Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Veda..
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
heLLb0y
ALINTI(heLLb0y @ Mar 12 2008, 03:53 AM) *
Birgün kar??s?na geçece?im ve gözlerine bakarak soraca??m,asl?nda cevab?n? bildi?im o soruyu "O"na..Ellerimi uzat?p,"hayatlar?m?z?n geri kalan?n? payla?maya yönelik bir ad?m atmay? denemek ister misin?" diyece?im..Gerçekten ister ve gelirse san?r?m dünyan?n en mutlusu ben olaca??m.Gelmezse de akl?mla kalbimi birbirine dü?üren o küçücük bo? acaba sorusundan kurtulmu? olaca??m..
Demi?tim..

Dün gece kaybettim o son,bo? umut k?r?nt?s?n? da.Kar??na geçip gel diyemedim belki ama art?k tamamen eminim cevaptan..En az?ndan bir ?ekilde seni sevdi?imi sana söyleyebildim ya,o yetti bana..

Biliyorum bana arkada? olarak verdi?in de?eri..Ama bu s?ralar,yetinemiyorum galiba bununla..O kadar içimdesin ki..Hep daha fazlas?n? istiyorum elimde olmadan..Telefonun kapa??n? her açt???mda sen ç?k?yorsun kar??ma,derslerimde hocalar seni anlat?yor,maçlarda gözlerim tribünde gözlerini ar?yor durmadan..Bakt???m her foto?rafta seni görüyor,dinledi?im her ?ark?da seni duyuyor,okudu?um her yaz?da,her ?iirde seni hissediyorum iliklerimde..Sanki sana yürüyorum att???m her ad?mda..

Ben kendime bile itiraf edememi?tim sana olan bu hislerimi..Aylarca kaçt?m kendimden..O kadar çok korktum ki hiç gelmeyece?ini bildi?im halde gitmenden..
ALINTI(heLLb0y @ Feb 16 2008, 12:54 PM) *
Gelmesen de,
Gitme !
Dedim..

ALINTI(heLLb0y @ Mar 12 2008, 03:53 AM) *
Hiç gelmeyece?ini bildi?im,ama yine de,umutsuzca da olsa kalbime engel olamay?p bekledi?im "O"..
Sendin..

Art?k zaman geldi..

Veda vakti..

Kolay sanma sak?n,bende hiçbir?ey de?i?meyecek.Yine devam edece?im seni ve sensizli?i ya?amaya..Sadece,varl???nda yokulu?unu ya?amaktansa yoklu?unda varl???na hasret ya?amak daha iyi san?r?m..

..

?lk ve son dans?m?z? yapt???m?z ?ark? var bu yaz?n?n alt?nda..Hat?rlad???n? sanm?yorum..??te bu müzikle söylüyorum son sözlerimi sana :

SEN? ÇOK SEV?YORUM !

Fikret K?z?lok - Gönül

alyos
blush.gif kiss2.gif wub.gif blush.gif buray? çok romant?k gordum allah?m senin d?led?g?nce yapar in?...
argonat
Bazı noktaları kendimle özdeşleştiriyorum affet beni HeLLboy kardeşim smile.gif

Söylememe fırsat vermedin o iki kelimeyi. Yoksa sana her baktığımda duyurabildin mi??
Arkadaş olabilseydik,acaba bu kadar dayanabilirmiydim sensizliğe?...

ALINTI
Ben kendime bile itiraf edememiştim sana olan bu hislerimi..Aylarca kaçtım kendimden..O kadar çok korktum ki hiç gelmeyeceğini bildiğim halde gitmenden..

Sonra bir gün geldim. Sen çektin gittin,ama ben gidemedim...

ALINTI
Kolay sanma sakın,bende hiçbirşey değişmeyecek.Yine devam edeceğim seni ve sensizliği yaşamaya..Sadece,varlığında yokuluğunu yaşamaktansa yokluğunda varlığına hasret yaşamak daha iyi sanırım..

Yokluğuna hasret,varlığına mahkum bir yürek atıyor. Çığlıkları içinde patlayan...

Sana ''Merhaba''diyemiyorum belki ama yinede vedalara karşıyım her zaman olduğu gibi. Çünkü,iki kişi veda ederken bir birine,melekler bile ağlar hallerine...

