewap wereceg?n? sanm?yorum wub.gif
dySARIKAYA
ÇOK güzel bi yaz? olmu? tamamen duygular?n?n yans?d??? bir yaz?..
Gerçekten çok be?endim arkada??m iyiki k?rm??s?n kalemini...
biraz geç gördüm ama neysee smile.gif smile.gif
heLLb0y
Eyvallah Arkada?lar smile.gif

Eski konular?m? hortlat?n böyle yav arada,çok mutlu oldum tongue.gif
ayshe
ALINTI
Yoklu?u bile yaln?zl??a de?er olan "O"..

a?k için yap?labilecek en büyük vazgeçi?. te?ekkürler...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.