Birgün kar??s?na geçece?im ve gözlerine bakarak soraca??m,asl?nda cevab?n? bildi?im o soruyu "O"na..Ellerimi uzat?p,"hayatlar?m?z?n geri kalan?n? payla?maya yönelik bir ad?m atmay? denemek ister misin?" diyece?im..Gerçekten ister ve gelirse san?r?m dünyan?n en mutlusu ben olaca??m.Gelmezse de akl?mla kalbimi birbirine dü?üren o küçücük bo? acaba sorusundan kurtulmu? olaca??m..
Demi?tim..Dün gece kaybettim o son,bo? umut k?r?nt?s?n? da.Kar??na geçip gel diyemedim belki ama art?k tamamen eminim cevaptan..En az?ndan bir ?ekilde seni sevdi?imi sana söyleyebildim ya,o yetti bana..
Biliyorum bana arkada? olarak verdi?in de?eri..Ama bu s?ralar,yetinemiyorum galiba bununla..O kadar içimdesin ki..Hep daha fazlas?n? istiyorum elimde olmadan..Telefonun kapa??n? her açt???mda sen ç?k?yorsun kar??ma,derslerimde hocalar seni anlat?yor,maçlarda gözlerim tribünde gözlerini ar?yor durmadan..Bakt???m her foto?rafta seni görüyor,dinledi?im her ?ark?da seni duyuyor,okudu?um her yaz?da,her ?iirde seni hissediyorum iliklerimde..Sanki sana yürüyorum att???m her ad?mda..
Ben kendime bile itiraf edememi?tim sana olan bu hislerimi..Aylarca kaçt?m kendimden..O kadar çok korktum ki hiç gelmeyece?ini bildi?im halde gitmenden..
Gelmesen de,
Gitme !
Dedim..Gitme !
Hiç gelmeyece?ini bildi?im,ama yine de,umutsuzca da olsa kalbime engel olamay?p bekledi?im "O"..
Sendin..Art?k zaman geldi..
Veda vakti..
Kolay sanma sak?n,bende hiçbir?ey de?i?meyecek.Yine devam edece?im seni ve sensizli?i ya?amaya..Sadece,varl???nda yokulu?unu ya?amaktansa yoklu?unda varl???na hasret ya?amak daha iyi san?r?m..
..
?lk ve son dans?m?z? yapt???m?z ?ark? var bu yaz?n?n alt?nda..Hat?rlad???n? sanm?yorum..??te bu müzikle söylüyorum son sözlerimi sana :
SEN? ÇOK SEV?YORUM !
Fikret K?z?lok - Gönül