Bahçeme menek?eler ekiyorum..Her renkte menek?eler bunlar.onlar beni ben onlar? bu hayatta tutar oldum..Gün do?u?unda konu?arak uyand?r?yorum onlar?..O kadar güzel aç?yorlar ki..sanki ben konu?tukca acar oldular bu zamanlarda..ben konu?massam onlarda küsüp açmayacaklar gibi geliyor bana..Belki de bu de?ildir bu denli canl? renklerini bana göstermelerinin nedeni.Her sabah seni onlara anlatmam da olabilir..Usanmadan s?k?lmadan ve durmadan seni anlatmak!Senin ad?nla açar senin ad?nla Kapan?r oldular.Hiç bir çiçek bu kadar canl? açar ki.ismin mi onlar? açt?ran yoksa sana olan sevgimi onlara vermem mi.Bir de kendi sesinle kendini anlatsan sevgi dolu gözlerinle renklerine renk katsan ey sevgili!Bu kadar güzel olurmuydu acaba.ya ben.evet ben sevgili!!!Sen olsan yan?mda bu gözya?lar? olmazd?.Yanaklar?m k?pk?rm?z?,gözlerim y?ld?z?ms?,ya?am?m çiçekleri k?skand?racak kadar renkli olurdu.Çok ?ey mi istedim senden ey sevgili!son kez bakman? gözlerime.son birkez..ve ELVEDA demeni.Çok mu büyük bir istek ti ki bu imkans?za yoruldu.çok mu zor ELVEDA demek içten ve gözya?? dolu...
Gel ayparçam özledim seni,o güzel sesini,her?eyden öte varl???n? özledim.Benli?ini ruhunu unuttum mu sand?n.Kendim için istemiyorum..Bencil de?ilim Ey sevgiili!!Çiçeklerim için istedim.Merak eder oldular seni ayparçam.Seni merak ediyorlar.Her gün ????? ile senin geli?in için o renklerini bu dünyaya gösteriyorlar.Ben biliyorum gelmeyeceksin.Ama onlar bilmiyor.Bilmek istemiyor.Her gün sana inat daha canl? ac?yorlar..S?rf "evet gelicek" dermi?çesine..Asi bir ba?kald?r?? içindeler bu dünyaya ..AYRILI?A.sanki bu ?ekilde beni daha mutlu eder oldular.hergün güzel de?i?ik renk ve kokudalar.?çimde öldürmek için u?ra?t?n o çocuga hayat enerjilerini veriyorlar.O çocukda art?k beklemiyor.Art?k kafas?n? her gün yukar? kald?r?p y?ld?zlara bakarak menek?elerinin bu güzel görüntülerinin sana ula?mas? için dua ediyor..
"ayn? gökyüzün alt?nda ayn? güne?i,ayn? y?ld?zlar? gören fakat ayr? hayaller kuran iki insan?z art?k..Seninle bu havay? solumak bile güç veriyor insana."
Mart.08 (R.A)