Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bana Bir Masal...
> E?lence Bölümü > Karalay?n Yaz?n Saçmalay?n > Kalemimizden
cHileq
Gittin…beni öyle bi ba??ma,öyle çaresiz,öyle yar?ns?z,öyle sevgisiz,yapayaln?z b?rakt?n… ve gittin…nereye baksam sen wars?n…hayal olup,a?k olup doluyosun içime…damarlar?mda geziyosun umars?zca…kime sar?lacam yoklu?unda…kimin titrek sesi f?s?ld?cak kulaklar?ma,seviyorum seni diye…korkar?m o güzel sesin giderek silinicek kulaklar?mdan…ü?üten bi yaln?zl?k sar?cak bedenimi senin yerine…sen yoksun ya art?k,bi daha hiç geri dönemiceksin ya ben hergün ölücem yoklu?unda….ve ”avaz?m ç?kt???nca susucam” ölüme inat…

Tek mutlu eden ?ey ne beni biliyo musun?kapat?nca gözlerimi o s?cac?k gülü?ünü görmek…yüzüne dokunabildi?imi hayal etmek…hissedebilmek ruhunu bu aciz bedenimde…can?m yan?yo..birici?im terk etti ya beni bi daha hiç ok?ayam?cak ya beni..içim yan?yo…hayk?r?yorum sessizce göz ya?lar?mla duy beni diye… yalvar?yorum tanr?ya ak?tt???m damlalar? takip et ve bul beni diye …

Hay?r böyle olmamal?yd?…olamazd?…Çok ?ey miydi istedi?im?son bi kez göremez miydim seni…ok?ayamaz m?yd?m saçlar?n?…o pamuk tenine dokunamaz m?yd?m…öpemez miydim doyas?ya…b?rak?p gitme beni diyemez miydim…kal?r m?yd?n benimle? Duyar m?yd? sesimi o cans?z bedenin…tüm ya?lar?m? ak?tsam ömür katabilir miydim ömrüne…

Hep yan?mdas?n biliyorum…ne kadar çok gittiysen , biliyorum ki o kadar çok yan?mdas?n…bi masals?n bana anlat?lan ve hep öyle kal?caks?n…

I????n? hiç eksik etme üzerimden…kalbimdeki çiçeklerini soldurma nolur…sana açan , dokunu?unla hayat bulan çiçeklerini terk etme sensizli?e…merak etme ben onlar? hep sul?ycam içten içe…
Arada gelip dokunursun dimi…unutma onlar?...ve beni…seni seviyorum babaanne…

Dualar?m hep seninle…mekan?n cennet olsun…

“bana bir masal anlat baba içinde babaannem olsun…”
^^Crazy_Boy_^^
çok güzel bir yaz?ym?? sana m? ait ??
e?er öyleyse kalemine yüre?ine sa?l?k
efeturk
Yüre?ine sa?l?k çilekcan biggrin.gif Duygular?n? güzel anlatm??s?n.
cHileq
ALINTI(^^Crazy_Boy_^^ @ Mar 25 2008, 09:37 PM) *

çok güzel bir yaz?ym?? sana m? ait ??
e?er öyleyse kalemine yüre?ine sa?l?k

bana ait...t?k ederim arkda?lar...
Nur_Tuana
cok güzel yazm??s?n yaz?n? ilk okurken sevgiliye itafen yaz?lm?? bir yaz? zannettim sonunu okuyunca kötü oldum... sad.gif Rabb?m makam?n? cennet etsin Babanen cok san?l?ym?? onu bu denli seven torunu oldugu için in? bir gün en güzel yerde bulu?ursunuz smile.gif
argonat
Babaannelerde,dedelerde de?indi?in gibi çok özeller wub.gif Allah rahmet eylesin sad.gif
kalemine kuvvet Tip-Hat.gif

cHileq
umar?m bulu?uruz...
t?k ederim hepinize..
heLLb0y
Yüre?ine sa?l?k chileq,çok içten olmu?..Eminim buradaki yaz?nla sesini duyurabilmi?sindir babaannene wink.gif Allah rahmet eylesin..
cHileq
t?k ederim özcan...hissediyosa ne mutlu bana...
Z_E_U_S
Güzel bir yaz? olmu? yüre?ine sa?l?k
cHileq
ALINTI(Z_E_U_S @ Mar 25 2008, 11:41 PM) *

Güzel bir yaz? olmu? yüre?ine sa?l?k

wink.gif saol zeus
alonegirl86
çok güzel bir yaz? olmu??. te?ekkürler smile.gif babaannenin mekan? ceennet olur in?
bdllh
ALINTI(cHileq @ Mar 25 2008, 09:35 PM) *

Dualar?m hep seninle…mekan?n cennet olsun…

Amin.
kurtcuk
Polat K?z?...

Nere gittin nere, dededim polat k?z?...

Allah rahmet eylesin...
HARMANDALI

Allah Rahmet eylesin, dualar?n kabul olsun

cHileq
amin...saolas?n?z arkada?lar...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.