Gittin…beni öyle bi ba??ma,öyle çaresiz,öyle yar?ns?z,öyle sevgisiz,yapayaln?z b?rakt?n… ve gittin…nereye baksam sen wars?n…hayal olup,a?k olup doluyosun içime…damarlar?mda geziyosun umars?zca…kime sar?lacam yoklu?unda…kimin titrek sesi f?s?ld?cak kulaklar?ma,seviyorum seni diye…korkar?m o güzel sesin giderek silinicek kulaklar?mdan…ü?üten bi yaln?zl?k sar?cak bedenimi senin yerine…sen yoksun ya art?k,bi daha hiç geri dönemiceksin ya ben hergün ölücem yoklu?unda….ve ”avaz?m ç?kt???nca susucam” ölüme inat…
Tek mutlu eden ?ey ne beni biliyo musun?kapat?nca gözlerimi o s?cac?k gülü?ünü görmek…yüzüne dokunabildi?imi hayal etmek…hissedebilmek ruhunu bu aciz bedenimde…can?m yan?yo..birici?im terk etti ya beni bi daha hiç ok?ayam?cak ya beni..içim yan?yo…hayk?r?yorum sessizce göz ya?lar?mla duy beni diye… yalvar?yorum tanr?ya ak?tt???m damlalar? takip et ve bul beni diye …
Hay?r böyle olmamal?yd?…olamazd?…Çok ?ey miydi istedi?im?son bi kez göremez miydim seni…ok?ayamaz m?yd?m saçlar?n?…o pamuk tenine dokunamaz m?yd?m…öpemez miydim doyas?ya…b?rak?p gitme beni diyemez miydim…kal?r m?yd?n benimle? Duyar m?yd? sesimi o cans?z bedenin…tüm ya?lar?m? ak?tsam ömür katabilir miydim ömrüne…
Hep yan?mdas?n biliyorum…ne kadar çok gittiysen , biliyorum ki o kadar çok yan?mdas?n…bi masals?n bana anlat?lan ve hep öyle kal?caks?n…
I????n? hiç eksik etme üzerimden…kalbimdeki çiçeklerini soldurma nolur…sana açan , dokunu?unla hayat bulan çiçeklerini terk etme sensizli?e…merak etme ben onlar? hep sul?ycam içten içe…
Arada gelip dokunursun dimi…unutma onlar?...ve beni…seni seviyorum babaanne…
Dualar?m hep seninle…mekan?n cennet olsun…
“bana bir masal anlat baba içinde babaannem olsun…”