Yazmayacaktım "Kalemimizden"e..
Ama başka bir yolu yok artık içimi dökmenin..Biliyorum faydası da yok ama dayanamadım.Herşeyi bir kenara bırakıp,hatta tükürdüğünü yalayıp sarıldım yine kaleme..
Ucu sivrildikçe içime batan bir kalem benimkisi..Onun aracılığıyla dökülen her satır,imkansızlığın farkında olan aklımın sesini bastıran kalbimin eseri..
Bazen soruyorum kendime..İnsan akılsız mı daha mutlu olurdu,yoksa kalpsiz mi diye.Biliyorum ikisinin de yokluğu kabul edilemez ama,düşünsenize ; sürekli içinden çıkılmaz sorularla boğuşan aklınızın,ya da boş hayaller peşinde koşmaktan inatla vazgeçmeyen kalbinizin olmadığını..
Herşey daha mı kolay olurdu ki?
Bilmiyorum kolay olur muydu,kolay olsa daha mı iyi olurdu ? Ama,konu aşksa,ikisi de iyi ki var diyorum ben..Hem de bu aşk tamamen karşılıksız,gerçekleşme ihtimali yüzde,milyonda,sonsuzda sıfır olan bir aşk olsa da..İyi ki ikisi de var..
Çünkü herşeyde "O" var..
Yanında otururken öylece kalakaldığım,ama rahatsız ediyor muyum diye düşünmekten de kendimi alamadığım "O"..
Her görüşümde mutlu olduğum,ama elimde olmadan durulduğum "O"..
Yokluğu bile yalnızlığa değer olan "O"..
Hiç gelmeyeceğini bildiğim,ama yine de,umutsuzca da olsa kalbime engel olamayıp beklediğim "O"..
..
Birgün karşısına geçeceğim ve gözlerine bakarak soracağım,aslında cevabını bildiğim o soruyu "O"na..Ellerimi uzatıp,"hayatlarımızın geri kalanını paylaşmaya yönelik bir adım atmayı denemek ister misin?" diyeceğim..Gerçekten ister ve gelirse sanırım dünyanın en mutlusu ben olacağım.Gelmezse de aklımla kalbimi birbirine düşüren o küçücük boş acaba sorusundan kurtulmuş olacağım..
..
Cevabı ne olursa olsun,verdiğim değer asla değişmeyecek "O"na..
Gelse de,gelmese de,
Aklım da,kalbim de..
"O"nda..!
çok güzel olmu? yine, ayr?ca seni tekrar kalemimizdende görmek çok güzel
?yiki kalemini tam olarak k?rmam??s?n
Çok güzel olmu? yüre?ine sa?l?k ve umar?m hayallerin gerçek olur
kalbimden geçen; 'in?allah olur' ama bu sözler bo? olucak her halde..yazm?ycakt?m demi?sin iyiki de yazm??s?n..bazen böyle ?eyleri payla?mak iyi gelir insana..
çok içten bi yaz?..
a?dal? sözler yok duygular?n direk kaleme dökülmü?..
nacizane fikirlerim tabii, beni etkiledi..
ne diyebilirim eline sa?l?k..
Yazarak dökmen en iyisi abi içindekileri ve yüre?indekileri

yüre?ine sa?l?k heLLboy
çok ho? bir yaz? olmu?.. yüre?ine sa?l?k
Yüre?ine sa?l?k karde?im.

ALINTI
Ama ba?ka bir yolu yok art?k içimi dökmenin..Biliyorum faydas? da yok ama dayanamad?m.Her?eyi bir kenara b?rak?p,hatta tükürdü?ünü yalay?p sar?ld?m yine kaleme..
Dayanamayaca??n? biliyordum
tebrikler.gerçekten çok güzel bi yaz? olmu?.be?enerek okudum
Güzel bir yaz? olmu?, yüre?ine sa?l?k...
gözümden kaçm?? san?r?m bu

kalemini k?rmad???n iyi olmu? ,iyi bak kalemine

yüre?ine sa?l?k
Bazen öyle bi dü?ünüyorumki;ak?ls?z olmay? kalpsiz olmay? b?rak ke?ke hiç olmasam diyorum.Ama ben ne akl?mla ne kalbimle ne de olmad?klar?n? dü?ündü?ümde yani hiç bi ?ekilde mutlu olam?yorum

yüre?ine sa?l?k karde?im...
böyle yapmak bazen insan?n hiçkimseye anlatamad??? veya anlatamayaca?? içinde saklad??? duygular? gün yüzüne ç?kar?yor... ve hiçbir ?ekilde senin anlatmandan s?k?lmadan seni takip ediyor... ve harfiyen dü?ündüklerini an?nda uyguluyor bunu bir insanla yapmak olanaks?z de?il tabi de bu derece verimli bir ?ekilde yapmak zor. çünkü insan anlayabildi?i kadar?n? dinlemek ister. ve senin anlatman gereken birçok ?ey içinde kalmaya devam eder...yaz?n?n en güzel taraf? bu olsa gerek..
bu sat?rlar? yazan b?r insana k?msen?n olumsuz b?r cewap wereceg?n? sanm?yorum
ÇOK güzel bi yaz? olmu? tamamen duygular?n?n yans?d??? bir yaz?..
Gerçekten çok be?endim arkada??m iyiki k?rm??s?n kalemini...
biraz geç gördüm ama neysee
Eyvallah Arkada?lar
Eski konular?m? hortlat?n böyle yav arada,çok mutlu oldum
ALINTI
Yoklu?u bile yaln?zl??a de?er olan "O"..
a?k için yap?labilecek en büyük vazgeçi?. te?ekkürler...