O kadar içten yazmışsın ki,insanı tetikliyor .
Tekrar yüreğine sağlık heLLboy kardeşim. wub.gif sad.gif Tip-Hat.gif
heLLb0y
Argonat ba?tan yazm??s?n yaz?y? tongue.gif
argonat
Abi konu?tuk seninle hemde. aç?yon adam? ne güzel yaz?yorsun öyle biggrin.gif clap.gif tongue.gif
sidemkay
çok duygu dolu sad.gif ,yüre?ine sa?l?k karde?im ...
heLLb0y
Sa?olun arkada?lar..
ç??l?k
" okumayaca??m abi ya valla dibe vurcam yoksa tam da gününü buldu hee... eyvallah abi ya ne denir ki... "
asena_alperen
ALINTI(heLLb0y @ Mar 13 2008, 10:49 PM) *

Demi?tim..

Dün gece kaybettim o son,bo? umut k?r?nt?s?n? da.Kar??na geçip gel diyemedim belki ama art?k tamamen eminim cevaptan..En az?ndan bir ?ekilde seni sevdi?imi sana söyleyebildim ya,o yetti bana..

Biliyorum bana arkada? olarak verdi?in de?eri..Ama bu s?ralar,yetinemiyorum galiba bununla..O kadar içimdesin ki..Hep daha fazlas?n? istiyorum elimde olmadan..Telefonun kapa??n? her açt???mda sen ç?k?yorsun kar??ma,derslerimde hocalar seni anlat?yor,maçlarda gözlerim tribünde gözlerini ar?yor durmadan..Bakt???m her foto?rafta seni görüyor,dinledi?im her ?ark?da seni duyuyor,okudu?um her yaz?da,her ?iirde seni hissediyorum iliklerimde..Sanki sana yürüyorum att???m her ad?mda..

Ben kendime bile itiraf edememi?tim sana olan bu hislerimi..Aylarca kaçt?m kendimden..O kadar çok korktum ki hiç gelmeyece?ini bildi?im halde gitmenden.. Dedim..

Sendin..

Art?k zaman geldi..

Veda vakti..

Kolay sanma sak?n,bende hiçbir?ey de?i?meyecek.Yine devam edece?im seni ve sensizli?i ya?amaya..Sadece,varl???nda yokulu?unu ya?amaktansa yoklu?unda varl???na hasret ya?amak daha iyi san?r?m..

..

?lk ve son dans?m?z? yapt???m?z ?ark? var bu yaz?n?n alt?nda..Hat?rlad???n? sanm?yorum..??te bu müzikle söylüyorum son sözlerimi sana :

SEN? ÇOK SEV?YORUM !

Fikret K?z?lok - Gönül

o kadar çok korktum ki hiç gelmeyece?ini bildi?im halde gitmenden.kalemine kuvvet.yüre?ine sa?l?k
tarihçi_bjk
hayat?mda okudu?um en gercekçi yaz? bu kendimi cok kötü hissettim bi arkada??m geldi akl?ma oda bole demsti ...çok tesekkurler çok içten bi?ey bu yüre?ine sa?l?k devam?n? bekliyoruz sad.gif
semra(nazl?)
yüre?ine sa?l?k smile.gif
HARMANDALI
ALINTI(heLLb0y @ Mar 14 2008, 01:49 AM) *

.
.
.

Art?k zaman geldi..

Veda vakti..

.
.
.
.

?imdi okudum ve ..............................,

"her?eyde bir hay?r vard?r",

hay?rl?s? olsun,

su akar yolunu bulur, in?allah her ?eyin hay?rl?s? olur,

"A?k ac?s?, f?rt?nal? bir denize benzer,
Hep dalgal?d?r, hep h?rç?n, hep azg?n, hep korkutucu,
A?kta ac? yoksa, birlikteliktir, f?rt?nas?z bir denize benzer,
Hep durgundur, hep sessiz, hep sevimli, hep avutucu."
20.07.2008 pazar 21:45

oxygen
hellboy ve argonat; güzel yazm??s?n?z Tip-Hat.gif
?izofrenik
ALINTI(heLLb0y @ Mar 16 2008, 01:57 AM) *

Argonat ba?tan yazm??s?n yaz?y? tongue.gif

ben de yapcakt?m da dedim 3 olmas?n smile.gif yüre?ine sa?l?k, benim bunu kald?rmam için plütona gitmem laz?m hadi bana müsade sad.gif
heLLb0y
?izo sitede 18-20 tane fln yaz?m var..1 veya 2 si iyi ?eylerden bahsediyor..Sen iyisi mi bu kafayla benim yaz?lar? okuma karde?im wink.gif Ya da oku,sen de ba?tan yaz da ben da??lay?m wink.gif
argonat
Da??lmayal?m karde?lerim tam tersi yazd?kça birle?elim smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.